Anti-komunistička rezolucija OEBS-a

Da li smatrate da treba izjednačiti fašizam i komunizam?

• Da

• Ne

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kao što već rekoh, ja se slažem sa rezolucijom, i glasam da se tome još pridodaju i osude zločina kapitalizma.
Osim toga, šta su taj takozvani komunizam i nacizam/fašizam nego proizvodi kapitalističkih tendencija, ciljeva, sredstava i metoda koji su samo drugačije modifikovani, pri istoj sadržini? Jedna velika, za'ebana i krvava familija.

a gde je sahranjena ta 'uvlaka'?

Nije bitno gde je uvlaka sahranjen,vec se treba osvrnuti na biografiju te uvlake,njegove reci i dela...

Kao što već rekoh, ja se slažem sa rezolucijom, i glasam da se tome još pridodaju i osude zločina kapitalizma.
Osim toga, šta su taj takozvani komunizam i nacizam/fašizam nego proizvodi kapitalističkih tendencija, ciljeva, sredstava i metoda koji su samo drugačije modifikovani, pri istoj sadržini? Jedna velika, za'ebana i krvava familija.

Duh malogradjanstine druze Keeperu.Ni "A" nismo videli od te tvoje anarhije u svetu,niti mozemo da ocenimo na koji nacin to funkcionise.

Pitaj drugove Staljina i Lenjina, oni su tamanili anarhiste sa istim žarom kao i Franko i ostale fašinjare. Mislim da su oni videli nešto od anarhije.

A što se ocenjivanja tiče, mislim da ti ne bi mogao oceniti ni da su dva plus dva četiri bez posebnog dekreta iz Partije, tako da... A ne znam ni koja je svrha pričanja o podobnosti anarhije, s obzirom da se radi o samo jednom od mnogih načina uređenja zajednice (na koju svakako ni klasični anarhisti ne polažu vrhunsko pravo), koja je sve samo ne fiksna i statična (na žalost čak i mnogih anarhista i ostalih socijalnih planera i poslovođa). Ono što je bitno je da ste vi, komunisti, na drugom kraju istog štapa sa kapitalistima (liberalima i fašistima), jer imate iste metode, sredstva i ciljeve. Kao što reče drug Staljin u tvom potpisu, uzimate konopac od kapitalista, mesto da odbacite sve što od istih stiže.

Duh malogradjanstine druze Keeperu.

Drug Keeper podmece klipove u tockove napretka covecanstva, a sve radi interesa malogradjanstine. Pa nije slucajnost, drugovi, sto je Kropotkinov otac bio princ, ni sto anarhisti svuda kritikuju leve pokrete i pokusavaju da uzurpiraju njihovu poziciju laznim pretenzijama.

Treba se, drugovi levicari, obracunati sa takvim pojavama - i to brutalno.

Back