Anketa...Koju flaširanu vodu pijete?

Koju flaširanu vodu pijete?

• Rosa

glasova: 4 14,3%
  • Aqva viva

glasova: 4 14,3%
  • Prolom voda

glasova: 5 17,9%
  • Voda Voda

glasova: 3 10,7%
  • Minaqva

glasova: 1 3,6%
  • Vrnjci

glasova: 0 0,0%
  • Knjaz Miloš

glasova: 0 0,0%
  • Česmovača

glasova: 7 25,0%
  • Ni jednu od navedenih

glasova: 5 17,9%

• Ukupno glasova
    28

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
355.280
U Srbiji se trenutno proizvodi oko 25 vrsta flaširanih voda
Prosečna potrošnja flaširane vode u Srbiji iznosi oko 70 litara po stanovniku godišnje
U anketi su navedene napoznatije vode koje se nalaze na Beogradskom tržištu.

Koju flaširanu vodu pijete i da li uopšte pijete flaširanu vodu ili i dalje Beogradsku česmovaču

IMG_20211003_212549.jpg
Ništa od navedenog.

Radojkovu, naravno.
Donosimo pakete, u Bg nema u prodaji.

Ne znam, meni Rosa ima neki malo tvrđi, minimalno, ali stručnim nepcima :zcepanje: osetno gorak ukus, i to mi se sviđa, naročito kad je lepo ohlađena u letnjim danima.
Ostale su mi nešto kao ona prečišćena iz automata, mogu se piti, ali kao da su suviše meke, prazne, sirote, gole... prokuvane... kako se beše zove voda za peglu? Da, destilovane!

Rosa je slabominerala voda zato mnogima ne odgovara. Uglavnom se preporucuje deci, bebama od prvih meseci pa dalje jer sadrzi malo natrijuma, dok ga ostale vode zadrze mnogo vise. Znaci bebama se daje bez onog prethodnog prokuvavanja. Mislim da je i Jana slicnog mineralnog sastava.
Po meni najbolja/najzdravija je alkalna voda, ona koja ima visoku pH vrednost.

ko ima auto i ambalazu, neka ga ne mrzi da nadje izvorsku vodu 'babinji tocak'...starim kragujevackim putem, prodje se ralja pa pravo putem...pa jedno skretanje ka crkvici a nedaleko vidi se i motel babe...ali, znace usput ljudi da vas usmere, a ima oznaka i na google map

Priprosta cesmica, nisko postavljena iz koje tece najdivnija voda....pored je obicno prevrnuta gajba, da sednete dok punite ambalazu

nisam sigurna, ali mislim da Kremanska voda ima naj visoku alkalnost ph 9,2
Тражили Французи да направе јединствену бању у Европи , наши некад 80тих одбили , шта ће бити са Врњачком.
...................................................................................................................................................................................
Добра је да свариш комплет лепињу ;)

Back