Anketa o pomeranju sata

Pomeranje sata

• Ukupno glasova
    24
на овој слици се јасно види која је наша временска зона:

carte-heure-EN.png

Додуше, на њеној ивици смо, али и даље се цела земља налази у GMT + 1 зони.
Дакле, ако ћемо да укинемно померање сата, дилеме нема, наше право време је зимско.
А они што им је касно да зими свиће у 8 ујутру, а смркава се у 4 увече треба да знају да подне значи пола дана, средина дана, наш је проблем што се радно време фирми померило до имбецилних сати, а не да ли је дан краћи или дужи.
D
на овој слици се јасно види која је наша временска зона:

carte-heure-EN.png

Додуше, на њеној ивици смо, али и даље се цела земља налази у GMT + 1 зони.
Дакле, ако ћемо да укинемно померање сата, дилеме нема, наше право време је зимско.
А они што им је касно да зими свиће у 8 ујутру, а смркава се у 4 увече треба да знају да подне значи пола дана, средина дана, наш је проблем што се радно време фирми померило до имбецилних сати, а не да ли је дан краћи или дужи.
Dok su Španija većim delom na drugoj polovini UTC 0, izabrali su +1, mi smo na početku UTC 1 zato treba da izaberemo +2. Španci nisu budale, pametan je to narod, sigurno ne prodaju svoj glas na izborima kao krezuba sirotinja kod nas.
Ovo će biti jedan specifičan test za državu s obzirom da se moramo odlučiti za ljetnje ili zimsko računanje vremena. Baš me zanima šta kaže SANU o ovom pitanju.

D

Dok su Španija većim delom na drugoj polovini UTC 0, izabrali su +1, mi smo na početku UTC 1 zato treba da izaberemo +2. Španci nisu budale, pametan je to narod, sigurno ne prodaju svoj glas na izborima kao krezuba sirotinja kod nas.
Ovo će biti jedan specifičan test za državu s obzirom da se moramo odlučiti za ljetnje ili zimsko računanje vremena. Baš me zanima šta kaže SANU o ovom pitanju.
Сам си рекао, ми смо у GMT + 1. Све остало би било политика, не видим места за политику овде.

Свим трговцима аутомобила, касно, срећан празник
′′ враћање сата уназад ",
Да прославите у здрављу, срећи и весељу и да их вратите на што више км и година.

Tema me podseti na jednog Miloša, kolegu, koji se bunio uvek kada se sat pomera.
Svoj ručni sat nije hteo da pomera, ali je morao da dolazi na posao pridržavajući se radnog vremena, ne vremena koje pokazuje njegov sat.

I, svaki put ista priča na istu temu. Trebalo je to izdržati :malav:

Back