Anime preporuke

Predlazem da batalis FMA koji je Ultraz pomenuo i gledas FMA Brotherhood, jer je prvi 90% Filleri.

Preporucujem Seirei no Moribito ( Historical, Action, Shounen ) koji ima 26 epizoda. Takodje tu je Code Geass ( Action, Shounen ) koji je slican Death Note- u. Genijalci protiv sveta. xD
Dve sezone po 25 epizoda.

I za kraj ostavio bih Gundam 00 ( Mecha, Action ) koji isto ima dve sezone po 25. Neces se pokajati. :3

Ne mora da ima veze sa istorijom. Evo malo ću detaljnije:

-Život Šaolin monaha, uključujući i borbe ( tj. fajtove, naravno ).
-Život nekog deteta / čoveka koji trenira bilo koju borilačku veštinu, fajtovi naravno.

Ako može da ima dobru priču. Znači nešto od ova 2 ( može i oba ). Po mogućtstvu da ne postoje neke baš specijalne moći, kao u Dragon Ball-u. Više kao u Narutu, ili još manje. I ja sam pisao u jednini, može priča na prati i više likova. I ako može da se ne dešava u sadašnjosti, nego ranije, dosta ranije (srednji vek, stari vek itd.), ili da ima neki zaseban svet, kao večina animi. Još jednom hvala unapred.

E pa sad.

Znaci ti trazis nesto tipa DB ( Goku i odrastanje ) samo da je sirovi fight?..

Uh, ne znam iskreno za tako nesto. Mogu da preporucim Seirei no Moribito ( radi se o devojci telohranitelju, ali njenu istoriju i sve objasnjavaju tek oko 15- 16 epizode, ostalo je sve dok je vec odrasla ).

Berserk sam malo gledao, ali ovo je poenta.

Guts je muskarac ( xD ) koji je poznat kao "Black Swordsman". On je neki pwnage dasa koji traga za svojim bivsim saborcem, koji ga je izdao.
Ja sam gledao samo tri epizode, i na pocetku je Guts mladji, pridruzuje se bandi gde je taj saborac ( Griffith ) itd, a posle pokazuje kako Guts ide okolo, trazi Griffitha i tuce se u isto vreme.

Scenery ti je kao Engleska iz 18 veka ( mene podsetilo na one crtace o Templarima sa Happy TV- a ) xD

-Život nekog deteta / čoveka koji trenira bilo koju borilačku veštinu, fajtovi naravno.

Ako može da ima dobru priču. Znači nešto od ova 2 ( može i oba ). Po mogućtstvu da ne postoje neke baš specijalne moći, kao u Dragon Ball-u. Više kao u Narutu, ili još manje. I ja sam pisao u jednini, može priča na prati i više likova. I ako može da se ne dešava u sadašnjosti, nego ranije, dosta ranije (srednji vek, stari vek itd.), ili da ima neki zaseban svet, kao večina animi. Još jednom hvala unapred.

Samurai X: Trust and Betrayal. U osnovi ima ljubavnu priču ali prvenstveno prati razvoj jednog samuraja od ranog života koga stimuliše masakr njegove porodice i sadrži akciju u prvom planu. Bolji je kao stand alone, iako u stvari predstavlja uvod za anime Rurouni Kenshin, koji mi je lično bio mnogo gori. Ako me dobro služi pamćenje, sadrži 4 OVA epizode.

Ne mora da ima veze sa istorijom. Evo malo ću detaljnije:

-Život Šaolin monaha, uključujući i borbe ( tj. fajtove, naravno ).

Preporucio bih ti "Basilisk",nije nesto bas vezano za Shaolin,ali svakako ima ima dosta dobrih Fajtova,Svi likovi imaju svoju jedinstvenu Tehniku borbe. Opisacu ti kratko anime.

Prica pocinje u starom japanu,a rec je o dva Shinobi klana ( "Kouga Manjidani" i "Iga Tsubagakure "),to su dva smrtna neprijatelja koja su se zaklela da nikada nece da vlada mir izmedju njih. I jednoga dana dobiju oni naredjenje od Hatori Hanzo-a da moraju da se bore kako bi odbranili cast svog klana. I sad svaki klan mora da izabere po 10 najboljih Boraca.

Svaki Shinobi ima svoju Tehniku borbe,nije toliko preuvelicano sa mocima kao sto je u DBZ-u. Ali ako volis Fajtove ovo bi ti definitivno preporucio.

Evo i trailera :

P.S trailer je dubovan (Engleska verzija),ovo je cisto da vidis kakve su borbe,tehnike,animacija itd,itd.. ako budes gledao preporucio bi ti svakako japansku (Sub verziju). Uzivaj ;)

Back