Angela Merkel: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH !

Merkolova je pri tom naglasila da je ustavnom reformom nužno obezbijediti jednakopravnost sva tri konstitutivna naroda, čime je jasno dala do znanja u kojem bi se pravcu trebala odvijati ustavna reforma.

Каква дволичност и лицемерје! Како се није залагала за конститутивност и једнакоправност Срба у Хрватској!?

nema se ona šta petljati u tom smjeru u CRO..imali ste Miloševića..koji je to radio...i vidiš kako je završilo...ostvite ženu da radi svoj posao..vi se držiite..motike...štala..traktora..

treba ukinuti sve entitete..distrikt..i gotova priča..
..ako CRO ..dobije entitet...Srbi će prebaciti lopticu raspada ( koju oni potenciraju )..na Hrvate u BiH..i izaći čistih rurku..providna je politika..Srba,..,jako providna.
...Hrvati u BiH..treba da šute...da ekonomski jačaju...biti u dobrim etničkim odnosima i s Muslimanima i sa Srbima....ako i kada dođe do raspada BiH..(koji Srbi potenciraju)..treba da budu na strani jedinstva BiH države..a ne ono što im predlažu Bosanci Srni..tzv.3 entitet..ako nasjednu na "Srpsku priču" o Hrvtskom entitetu..onda neka si stave omču oko vrata a "ja" ću im...izmaknuti..stolicu...ko ih onda ebe...treba da nestanu..gluposoni..

Poslednja izmena:
Ma nemate cim vam muhamedanci biraju clana predsednistva.Imate a niste gazde u njemu,to ti je kao da nemate,nadglasavaju vas mujkice.

http://www.vladazzh.com/

http://www.vladahbz.com/

http://www.zupanijaposavska.ba/

Grbovi:

Posavska zupanija:
100px-COA_Posavina.gif

Zapadnohercegovacka zupanija i Hercegbosanska zupanija:
90px-Coat_of_arms_of_Herzeg-Bosnia.svg.png

Ti si spominjao hrvatski dio BH!! Hrvatski korpus je homogen, naslonjen na RH više nego RS na Srbiju.

..:ok:..i to je to ..dovoljno je .
...treba biti...promoćuran i NE NASIJEDATI na Srpsku priču oko..3 entiteta..jer se tako ..posthumno legalizira Miloševićeva politika..a Srbi će reći..eto Hrvati zakucali zadnji ekser u BiH..nek..se ebu..Bosanci Srbi...ako hoće da se otcijepe..(a ne smiju..i nemogu)..neka se sami ebu o svom trošku...:rtfm:..sva krivica je trenutno na Miloradu the Dudleku ..i tako treba da ostane...

...Hrvati u BiH..treba da šute...da ekonomski jačaju...biti u dobrim etničkim odnosima i s Muslimanima i sa Srbima....ako i kada dođe do raspada BiH..(koji Srbi potenciraju)..treba da budu na strani jedinstva BiH države..a ne ono što im predlažu Bosanci Srni..tzv.3 entitet..ako nasjednu na "Srpsku priču" o Hrvtskom entitetu..onda neka si stave omču oko vrata a "ja" ću im...izmaknuti..stolicu...ko ih onda ebe...treba da nestanu..gluposoni..

Dobar savjet! veliš da šute!!!!!!!!!:D:D:D
Pa ako bude ta šutnja potrajala još 10-15 godina, u BIH Hrvata više biti neće.
Biće samo Muslimani i Srbi.
Jel to tvoj cilj?

Dobar savjet! veliš da šute!!!!!!!!!:D:D:D
Pa ako bude ta šutnja potrajala još 10-15 godina, u BIH Hrvata više biti neće.
Biće samo Muslimani i Srbi.
Jel to tvoj cilj?

Kad Dodig ode s vlasti (na ovaj ili "onaj" nacin) BiH ce prestati tapkati u mjestu i opet ce usljediti pozitivan val reformi na putu prema EU. Nastavit' ce se tamo gdje se stalo prije nekoliko godina - ujedinjenje policije. Sve vise Srba u RS shvaca da nadyebavanje koje Dodig potencira nema smisla. OK je cuvati entitet / regiju, al' to sto on radi.. moglo bi Srbe skupo stajati.

Kad Dodig ode s vlasti (na ovaj ili "onaj" nacin) BiH ce prestati tapkati u mjestu i opet ce usljediti pozitivan val reformi na putu prema EU. Nastavit' ce se tamo gdje se stalo prije nekoliko godina - ujedinjenje policije. Sve vise Srba u RS shvaca da nadyebavanje koje Dodig potencira nema smisla. OK je cuvati entitet / regiju, al' to sto on radi.. moglo bi Srbe skupo stajati.

.slažem se...što se tiče načina odlaska..predlažem..prometnu...:per:..pukla guma..nitko kriv ..a Dudlek....postao nebeski...:hahaha: :hahaha:

Додик је Додик, а не Додиг, а остатак су фантазије једног мујкана.:dash: Уосталом што у федерацији нисте спровели реформе које траже од вас, а поготово што не смањите корупцију???:per: Добили сте н пута већу помоћ од РС а у економији једва да има разлике... Колико година су највеће грин филд инвестиције у федерацији биле џамије?:dash: Ах, како би процветали само да нема тих Срба...:hahaha:

Додик је Додик, а не Додиг, а остатак су фантазије једног мујкана.:dash: Уосталом што у федерацији нисте спровели реформе које траже од вас, а поготово што не смањите корупцију???:per: Добили сте н пута већу помоћ од РС а у економији једва да има разлике... Колико година су највеће грин филд инвестиције у федерацији биле џамије?:dash: Ах, како би процветали само да нема тих Срба...:hahaha:

Potjece od Hrvata.. Dodiga. Nema veze sad je prekrsten - pravi Srbin :lol:

Nisam mujkan i ne zivim u federaciji, al' imam prijatelja iz cijele BiH. I dosta dobro znam kako stvari stoje. Cekaj dok ishlapi duhovna hrana nacionalizma.. kad jos jace stegne glad i neimastina. Bit' ce 'kao sa nasim bivsim premijerom :cool:

Potjece od Hrvata.. Dodiga. Nema veze sad je prekrsten - pravi Srbin :lol:

Nisam mujkan i ne zivim u federaciji, al' imam prijatelja iz cijele BiH. I dosta dobro znam kako stvari stoje. Cekaj dok ishlapi duhovna hrana nacionalizma.. kad jos jace stegne glad i neimastina. Bit' ce 'kao sa nasim bivsim premijerom :cool:
Ако сасвим исхлапи национализам онда ћеш ти први страдати. Мсм , што би само Додик(г) био рват, јел? Где су ту Бик Који Седи, Луди Коњ, Цар Хирохито... Или је онај спортиста Додиг(к), Србин који је покатоличен. Дакле, зашто ММФ и СБ увек стављају БиХ као шампиона корупције у региону, а при томе посебно апострофирају федерацију???

"KOMŠIĆ: POVUCITE MI... tu granicu trećeg entiteta u srednjoj Bosni!
zeljkic-TRECI.jpg

Željko Komšić: Koliko sam vidio, Čović je Posavinu ostavio Dodiku. Zašto? Odakle mu pravo?

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić, komentirao je u intervjuu kojeg objavljuje sarajevski tjednik Dani u svom najnovijem broju, zahtjev Dragana Čovića za uspostavom federalne jednice s hrvatskom većinom i podršku Milorada Dodika "trećem entitetu". Komšić je na pitanje odgovorio sljedećim riječima:

- Pa to je nemoguće izvesti. Drugo, nemoguće je izvesti bez konflikta. Hajde, izvolite, uvjerite ljude u Mostaru da je Mostar hrvatski stolni grad kako to kaže Dragan Čović. Kako ćete uvjeriti ljude koji žive na istočnoj strani da pristanu? Dajte, o čemu pričamo? Što ćemo uspostaviti? Koliko sam vidio, Čović je Posavinu ostavio Miloradu Dodiku. Zašto? Odakle mu pravo? Gdje mu je logika? Izvoli, povuci mi granicu tog trećeg u središnjoj Bosni. Čemu takva priča, osim ako na račun te priče možete profitirati na izborima, baš onako kako je profitirao Čović No, mislite li da to neće biti kažnjeno na sljedećim izborima? Hrvati će ga kazniti.
Dragan Čović je inteligentan čovjek, ja ne znak kako to on misli da dobije i da svi kažu da je u redu. Za koga on radi? Ako je hrvatski interes motiv, kako je onda zaboravio Posavinu?"
http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/komšić-povucite-mi-tu-granicu-trećeg-entiteta-u-srednjoj-bosni

Back