dragon x
Legenda
- Poruka
- 50.471
Ti definitivno nisi normalan dečko. Sada sam se uvjerio 100% i jako mi je žao zbog toga.
Tri ili četiri puta sam rekao da nema promjene bez saglasnosti sva tri naroda, a ti izgleda pod tri naroda podrazumjevaš samo Bošnjake. Ima pored Bošnjaka i Srba i Hrvata i onih "ostalih" u ovoj BiH.
Pošto nažalost nemaš osnovnog saznanja, da ne kažem elementarnog, o situaciji u BiH, o ustavu države i ustavima entiteta i što nisi u stanju da ni nakon nekoliko ponovljenih postova nisi u stanju da osnovno razumiješ, mislim da nema potrebe da nastavim dijalog.
Nek' ti je sretno...
Пусти глупости, молим те. Анекс 4 ДМС-а мјења високи представник како му се прохтије. Тиме га и крши.
Ово је битно:
Rezolucijom ponovljeno: RS ima pravo na referendum
Iako nije usvojeno direktno, u rezoluciji Narodne skupštine o ciljevima i mjerama politike RS, pitanje referenduma ipak je provučeno, i to tako što je pored rezolucije usvojena i informacija o političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini u kojoj se eksplicitno navodi referendum kao oblik odbrane interesa RS, a sa druge strane poslanici su potvrdili i neke ranije rezolucije, pogotovo onu nakon proglašenja nezavisnosti Kosova u kojoj se navodi i pravo na samoopredjeljenje.
http://www.slobodnaevropa.org/content/article/1330047.html?page=3&s=1&x=1