mast
Iskusan
- Poruka
- 5.481
Nova vlast u Srbiji ce biti jos gora od ove postojece..kladim se u karton vinjaka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko zna.Nova vlast u Srbiji ce biti jos gora od ove postojece..kladim se u karton vinjaka
Nova vlast u Srbiji ce biti jos gora od ove postojece..kladim se u karton vinjaka
Pa da i tako u nedogled.Па сменићемо је, чим почне да личи на ову.
Битно је да се почне са мењањем.
Pa da i tako u nedogled.
Ako budu kažnjeni sa po 10-20 godina svi koji su učestvovali u ovom 12 godina smradu onda će biti bolje.Nova vlast u Srbiji ce biti jos gora od ove postojece..kladim se u karton vinjaka
Nemamo toliko kazneno popravnih ustanova za toliko broj osudjenika + ko ce bre to da hrani 3* na dan svaki dan mnogo godina..Ako budu kažnjeni sa po 10-20 godina svi koji su učestvovali u ovom 12 godina smradu onda će biti bolje.
A to znači da će stotine hiljada biti konfiskovano a desetine hiljada po zatvorima na robiji.
A ti meni reci ko ce da hapsi drzavne organe kada oni nece da rade svoj posao i hapse kriminalce, tacnije kada su sami drzavni organi kriminalci? Jer to je slucaj kod nas.Nemaš ti te nadležnosti.Ne znam ko si,ni odakle si,ali niko nije jači od države,to je dokazano mnogo puta kroz istoriju.Nego,šta su to i na koji način švabe skupo platile na kraju ww2? Ovo boldovano opisuje upravo tebe i to dokazuješ svakom porukom ovde.
Odakle si ti?Kako se to radi u tvojoj državi?A ti meni reci ko ce da hapsi drzavne organe kada oni nece da rade svoj posao i hapse kriminalce, tacnije kada su sami drzavni organi kriminalci? Jer to je slucaj kod nas.
Što onda nosite transparent "Dosovske lopuže vaše je prošlo"Ne postoji DOS i ovi sada. Sve je to ista ekipa. Kada shatite, biće vam lakše da pričate o politici.
Poboljšala je vaše restrikcije struje po grupama, kao i nigerilion drugih stvariŽuta je isto pogoršala sve.
Ni jedna vlast nije pomogla vatrogascima dobrovoljcima.Poboljšala je vaše restrikcije struje po grupama, kao i nigerilion drugih stvari
Ja sam iz Srbije, i kazem ti kako cemo to da uradimo.Odakle si ti?Kako se to radi u tvojoj državi?
pitanje je u rangu ko je bolja riba, seka sabljić ili adrijana lima?Opšta politička anketa.
Po vašem mišljenju ko je gore vladao našom zemljom i zašto?