АНКЕТА-ПРОТЕСТ ИСПРЕД ХРВАТСКЕ АМБАСАДЕ

• Začetnik teme Začetnik teme Lamb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Да ли бисте дошли испред амбасаде ХР и тражили да се призна УЖАСАН геноцид над Србима

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ajmo da se nadjemo ispred ambasade?
kad bi neko ovo shvatio ozbiljno, bila bih najsrecnija

Pa ako je to sve shto je potrebno da budesh najsrecnija... ajde, shto da ne.

Mada ne znam shta cemo time dobiti?

Mislim, niko nas nece shvatiti ozbiljno josh ce nam se i smejati tipa gle budala dokonih.

Al' ajde... 'ocemo. Posle ispred ambasade BiH da se donese rezolucija o genocidu nad Srbima u oklini Srebrenice... 5 hiljada Srba je tu nastradalo.

Treba to uraditi, zaista, mada... samo ce nas poapsiti murija ove izdajnichke vlasti.

Mada 05 ni to nije problem par dana u pritvoru manje vishe navikli smo... :)

Kada, kako, gde se nalazimo, ko ce da nosi one kartone i shta ce da pishe na njima itd... :)

[Ne_Vazim_Se];17125518:
Pa ako je to sve shto je potrebno da budesh najsrecnija... ajde, shto da ne.

Mada ne znam shta cemo time dobiti?

Mislim, niko nas nece shvatiti ozbiljno josh ce nam se i smejati tipa gle budala dokonih.

Al' ajde... 'ocemo. Posle ispred ambasade BiH da se donese rezolucija o genocidu nad Srbima u oklini Srebrenice... 5 hiljada Srba je tu nastradalo.

Treba to uraditi, zaista, mada... samo ce nas poapsiti murija ove izdajnichke vlasti.

Mada 05 ni to nije problem par dana u pritvoru manje vishe navikli smo... :)

Kada, kako, gde se nalazimo, ko ce da nosi one kartone i shta ce da pishe na njima itd... :)

па нек нас склоне
опет ћемо
а и да нас има 50..доста је
ајмо за два месеца )))

а најсрећнија ћу бити кад мој народ буде срећан))

па нек нас склоне
опет ћемо
а и да нас има 50..доста је
ајмо за два месеца )))

а најсрећнија ћу бити кад мој народ буде срећан))

E pa izvini onda shto moram da te spustim na zemlju ovako ali... necemo mi to doziveti. :)

гласао сам за не, јер ни на једној страни није било геноцида.

Mislim da je postavljachica mislila na genocid u WW2 nek me ispravi ako greshim...

Inache, u Srebrenici navodno jeste bilo genocida nad balijama. E ako je nad njima bio jedan genocid, onda je nad nama bilo 16 genocida.

Back