Anitta, Rauw Alejandro, i Becki G čine listu uticajnih muzičkih umetnika mlađih od 30 godina

Sensei

Master
Moderator
Poruka
66.256
Forbes je najavio svoju prestižnu listu 30 ispod 30. Ove rang liste određuju neke od najvažnijih figura u različitim industrijama, dajući sliku o tome kako će izgledati budućnost muzike, biznisa i zabave.

Ove godine, u kategoriji muzike, tri voljena latino izvođača su osvojila

Anitta, Rauw Alejandro, Becky G​

1701626542424.png


Da li treba da me bude blam što ni za jednog nisam čuo? Jeste da ne slušam pop muziku, ali nisam ni sticajem okolnosti čuo ni za jedno od ovih imena.

A vi?
 
Rauv Alejandro je još jedan umetnik koji je postigao neverovatan uspeh u kratkom vremenskom periodu. Nominovan za više Latinskih Gremija, Rau nije samo pevač i izvođač; on je i producent, stvara projekte koje nadgleda na svakom koraku. Tokom prošle godine, Rauv je objavio svoju najnoviju ploču „Playa Saturno“ i krenuo na globalnu turneju od 75 dana.

 
Na kraju, Becki G je još jedna umetnica za koju svi znaju. Meksičko-američka pevačica, rođena kao Rebeka Mari Gomez, je muzičarka, glumica, vlasnica preduzeća i još mnogo toga.

Bila je na turneji sa nekim od najvećih pop zvezda na planeti, uključujući Kejti Peri i Demi Lovato, i sarađuje sa zvezdama kao što su Bad Bunni i Maluma. Beki G je godinama bila na granici između engleskog i španskog. Svet je konačno sustiže.

 

Back
Top