ANIMAL SEX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ILLUMINAT prvi put chujem da joj josh i chizme obuvaju...To mora da je nedje u tvom selu..pa ti moram opet ponoviti...crnih ovaca ima svuda pa i tamo..

Postajes mi intrigantan...mozda se i potrudim da saznam ko si...a onda...hmmmmmmmm..koji br chizama nosish??:):):)

iluminat,izmisljas dok pricas...to sa kokoskom si ukrao iz filma : Mala nocna muzika.......

Ako ti kažem da sam pisac i da sam pisao sve i svašta, pa i to da sam asistirao na scenarijima, nemoj da te začudi da su mnoge moje ludačke ideje stigle i do filmova. Ovo što sam napisao dogodilo se devedesetih godina prošlog veka, a film "Mala noćna muzika" snimljen je 2002/03. pa ti vidi. Ja sam ti sveprisutan. Nisam zabadava illuminat.

Dok sam sredinom devedesetih kao student stanovao u studenjaku, moj cimer iz tadašnje Krajine, zvali smo ga Brko, pita nas cimere jedne večeri pred spavanje, Božovića, mene i Pekovića:
- Je li Božoviću, Andesiliću, Pekoviću, jeste li kad tucali kokoš?
- Šta me to pitaš avetinjo jedna?!, veli Božović.
- Ma onako. Neki moji drugovi jesu.
- Je li časti ti?
- Otišle sve cure u gradove da studiraju i nama ostale samo koze i ovce. A one su velike i mogu nam polomiti rebra. Pa tako moji drugovi navalili na kokoši.
- Brko, bez svakog osta, a jesi li i ti sa njima?
- Nijesam.
- Zakuni se u sestru.
- Neću.
- Što nećeš?
- Pa malo sam ga zavuka.
Na to ide cepanje od smeha. Pa Brko kako si moga, pa Brko čoldo, pa Brko ostade čoldo, pa onda u društvu ga svi zezali kako Brko tuca koku itd. Užas. Još ga Peković pita:
- Brko, časti ti, a jel ti pušila koka?
Ha ha ha ha ha ha ha...
E. Divna ti je priča. Stvarno. Da nisi ti Svevlad?!

ti si podbarin alter ego!

@ moderatori
kljuch,ban,zatvor,dozivotna robija,smrtna kazna,gasna komora,vesanje,streljanje,giljotina,otrov,davljenje....bilo staaaa samo uradite nesto!!!

mislim za ovog,ne za mene :lol:

Dok sam sredinom devedesetih kao student stanovao u studenjaku, moj cimer iz tadašnje Krajine, zvali smo ga Brko, pita nas cimere jedne večeri pred spavanje, Božovića, mene i Pekovića:
- Je li Božoviću, Andesiliću, Pekoviću, jeste li kad tucali kokoš?
- Šta me to pitaš avetinjo jedna?!, veli Božović.
- Ma onako. Neki moji drugovi jesu.
- Je li časti ti?
- Otišle sve cure u gradove da studiraju i nama ostale samo koze i ovce. A one su velike i mogu nam polomiti rebra. Pa tako moji drugovi navalili na kokoši.
- Brko, bez svakog osta, a jesi li i ti sa njima?
- Nijesam.
- Zakuni se u sestru.
- Neću.
- Što nećeš?
- Pa malo sam ga zavuka.
Na to ide cepanje od smeha. Pa Brko kako si moga, pa Brko čoldo, pa Brko ostade čoldo, pa onda u društvu ga svi zezali kako Brko tuca koku itd. Užas. Još ga Peković pita:
- Brko, časti ti, a jel ti pušila koka?
Ha ha ha ha ha ha ha...
jadna koka :?

B o l e s t ! Razmum sve perverzije sa ljudima al sa životinjama jadnim... Što je mnogo mnogo je! Takve treba seckati na komadice i soliti ih... A Iluminat- Bog i udše ako i ti nisi opalio koju... Imaš tako izopačene teme... No comment!!! Ti kao ti, što se svega gade i napadaju druge ( napad je najbolja odbran) su najveći manijaci i perverznjaci...

ibretnica nije problem da saznaš ko sam... samo ako želiš...

Ahaaa, kako da ne ...pa za 10 god da se prepoznam u nekom scenariju...;)

Cudo kako to tako svestran covjek, pisac, scenarista, zavodnik, ljubavnik, zmijskog tijela kome se djevojke same ''bacaju pod noge'' ima toliko vremena za provesti ovdje...Sudeci po tvojim postovima i ovdje si ''sveprisutan''

A obzirom na to koliko vremena treba da ''zadovoljish'' sve navedene ''strane''...stvarno ti zavidim na organizaciji!:P:P:P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back