Anketa: Ko ima vašu podršku?

Ko ima vašu podršku?

• SAD

glasova: 8 18,6%
  • Iran

glasova: 13 30,2%
  • Niko

glasova: 22 51,2%

• Ukupno glasova
    43

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
94.553
Imamo ovu anketu na b92 pa da vidimo da li će se i ovde poklopiti. Sudeći po ovome izgleda postoji uverenje da se u ovo ne treba unositi kao oko rata u Ukrajini.

https://www.b92.net/info/svet/212040/tramp-sokirao-svet-otkrio-plan-napada-na-iran/vest

Screenshot_2026-03-02-01-25-33-959_pure.lite.browser-1.jpg

Iranci sto godina pokušavaju da naprave nuklearno oružje, a čak i Pakistanci koji se stalno sa Hindusima glođu imaju ga već odavno, te ako zaista postoji Rusko-Kinesko-Iransko vojno partnerstvo, slanjem "praćki" Irancima činilo bi im medveđu uslugu. Jer ako su mogli Ameri da snabdevaju Izraelce sa takvim naoružanjem, zašto ne bi i ovi Irance. Sve mi se čini da se čeka pravi trenutak za upotrebu tog naoružanja na određene ciljeve (nadam se na nosače aviona samo) za slučaj krajnje nužde i da je sve pod kontrolom Kine i Rusije. Tako ja mislim, ali ne shvatajte me za ozbiljno.

Како је примијетио персијски министар спољних послова;
Araghchi je rekao: „Branimo se. I imamo svako legitimno pravo braniti se. Ono što Sjedinjene Države rade je čin agresije. Ono što mi radimo je čin samoobrane. Postoje ogromne razlike između ta dva.
На једној страни је силник који чини злочиначку агресију попут бруталне агресије 1999-е на ову нашу Србијицу. На другој страни су они који бране своју отаџбину као што се Србија, односно СРЈ, бранила. Колико је могла.
Подршка силнику у својој злочиначкој мисији, бестијалном терорисању суверене земље без објаве рата или подршка оном ко брани своје. своју отаџбину и право на постојање није питање избора, питање колико нам је по вољи политика и уређење једне или друге земље него питање људскости.

Back