Ja sam lezbejka i ostala sam zapanjena kolicinom mrznje koju vidim ovde.Sasvim nepravedno prema nama.
Da se razumemo nesto u startu:ja niti sam klasicna lezbejka koja posecuje parade i gay zurke,daleko od toga,niti trazim od svoje drzave neka velika prava niti bilo sta sto bi me postavilo u superiorniji polozaj od drugih.
Mislim da treba dopustiti homoseksualnim parovima da imaju decu,to nije nista lose,ali ja pitam ovde nesto drugo

a li je vazniji bioloski roditelj ili psihicki?
Ako dete koje raste u homoseksualnoj porodici postane takodje homoseksualac,ne treba kriviti roditelje za to,jer sustina svega jeste pristup vaspitanju deteta,uvek mu ostaviti pravo na sopstveni izbor i nauciti ga da na ovom svetu postoje razlike.
Dakle nije sustina u tome da li straight ljudi odgajaju dete ili homo par,nego stvar je u karakteru roditelja da to dete postane normalna osoba kada odraste i da bude u stanju da sama bira.
U pravu ste vi kada kazete da je priroda tako postavila stvari kakve su normalne,uobicajne,ali takodje ta ista priroda je stvorila i osobe poput mene.
Ja licno,kao osoba,kao zensko,kao neko ko moze da bude majka ne zelim da imam dete.Nekima to predstavlja najvecu srecu u zivotu i ja to pozdravljam,ali ja ne mogu niti zelim sebe da vidim u toj ulozi jer bih samo zelela da nadjem osobu sa kojom bih mogla provesti ostatak svog zivota.