jeremijabg
Poznat
- Poruka
- 9.920
СНС најављује велике демонстрације крајем јануара...хоћете ли изаћи?да ли нам је доста ове издаје у Србији?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А па немож то тако, протест.
Дису понуде?
По дану, сату, учинку.
Ипаку су они за еуропску србију.И демокрацијске вриједности.
нећу изаћи на демонстрације...све је у реду![]()
Е па нећу ...
Сасвим ми је свеједно ко ће да настави распродају Србије ...
*
Хоћу,доста ми је ових лажи и манипулација...ово мора да се прекине
Uzgred, ponudjene opcije su bez veze.
И Тома ће то да уради ???
![]()
нема филозофирања...јеси ли за мењање ових што сигурно не ваљају или ниси...без обзира да ли је СНС опција за коју ћеш гласати.....то је једина дилема коју сам себи мораш да одговориш....
Jesam za menjanje, ali nisam za ove koji bi navodno da ih zamene. Ne vidim da trenutno u Srbiji postoji grupacija koja uliva bar malo poverenja.
Зашто два пута иста тема само са другим насловом и без анкете ???
пријатељу,овде се прича о протестима за расписивање избора и против продаје Телекома...а кад дође гласање ти заокружи кога год хоћеш...поента је у томе што власт НЕ ДА превремене изборе јер хоће да заврши и распрода оно што још нису...
ја верујем да хоће..не Тома само него цела та прича коју прави СНС.......за ове ЗНАШ да не ваљају...а за СНС те ови што морају да оду убеђују како ни он не ваља...а веровањем у ту глупост само чиниш да они наставе да владају и даље...док не остане камен на камену од Србије...ТО ЈЕ ИЗВЕСНО!!!
ја верујем да хоће..не Тома само него цела та прича коју прави СНС.......за ове ЗНАШ да не ваљају...а за СНС те ови што морају да оду убеђују како ни он не ваља...а веровањем у ту глупост само чиниш да они наставе да владају и даље...док не остане камен на камену од Србије...ТО ЈЕ ИЗВЕСНО!!!
Па видиш,
обзиром да Тому познајем скоро 18 година,
а нарочито након срамотне издаје коју је дуго припремао,
као и након изјава да је ДС сасвим прихватљиви партнер у некој Власти након избора,
не пада ми на памет да помогнем моралним наказама да замене лопове ....
Морам ти рећи,
наиван си ако заиста мислиш да се Тома бори за било шта друго осим за себе и свој џеп ....
Продао би тај и најрођеније,
а камо ли неће неке који му поверење поклонише само због тога што се мора сменити садашња
евидентно лоша гарнитура ....
Још никада нисам због зла изабрао горе,
па нећу ни сада ...
ne bre
rezim se odrekao naroda, u vise navrata. najvaznije je bilo kad su izmanipulisali osnivanje vlade sa socijalistima, penzionerima i arkanovcem.
i ono kad su preko tome srebroljubca oteli mandate najjacoj stranci u drzavi
dakle njima ne dam nista