Anti-srpski film, u kojem glumi Mirjana Karanović, kandidat za oskara

PartizanBeograd

Veoma poznat
Poruka
10.918
Kosovo ima kandidata za Oskara!

“Tri udovice i vešanje”, reditelja Isa Ćosja u kojem igra i Mirjana Karanović, izabran je da predstavlja Kosovo u kategoriji za najbolji strani film za nagradu koju dodeljuje Američka filmska akademija.

oskar.jpg

Kosovo je nominovalo svog kandidata za Oskara za najbolji strani film saopšteno je u Prištini.

Film "Tri udovice i vešanje" se bavi temom nasilja i silovanja koje su počinile srpske snage nad ženama u jednom kosovskom selu tokom rata na Kosovu 1998-99. godine, a u njemu se, u ulozi novinarke, pojavljuje i Mirjana Karanović.

Bravo Srbijo :klap:

Ne zaboravi Srbijo da ovoj ženi daš zasluženu penziju, ipak je glumila u filmovima gde se pljuje po Srbima

Dakle idemo redom:

- Snimljen je film kako Srbi siluju muslimanke

- Snimljen je film kako Srbi siluju albanke

- Ostaje da se snimi film gde Srbi siluju hrvatice

- I još da se snimi film gde Srbi siluju Srpkinje (jer samo Srbi siluju a drugi narodi ne)

Za to vreme mi ćemo snimati srpske filmove, klipove i ostala bolesno-nakaradna čudesa :super:

Pa dobro SANU i beogradski seljacici su snimili Paradu, Srpski Film i po koje jos slicno umetnicko delo.
Eh da, i kako da zaboravimo zvezde granda/pinka.

Jel vi stvarno mislite da je samo vlast te drzave mutava a da joj je narod normalan ?

Na kraju kako slepacka drzava da snima filmove kad i sami revete ovde sto je predsednicka delegacija potrosila $70k.
To je tek tekst za dobru komediju, kako glumiti slepca u svakoj prilici i pred celim svetom.
Teletabisi.

Poslednja izmena:
Остаће препознатљива као мрзитељ Срба а глумачка каријера у други план. Добила је она своју плату..

Nisam sigurna, cak uopste ne mislim da mrzi Srbe, vec da to radi iz profesionalnih razloga, medjutim, ponekad je nezgodno kao sad.

Zasto bi mrzela Srbe kad je i sama Srpkinja?

Nisam sigurna, cak uopste ne mislim da mrzi Srbe, vec da to radi iz profesionalnih razloga, medjutim, ponekad je nezgodno kao sad.

Zasto bi mrzela Srbe kad je i sama Srpkinja?

Ne bi rekao da sebe smatra Srpkinjom, niti da to ponosno istice, isto vazi i za ostale srbo-mrsce koji zive ovde

Vise verujem da sebe smatra nekom jugoslovenkom, gradjankom sveta bla bla

Vidite da je karakteristika za sve srbo-mrzitelje da seku vene za Jugoslavijom, i zive u iluziji da bi SFRJ i danas postojala samo da nije bilo Slobe i srpskog nacionalizma (mo'es misliti)

Ne bi rekao da sebe smatra Srpkinjom, niti da to ponosno istice, isto vazi i za ostale srbo-mrsce koji zive ovde

Vise verujem da sebe smatra nekom jugoslovenkom, gradjankom sveta bla bla

Vidite da je karakteristika za sve srbo-mrzitelje da seku vene za Jugoslavijom, i zive u iluziji da bi SFRJ i danas postojala samo da nije bilo Slobe i srpskog nacionalizma (mo'es misliti)

Nisam stekla utisak ni da je pro-jugoslovenski orjentisana. Mozda vise kao gradjanka sveta u vremenu kada je taj svet jako podeljen i nema pravde. Ali jednostavno, ne lici mi na mrziteljku, mada ne gledam cesto njene intervjue (a i ne daje ih cesto, doduse).

Back