Anketa: Da li Toma stvarno strajkuje gladju/ zedju?

• Začetnik teme Začetnik teme svr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Toma stvarno strajkuje

• Tomin strajk je pravi i on je gladan i zedan

• Ne mislim da Toma gladuje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

svr

Ističe se
Poruka
2.355
Interesuje me koliko ljudi misli da Toma stvarno strajkuje, a koliko veruje u suprotno?
Znaci bez ubedjivanja za i protiv, vec samo me zanima sta mislite
da li radi ono sto kaze, ili je ovo gluma za dnevno politicke potrebe?
Bila je anketa "da li podrzavate strajk T.N." ali mene ne zanima ko ga i zasto podrzava vec samo ovo.

Hvala ti na postu.
Sta god ja mislio ne bih da se anketa pretvori u prepucavanje.

Ustvari interesuje me da li njegove pristalice slepo veruju u to, ili recimo da nisu ni sami sigurni, pa mozda neko od njih posumlja u glumu.

Na pocetku onoga sto se zove visestranacje bio sam vise za SPO nego DS, ali posle Vukovog govora tipa "pucajte ja i sada drzim cas"
shvatim da je to sve lazarija, i zbog te patetike i nisam glasao za SPO.
Ne sugerisem nista samo ilustrujem.

Nažalost , ovde velika većina vas nema pojma i izjednačava intravenozno hranjenje sa hranjenjem kroz usta.
Zaboravljate na ceo niz unutrašnjih procesa koji se gubi intravenoznim hranjenjem , zaboravljate i na moguće posledice po unutrašnje organe počev od usta koje ne proizvode kiselinu potrebnu za zvakanje , pa do stomaka koji ne proizvodi kiselinu za varenje , bubrega koji ne radi nema svoju funklciju odvajanje urina kao i jetre koja ne odvaja opasne materije iz krvi i ne radi , svi ti organi mogu da otkažu kao i creva koja treba da proizvode crevnu floru , vremenom gube svoje funkcije kao i smanjen imunitet organizma koji se pojačava kasnije lekovima.
Mislim nije uopšte smesno , a ovde su se ljudi obilato sprdali sa tim.

delom si u pravu,ali koja je poenta da on nece da jede,a onda mu kroz cevcice nadoknade neophodne materije,izbio je keca iz rukava,jos par dana ce to novine pratiti,posle ce nesto drugo biti aktuelno,i sta ce onda
Vidim da ti i dalje teraš svoje , očigledno da nisi pročitao moj gornji post i da radiš istu tu grešku kao i svi izjednačavaš hranjenje intravenozno direktno u krv i hranjenje kroz usta , pacijenti tako mogu da izgube preko 50% svoje originalne telesne težine budu samo kost i koža , obezbeđivanjem krvotoka možeš održavati u životu ljude godinama ako pluća funcionišu , ali ostali unutrašnji organi propadaju vremenom i gube svou funkciju.
Nikolić sada i kada bi odlučio da prekine štrajk ne bi odmah mogao da jede , već polako danima po zalogaj ili dva i ne više, jer bi u suprotnom imao opasnost po život.

Vidim da ti i dalje teraš svoje , očigledno da nisi pročitao moj gornji post i da radiš istu tu grešku kao i svi izjednačavaš hranjenje intravenozno direktno u krv i hranjenje kroz usta , pacijenti tako mogu da izgube preko 50% svoje originalne telesne težine budu samo kost i koža , obezbeđivanjem krvotoka možeš održavati u životu ljude godinama ako pluća funcionišu , ali ostali unutrašnji organi propadaju vremenom i gube svou funciju.
Nikolić sada i kada bi odlučio da prekine štrajk ne bi odmah mogao da jede , već polako danima po zalogaj ili dva i ne više, jer bi u suprotnom imao opasnost po život.
pa poenta strajka zedju je da postignes efekat u najkracem roku,efekat da iznenadis protivnika,proslo je par dana i nista se nije desilo,sad ce se vuci dugo na aparatima,i koja je poenta svega

Definitivno je u problemu, ali je ovo daleko od štrajka glađu i žeđu.
Kad je najavljivao ovo, mislio sam da će čovek stiropor pod guzu, pa u centru kao pravi prekaljeni srpski štrajkači (kad već nije sekao prste ili se zapalio).
A on posle par sati u krevet, pa posle u bolnicu i hrani se na cevku...
Time je sve upropastio.

Ма где прави? Николић средњошколац Томислав и пије и једе и смеје се глупима који мисле да он штрајкује глађу

Дај бре, ни сам не верујеш у то
Od vas dvojice i još pojedinih ni ne očekujem da će te ikada biti nepristrasno.
.

Poslednja izmena od moderatora:
Interesuje me koliko ljudi misli da Toma stvarno strajkuje, a koliko veruje u suprotno?
Znaci bez ubedjivanja za i protiv, vec samo me zanima sta mislite
da li radi ono sto kaze, ili je ovo gluma za dnevno politicke potrebe?
Bila je anketa "da li podrzavate strajk T.N." ali mene ne zanima ko ga i zasto podrzava vec samo ovo.
Ovakva anketa ni Hitleru ne bi pala na pamet :evil:
Prevazisli ste Hitlera:evil::evil::evil:

Back