Anketa: ko više želi

Ko je više tražio seks

• muškarac

glasova: 12 37,5%
  • žena

glasova: 6 18,8%
  • oboje podjednako

glasova: 14 43,8%

• Ukupno glasova
    32
8569.jpg

Pa dobro vecinu partnera izmenjas u 20tim ne?
Pri tom ja imam 35 godina, đnogi moji drugovi nemaju jos 30.

haha, pa ne ynam, svako ima neki svoj ritam
ja sam krenula sa 15 ali već do mojih 20 sam shvatila da mi ništa ne znači neki provod bez dubine.

Od moje 20. do 30. godine bila sam samo sa jednom osobom, i to ne sve vreme, jednostavno sam zavolela jednu osobu i nisam mogla zamisliti druge.

Tek posle toga su se desile promene, ali opet - bukvalno svaki život ima neku svoju priču. Jer rastemo na drugačiji način i kroz veze se vidi naš rast kao osoba i sazrevanje.

haha, pa ne ynam, svako ima neki svoj ritam
ja sam krenula sa 15 ali već do mojih 20 sam shvatila da mi ništa ne znači neki provod bez dubine.

Od moje 20. do 30. godine bila sam samo sa jednom osobom, i to ne sve vreme, jednostavno sam zavolela jednu osobu i nisam mogla zamisliti druge.

Tek posle toga su se desile promene, ali opet - bukvalno svaki život ima neku svoju priču. Jer rastemo na drugačiji način i kroz veze se vidi naš rast kao osoba i sazrevanje.
Jasno sve, pa dobro ti si rano pocela, sto tako rano ako nije tajna?
Ne zelim da te uvredim ili nesto, ne mislim na tebe, zato i pitam, jer kad sam ja imao 14, 15 tako su tako rano uglavnom pocinjale 3 vrste, nekolicina onih koje su rano nasle ozbljniju vezu, pa se rano i dale, ili u vecini slucajeva
one najgore ucdnice sto su jedva prolazile ili padale razrede, mi smo ih zvali klosarke.

I treca najredja varijanta, one tiča desilo se, mladost naivnost. Al te obicno ne nastave odma.

Verovatno je bilo i onoh da se ne zna, naravno. Al generalno, margina i ozbiljne veze.

Ja sam imao milion prilika rano, al nisam bio spreman :D sad zvucim kao zena, al stvarno hteo sam da bude specijalna osoba, i da budemo jedno drugom prvi, a pri tom sam bio sam gadljiv na krv🤷 sukob interesa.

Jasno sve, pa dobro ti si rano pocela, sto tako rsno ako nije tajna?
Ne zelim da te uvredim ili nesto, ne mislim na tebe, zato i pitam, jer mad sam ja imao 14, 15 tako su tako rano uglavnom pocinjale dve vrste, nekolicina onih koje su rano nasle ozbilju vezu, pa se rano i dale, ili u vecini slucajeva
one najgore ucdnice sto su jedva prolazile ili padale razrede, mi smo ih zvali klosarke.

Nema šta. Kod mene u školi smatralo se da je rano ko je krenuo u osmom, tj pre srednje škole. bilo je takvih, još na maloj maturi su se seksali. Ja sam tek posle 1. razreda srednje. Znatiželja, prilika. Iako nisam bila klošarka kakve navodiš ;), imala sam puno mladića sa kojima sam se već ljubila, bila sam slatka i zgodna devojčica i tako je krenulo. ali sam ja bila sklona da učim, tako da mi je to uvek bilo u drugom redu. No, kažem, ni tada se nisam lako zaljubljivala, i postalo mi je besmisleno da menjam mladiće, a da ništa posebno ne osećam, da nema dubine.

Ta osoba sa kojom sam kasnije bila od 20. do 30. je bio stariji 15 godina, jako pametan, mudar, tih, snažan, ostvaren u nauci, sve naj, jako je duboko dopro do mene, ništa kao sa mojim uzrastom ili malo starijima, tek tada sam počela da uživam u seksu pored nejga i doživela visine za koje nisam znala da postoje. Zato nisam mogla ni da zamislim druge u tom periodu.

Nema šta. Kod mene u školi smatralo se da je rano ko je krenuo u osmom, tj pre srednje škole. bilo je takvih, još na maloj maturi su se seksali. Ja sam tek posle 1. razreda srednje. Znatiželja, prilika. Iako nisam bila klošarka kakve navodiš ;), imala sam puno mladića sa kojima sam se već ljubila, bila sam slatka i zgodna devojčica i tako je krenulo. ali sam ja bila sklona da učim, tako da mi je to uvek bilo u drugom redu. No, kažem, ni tada se nisam lako zaljubljivala, i postalo mi je besmisleno da menjam mladiće, a da ništa posebno ne osećam, da nema dubine.

Ta osoba sa kojom sam kasnije bila od 20. do 30. je bio stariji 15 godina, jako pametan, mudar, tih, snažan, ostvaren u nauci, sve naj, jako je duboko dopro do mene, ništa kao sa mojim uzrastom ili malo starijima, tek tada sam počela da uživam u seksu pored nejga i doživela visine za koje nisam znala da postoje. Zato nisam mogla ni da zamislim druge u tom periodu.
Hvala sto si podelila, zanimljivo.
Ovo markirano te razumem, znam taj osecaj.

Hvala sto si podelila, zanimljivo.
Ovo markirano te razumem, znam taj osecaj.

Pa da, ali mi je legao psihološki. Temperament, sve, posebno zrelost. Mada.. sada kad gledam nije baš ni bio zreo, nego sam ja tada tako percipirala stvari ;)
Recitovao mi je na francuskom, bio je jako zaljubljen u mene, i mene je to opijalo. Jednostavno, ima devojaka koje su mnogo zrelije i pašu im stariji muškarci u to vreme. To je normalno.

Tek kasnije kod žena dođe mali obrt, kada počnu da gledaju mlađe od sebe, kada i muškarci sazru, nisu više klinci, ali i kada se žena ostvari i onda ne gleda na njih sa nekim oduševljenjem ;)

Pa da, ali mi je legao psihološki. Temperament, sve, posebno zrelost. Mada.. sada kad gledam nije baš ni bio zreo, nego sam ja tada tako percipirala stvari ;)
Logicno, ti nisi bila dovoljno zrela.
Recitovao mi je na francuskom, bio je jako zaljubljen u mene, i mene je to opijalo. Jednostavno, ima devojaka koje su mnogo zrelije i pašu im stariji muškarci u to vreme. To je normalno.
Ovo za francuski mi je skroz kul.
Tek kasnije kod žena dođe mali obrt, kada počnu da gledaju mlađe od sebe, kada i muškarci sazru, nisu više klinci, ali i kada se žena ostvari i onda ne gleda na njih sa nekim oduševljenjem ;)
Nije sramota pogledati ;)

Nemam pojma.
Možda je do drskosti, koja nije vezana za sam pol, već za želju i samopouzdanje?
Za bolć u polnom organu, sa potencijalom na iskrenosti...
Pitale su me prve, tete.
Pitao sam i ja mnoge.
Nekako kada se svede na iskrenosti, bez uvijanja, većini bude prosto.
Treba novina da se uvijek u celofanu, da bi mogao nekom da je ponudiš...
Avaj!

Back