Gráthas Ó Domhnálainn
Primećen član
- Poruka
- 632
Та четири дела што спомињу, немој да Српска буде из два или као Брчко четврти.
ће падају главе
од ЕУ иовако нема ништа.
ће падају главе
од ЕУ иовако нема ништа.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Грешиш. Муслимани, црнци владају Европом. Европа више није - Европа.Muslići su se malo prevarili kad su se počeli igrati islamista u Evropi.
Mislio sam na sve. Neka se potamane do zadnjega.
Merkolova je pri tom naglasila da je ustavnom reformom nužno obezbijediti jednakopravnost sva tri konstitutivna naroda, čime je jasno dala do znanja u kojem bi se pravcu trebala odvijati ustavna reforma.
Каква дволичност и лицемерје! Како се није залагала за конститутивност и једнакоправност Срба у Хрватској!?
od toga nema ništa...demokracija..zeleni stol..kultura..to se tako danas riješava..21 je vek...Daj boze da se pokolju medjusobno.
Puce Bosna na tri dela,tako treba.
od toga nema ništa...demokracija..zeleni stol..kultura..to se tako danas riješava..21 je vek...
od toga nema ništa...demokracija..zeleni stol..kultura..to se tako danas riješava..21 je vek...
NE NE I NE..........BIH....je cijelovita i ima takva da ostane...
Na zalost vas muhamedanaca,i hrvati ce dobiti svoj deo BiH.
Mi ga već imamo!!!
Mi ga već imamo!!!
Ma nemate cim vam muhamedanci biraju clana predsednistva.Imate a niste gazde u njemu,to ti je kao da nemate,nadglasavaju vas mujkice.
Ma nemate cim vam muhamedanci biraju clana predsednistva.Imate a niste gazde u njemu,to ti je kao da nemate,nadglasavaju vas mujkice.
Ti si spominjao hrvatski dio BH!! Hrvatski korpus je homogen, naslonjen na RH više nego RS na Srbiju.
...Hrvati u BiH..treba da šute...da ekonomski jačaju...biti u dobrim etničkim odnosima i s Muslimanima i sa Srbima....ako i kada dođe do raspada BiH..(koji Srbi potenciraju)..treba da budu na strani jedinstva BiH države..a ne ono što im predlažu Bosanci Srni..tzv.3 entitet..ako nasjednu na "Srpsku priču" o Hrvtskom entitetu..onda neka si stave omču oko vrata a "ja" ću im...izmaknuti..stolicu...ko ih onda ebe...treba da nestanu..gluposoni..
Dobar savjet! veliš da šute!!!!!!!!!
Pa ako bude ta šutnja potrajala još 10-15 godina, u BIH Hrvata više biti neće.
Biće samo Muslimani i Srbi.
Jel to tvoj cilj?
Dobar savjet! veliš da šute!!!!!!!!!
Pa ako bude ta šutnja potrajala još 10-15 godina, u BIH Hrvata više biti neće.
Biće samo Muslimani i Srbi.
Jel to tvoj cilj?
Kad Dodig ode s vlasti (na ovaj ili "onaj" nacin) BiH ce prestati tapkati u mjestu i opet ce usljediti pozitivan val reformi na putu prema EU. Nastavit' ce se tamo gdje se stalo prije nekoliko godina - ujedinjenje policije. Sve vise Srba u RS shvaca da nadyebavanje koje Dodig potencira nema smisla. OK je cuvati entitet / regiju, al' to sto on radi.. moglo bi Srbe skupo stajati.
Додик је Додик, а не Додиг, а остатак су фантазије једног мујкана. Уосталом што у федерацији нисте спровели реформе које траже од вас, а поготово што не смањите корупцију??? Добили сте н пута већу помоћ од РС а у економији једва да има разлике... Колико година су највеће грин филд инвестиције у федерацији биле џамије? Ах, како би процветали само да нема тих Срба...Kad Dodig ode s vlasti (na ovaj ili "onaj" nacin) BiH ce prestati tapkati u mjestu i opet ce usljediti pozitivan val reformi na putu prema EU. Nastavit' ce se tamo gdje se stalo prije nekoliko godina - ujedinjenje policije. Sve vise Srba u RS shvaca da nadyebavanje koje Dodig potencira nema smisla. OK je cuvati entitet / regiju, al' to sto on radi.. moglo bi Srbe skupo stajati.
Додик је Додик, а не Додиг, а остатак су фантазије једног мујкана. Уосталом што у федерацији нисте спровели реформе које траже од вас, а поготово што не смањите корупцију??? Добили сте н пута већу помоћ од РС а у економији једва да има разлике... Колико година су највеће грин филд инвестиције у федерацији биле џамије? Ах, како би процветали само да нема тих Срба...
Ако сасвим исхлапи национализам онда ћеш ти први страдати. Мсм , што би само Додик(г) био рват, јел? Где су ту Бик Који Седи, Луди Коњ, Цар Хирохито... Или је онај спортиста Додиг(к), Србин који је покатоличен. Дакле, зашто ММФ и СБ увек стављају БиХ као шампиона корупције у региону, а при томе посебно апострофирају федерацију???Potjece od Hrvata.. Dodiga. Nema veze sad je prekrsten - pravi Srbin
Nisam mujkan i ne zivim u federaciji, al' imam prijatelja iz cijele BiH. I dosta dobro znam kako stvari stoje. Cekaj dok ishlapi duhovna hrana nacionalizma.. kad jos jace stegne glad i neimastina. Bit' ce 'kao sa nasim bivsim premijerom