Naša muka je veća. Jer ćete vi od 10 naći još jednu, vama sve zavisi samo od njenog DA. a mi u startu nemamo interesovanje za nekog drugog. Ništa ne vredi što bi njih 10 reklo da kad ti nisu privlačni, čak su odbojni.
Svakom je njegova muka najveca, ali kao advokat svih obespravljenih muskaraca, muskarcima je neuporedivo teze da dodju do seksa. Trnovit put uz strmu liticu za vecinu, a ne znas dal ces pasti il se popeti.
Čak je pitanje da li je nama, "atraktivnim" (ne hvalim sebe, fakt) muskarcima jednostavno kao zenama. Egal u najboljem slucaju.
S tim da mi cesto, ne uvek, moramo da iniciramo stosta, sto zene ne moraju, bar u pocetku, jer kao da nas se boje i slepo slusaju...al dosadi, vazda isto.. retko da je neka samopouzdana do te mere, prepuste se nekako, maze .. posle bude ok, kad vide da nisi bauk.
Sa druge strane vi imate vase probleme, u to ne ulazim.
E sad po pitanju veze, tesko je i jednima i drugima podjenako, pod uslovom da muskarac ima skim da bude u vezi.
E tu atraktivni muskarci imaju prednsot dosuse, jer dobijaju kvalitetnije ponude od ostalih skupina ljudskog roda.
Frustracija onog ko ima 10 odvratnih kolača ispred sebe I zna da nema izbor je veća od onih koji vide 10 vrlo privlačni kolača na nekoj tamo polici gore do koje se treba pomučiti doći.
Kako da ne.... ko je gladan taj ce jesti, ako ima.
Mislim pises nerealne stvari, ne znam ni sam sa cim bih uporedio. Pri tom i ti mozes da dodjes do dobrog kolaca ako se pomucis, al neces ako nema dok, pijavice se, zasto ego staviti a tacnu. A ovih 10 je tu, lepo je biti zeljen.
Ko kad milioner kuka sto nije milijarder, a onaj siromah bi sve dao za malo hleba. Preuvelicavam, al otprilike.
Eto pitaj forumase kako im je kad popiju pedalu. Lakse neko tebi sto odbijes cervoricu za vece?
Ja neizmerno poštujem muskarce koji prilaze zenama, meni je to uvek bilo nefer.
A ja ne volim nepravdu. Kao sto je i nepravda da zene se prenemazu od muskarcima, to su 1st world problems, kad imamo tonu muskaraca u 30tim koji su nevini, zena i da je najveci dudum nekom ce biti privlacna.
Dakle zena je dovoljno da postoji, a muskarac mora da ima ono nesto..
Ne kazem, ima tu i muske krivice, previse trce za p...m, daju zenama nezasluzenu paznju, a paznja se ne poklanja, osim detetu,
pa i vode na forumu kad vidim koliko, balavljenja ima prevrne mi se zeludac, kad bi malo prikocili zene bi ae morale aktivirati vise, dok su oni takvi bice zenama lako da zive lezi lebe da te jedem. I da dizu standarde.
A eto, objektivno pricam sa drugaricom o nekom nasem drugu kom jako lose ide sa zenama, a dobar lik skroz, al stiljiv (opet zenska privilegija), i to da on zaluca i nista, a zena ako zakuca muskarac se ubi da je otkuca, u vecini slucajeva,
, i joj kazem, vidi ja da nisam lepo lice i zgodno napucano telo, ja bih bio gori od njega sa zenama , ona kaze ne lupaj gluposti ti imas harizmu do neba, dakle opet nije sto postojim, vec "ono nesto"..
Ne znam

Eto prosetamo ti i ja centrom Novog Sada ili Beograda .. da vidimo ko ce dobiti vise paznje

Izvinjavam se ako je post zvucao narcisoidno, nije mi bila namera, fizicki izgled je koristen cisto u smislu poredjenja. Lepota je nesto drugo.