Anglosaksonske laži i podmetačine

mario80

Buduća legenda
Poruka
46.407
Autorska tema.
Živeo sam u iraku godinama, pre američke invazije na tada savremenu i modernu državu koju su vratili u kameno doba. Zemlju koja je naftu prodavala i gradila fabrike i kultivisala zemlju. Mlade devojke su nosile mini haljine i izlazile u provod a danas su zamotane.

Nacisti su ih vratili u kameno doba.

I još jedna u nizu laži, bili zabranjeni mobilni telefoni koji maltene nisu ni postojali 90tih godina prošlog veka. A irak bio 12 godina pod sankcijama! Ni dana predaha!

I još gomiletine laži i američke ss propagande. Od srca se nadam da će istok biti slobodan i ujedinjen u 21 veku spreman da odgovori nacistima!

Dokumentarac michael palin, putovanje u irak. Sramotno izvrtanje i laganje. Smrad!

Poslednja izmena od moderatora:
Poruka
7.405
Autorska tema.
Živeo sam u iraku godinama, pre američke invazije na tada savremenu i modernu državu koju su vratili u kameno doba. Zemlju koja je naftu prodavala i gradila fabrike i zemlju. Mlade devojke su nosile mini haljine i izlazile u provod a danas su zamotane.

I još jedna laž, bili zabranjeni mobilni telefoni koji maltene nisu ni postojali 90tih godina prošlog veka.

I još gomiletine laži i američke ss propagande. Od srca se nadam da će istok biti slobodan i ujedinjen u 21 veku spreman da odgovori nacistima!

Pogledajte prilog 1316416

био тамо, баш тада, да те баце из авиона мислио би да си негде у грчкој, само са арапским словима.
радикални вехабијски ислам, или оно што се дешава у ирану је било потребно
да се слободни стари народи истока поробе и ставе под САД управу.

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
189.556
Autorska tema.
Živeo sam u iraku godinama, pre američke invazije na tada savremenu i modernu državu koju su vratili u kameno doba. Zemlju koja je naftu prodavala i gradila fabrike i kultivisala zemlju. Mlade devojke su nosile mini haljine i izlazile u provod a danas su zamotane.

I još jedna u nizu laži, bili zabranjeni mobilni telefoni koji maltene nisu ni postojali 90tih godina prošlog veka. A irak bio 12 godina pod sankcijama! Ni dana predaha!

Pogledajte prilog 1316416

Dokumentarac michael palin, putovanje u irak. Sramotno izvrtanje i laganje. Smrad!
Sadam je svrgnut 2003., a tad smo već i mi ovde skoro svi imali mobilne. Sećam se da sam ja nabavio krajem 2000. godine, kada je već većina mojih poznanika imala.

Poruka
7.405
Sve mi zao bliskog istoka.

meni je žao tebe
taj narod nas je iskreno voleo i OBOŽAVAO!
iračani i sirijci su u jugoslavene gledali ko u bogove!
a isto tako i egipćani i jordanci al malo manje, ali sirijci i iračani su nas prosto obožavali
i cenili i poštovali
zato i prolazimo tako kako prolazimo
onome ko nas voli iskreno mi se smejemo....

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
36.991
meni je žao tebe
taj narod nas je iskreno voleo i OBOŽAVAO!
iračani i sirijci su u jugoslavene gledali ko u bogove!
a isto tako i egipćani i jordanci al malo manje, ali sirijci i iračani su nas prosto obožavali
i cenili i poštovali
zato i prolazimo tako kako prolazimo
onome ko nas voli iskreno mi se smejemo....
Ne smejemo se mi nego oni, oni koje je lako kupiti za mobilni telefon, a irak je razbijen zbog Srbije, kao i Libija....pod sankcijama koje su nama uvedene vracali su pare koje su nase firme zaradile i zato su kaznjeni.
Nama je bliski istok blizi nego evropa gde vladaju fasisti, a slusaju ih gmizavci.
To su sve zemlje sa zavidnom kulturom i istorijom, za razliku od engleske koja je predatorska, gde su kulturu donosili narodi kolonija.

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
27.246
Autorska tema.

Проблем

наш личми

је што ми

који међу нацистима живимо

по својима ма коликио је могуже АНЦИ правилима

ТЈ иако нисмо нацисти Источани немају времена да просејавају ....већ ће све редом ....

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
27.246
Sadam je svrgnut 2003., a tad smo već i mi ovde skoro svi imali mobilne. Sećam se da sam ja nabavio krajem 2000. godine, kada je već većina mojih poznanika imala.

2003'ће 90% поулације ниј еу србији тек је добијало фиксне телефоне

Твоје незнање ( да будемо максимално амалициозни ) је у-жа-са-ва-ју-ће и изузетно опасно по велики.. огроман број индивидуа

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
27.246

Иди погледај колики су редови за ручну уплату струје ... да не би за две деценије писао о овом времену

у коме су 'све и сви имали лаптоп' и Ебанкинг .....

mario80

Buduća legenda
Poruka
46.407
Ti gore tvrdiš kako su bili zabranjeni.
On to govori u dokumentarcu da je sadam zabranjivao mobilne telefone a danas eto mogu svi da ga imaju pošto su ga amerikanci ubili.

I zašto je ukinuta fotografija koju sam stavio?

IMG_20230325_215057.jpg

Гамбино

Veoma poznat
Poruka
11.620
Autorska tema.

220403181510-obama-biden-white-house-return.jpg

Пљунути нациста. :hahaha:

Је л ти је и онај јеврејски испрдак Зеленски такође нациста ?

Да си мало учио историју, знао би како изгледа нацистичка идеологија и да су нацисти били у одличним односима са муслиманима.

Па и Путин спроводи већ трећу деценију диктатуру у Русији, али не значи да је сваки диктатор аутоматски нациста, већ је то тоталитарни режим, као што је и у С.А.Д., Кини, С.Кореји, само са различитим одликама.

Исламска Држава је такође терорисала Ирак и Сирију, па их не називамо нацистима, а уништавали су чак и културна добра, већ су исламисти са својим тоталитарним режимом владавине.