objasnite mi lecenje ovog stanja posto sam probao sa svim preporucenim benzodijazepinima i neurolepticima i antidepresivima isao sam i na psihoterapiju i malo mi je bolje ali i dalje imam tegobe. Moze i na e- mail progoran@sezampro.yu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
progoran:objasnite mi lecenje ovog stanja posto sam probao sa svim preporucenim benzodijazepinima i neurolepticima i antidepresivima isao sam i na psihoterapiju i malo mi je bolje ali i dalje imam tegobe. Moze i na e- mail progoran@sezampro.yu
jagodica:machak, je l se i nedisciplinovanost (tj problem 'odlaganja zadovoljenja') lechi lekovima![]()

progoran:objasnite mi lecenje ovog stanja posto sam probao sa svim preporucenim benzodijazepinima i neurolepticima i antidepresivima isao sam i na psihoterapiju i malo mi je bolje ali i dalje imam tegobe. Moze i na e- mail progoran@sezampro.yu
, i u njoj sam pretočila sve ono najlepše i najskrivenije u sebi. Prelepa je i mnogo je volim. :wink: Još je nisam završila...Vratila sam se studiranju, jer sam bila prekinula, još uvek u tom groznom stanju, i možeš misliti koliko sam tražila obaveze da bih zaboravila svoj problem, kad sam u 3 ispitna roka dala 11 ispita
Plela sam, kukičala, vezla, prala prozore po 3 puta nedeljno, slagala slagalice, igrala igrice, i kartaške igre (loru pogotovo)... I negde usput sam ostavila taj košmar iza sebe... Pojavi se on ponekad, neću da te lažem, ali sad sam jača! Odmah kažem sebi: Makice, iskuliraj...
progoran:Sibirska javi se ako hoces pomogni vec cetiri godine sam u krizi obijasnicu ti detaljno koje tegobe imam i koje lekove koristim i na osnovu toga mozda mozes da mi das smernice unapred zahvalan 1978
progoran:MOLIO BIH DA SE UKLJUCE SAMO OSOBE KOJE SU IMALE ILI KOJE IMAJU PROBLEMA SA NAVEDENOM TEMOM
...progoran:daj bar napisi kako si se izvukla lekove koje si pila i pomoc gde si trazila
progoran:daj bar napisi kako si se izvukla lekove koje si pila i pomoc gde si trazila
, mada i od ovoga ima gore pa se malo tesim. Neko od navedenih je napisao da je prestao da se bavi sobom i da je tako uspeo. Ja mu verujem. Stvar i je ste u tome da se posvetimo realnom zivotu, stvaralastvu a ne sebi u smislu jadan ja eto vidis kako ne mogu i kako mi je lose, eee to onda ode u dubiozu i u jos gori problem. Pisem sa iskustvom jer ja imam anaksioznost mada i panike ima he he nazalost. Nisam imala dobrog psihijatra ili sam ja ocekivala da mi on resi ove stvari u glavi pa sam se razocarala ne znam ali znam da zelim dalje i zelim prevazici ovo jer sam pre osetljiva i to me nervira. Te vas molim da mi kazete da li je ovo stanje izlecivo i da mi preporucite dobrog psihijatra , koji ce mi pomoci razgovorom a ako bude bilo neophodno i lekovima. Ja inace zivim u NS. Hvala vam unapred