ANIMAL SEX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ILLUMINAT

Domaćin
Banovan
Poruka
3.050
Dok sam sredinom devedesetih kao student stanovao u studenjaku, moj cimer iz tadašnje Krajine, zvali smo ga Brko, pita nas cimere jedne večeri pred spavanje, Božovića, mene i Pekovića:
- Je li Božoviću, Andesiliću, Pekoviću, jeste li kad tucali kokoš?
- Šta me to pitaš avetinjo jedna?!, veli Božović.
- Ma onako. Neki moji drugovi jesu.
- Je li časti ti?
- Otišle sve cure u gradove da studiraju i nama ostale samo koze i ovce. A one su velike i mogu nam polomiti rebra. Pa tako moji drugovi navalili na kokoši.
- Brko, bez svakog osta, a jesi li i ti sa njima?
- Nijesam.
- Zakuni se u sestru.
- Neću.
- Što nećeš?
- Pa malo sam ga zavuka.
Na to ide cepanje od smeha. Pa Brko kako si moga, pa Brko čoldo, pa Brko ostade čoldo, pa onda u društvu ga svi zezali kako Brko tuca koku itd. Užas. Još ga Peković pita:
- Brko, časti ti, a jel ti pušila koka?
Ha ha ha ha ha ha ha...
 

ILLUMINAT

Domaćin
Banovan
Poruka
3.050
Brku nije jasno kako jadna nije krepala, a samo joj je malo zavuka, kukurukuka, zna li Brko razliku između srpskih i hrvatskih kokoši, njihova je kloaka dublja od bosanskih, a ako ih očerupa i udari ćikarom po glavi oće li ostati za juhu, juhuhuhuhu, kad Brko čoldo zakolje kokoš i od perja napravi jastuke, od kljuna češalj za deke i kosu punu ušiju, od nogu skuha juhu, crijevima nahrani paščad, ostalo pojede, izmetom nađubri njivu, yeba te Duja krajiški ništa se ne baci, ma nema štete kad vam kaže Brko kokošar, Romeo iz kokošinjac, vlasnik dvije stotine kokošaka, od stare koke najbolja juha,,,
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top