- Poruka
- 3.050
Devojka sa kojom ste hoće, ali je nevina i čuva se za muža. Pristaje na seks, ali samo na anal. Šta radite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devojka sa kojom ste hoće, ali je nevina i čuva se za muža. Pristaje na seks, ali samo na anal. Šta radite:
To sam cuo za crnogorke..mislim da bih se ipak sazalio i priustio joj to zadovoljstvo.
To sam cuo za crnogorke..mislim da bih se ipak sazalio i priustio joj to zadovoljstvo.
Ja mislim da si ti analno nevinaloshe si chuo...to vazi za turkinje... pa, priushti im slobodno...
![]()
Каквих наказних тема овде има........
....ал какве теме такви и аутори.....
da, kao nevina, a analishe..strashno..ili ebu je u usta, ali ona je jadna chedna, nevina bla bla, himen je tu..Ako meni da guzu, 100% je dala i nekom pre mene... tako da... što se tiče nevinosti...
što nakazna?
meni je baš romantična.
Ajde izmeni tu poruku još neki put. A glasao si? Je li?
e, jeste, sve je tako.To je zbog mushkaraca. Sami ste krivi. Hochete da ozzenite nevinu,pa se one jadne muche.
Kao da flower-power decenije nije bilo...
Ti krenula tetki po lekove?da, kao nevina, a analishe..strashno..ili ebu je u usta, ali ona je jadna chedna, nevina bla bla, himen je tu..