Angela Merkel: Ne potcjenjujte Hrvate u BiH !

Moja Republika

Domaćin
Poruka
3.671
Zakuhava se između Muslimana i Hrvata u BiH :klap::klap::klap:

http://www.poskok.info/index.php?op...jte-hrvate-u-bih&catid=89:bh-lonac&Itemid=401

Muslići su se malo prevarili kad su se počeli igrati islamista u Evropi. :ok:

40514501.jpg

Poslednja izmena:
Merkolova je pri tom naglasila da je ustavnom reformom nužno obezbijediti jednakopravnost sva tri konstitutivna naroda, čime je jasno dala do znanja u kojem bi se pravcu trebala odvijati ustavna reforma.

Каква дволичност и лицемерје! Како се није залагала за конститутивност и једнакоправност Срба у Хрватској!?

Merkolova je pri tom naglasila da je ustavnom reformom nužno obezbijediti jednakopravnost sva tri konstitutivna naroda, čime je jasno dala do znanja u kojem bi se pravcu trebala odvijati ustavna reforma.

Каква дволичност и лицемерје! Како се није залагала за конститутивност и једнакоправност Срба у Хрватској!?

Ništa tu nije ni dvolično ni licemerno...to je samo "realpolitik"...što bi se reklo...stanje na terenu...

Pošto to našim sunarodnicima (Srbima) u BiH ide u prilog, pozdravljam izjavu nemačke kancelarke.

sUsjedima u BiH čestitam budući entitet, tj. federalnu jedinicu sa pesmom "Od Vardara pa do Triglava"...

Bravo hriscanine, pravoslavce, svetosavce...:mrgreen:

Da se nisi to malo uplašio kad pišeš te patetične tekstove?

doduše i trebalo bi malo više ...... kad nisi znao da čuvaš ono štio si imao sada ćeš svakih 5-10 godina da se plašiš... ti, pa tvoja deca, pa njihova deca ..... i tako dalje sve dok se ne uspostavi ponovo ono prirodno stanje koje na ovim prostorima važilo već nekoliko milenijuma ......

Puce Bosna na tri dela,tako treba.

Hrvati su se zajebali, jer su poslušali Tuđmana.
Tuđman im je savjetovao isto kao i Pavelić; udružite se sa Muslimanima i preglasajmo Srbe, pa će sva BIH biti na kraju Hrvatska.

Međutim, stanje na terenu mu nije išlo po planu;
Srbi su se napola osamostalili a Htvati se masovno iseljavaju iz BiH. Muslimani zauzimaju njihove djelove i polako ali sigurno ih trajno čiste.

Uskoro ćemo jesti iz doline Neretve Alahove slatke mandarine.

Poslednja izmena:
Hrvati su se zajebali, jer su poslušali Tuđmana.
Tuđman im je savjetovao isto kao i Pavelić; udružite se sa Muslimanima i preglasajmo Srbe, pa će sva BIH biti na kraju Hrvatska.

Međutim, stanje na terenu mu nije išlo po planu;
Srbi su se napola osamostalili a Htvati se masovno iseljavaju iz BiH. Muslimani zauzimaju njihove djelove i polako ali sigurno ih trajno čiste.

Uskoro ćemo jesti iz doline Neretve Alahove slatke mandarine.

Ne brini ti naše brige jer vidim da vam se događa što nama želite:per::cool:

Ne brini ti naše brige jer vidim da vam se događa što nama želite:per::cool:

Ja vam ništa loše ne želim- naprotiv, samo vidim kako se stvari odvijaju i kako vas Tuđman=njofra zajeba i nasamari.

Ja se sjećam jednom kad je general Bobetko rekao:
Zbog ove odluke će ispaštati sledeće generacije Hrvata u BIH.
I tačno tako će biti. vremenom će u BIH praktično Hrvati nestati. Za 10 godina se njihov broj prepolovio sa tendencijom ubrzanog iseljenja u Hrvatsku.
Ono što kaže Puljić je sve istina.

Poslednja izmena:
Ja vam ništa loše ne želim- naprotiv, samo vidim kako se stvari odvijaju i kako vas Tuđman=njofra zajeba i nasamari.

Ja se sjećam jednom kad je general Bobetko rekao:
Zbog ove odluke će ispaštati sledeće generacije Hrvata u BIH.
I tačno tako će biti. vremenom će u BIH praktično Hrvati nestati. Za 10 godina se njihov broj prepolovio sa tendencijom ubrzanog iseljenja u Hrvatsku.
Ono što kaže Puljić je sve istina.

malo je pred kraj postao "mek" ali opet to pripisujem vanjskim utjecajima nego bilo čemu drugom,ali bar je rat završio!!Tuđman nas nije zajba to je moje mišljenje!onaj gad Petrič i Englezi su bili protiv nas i to je cijela priča:cool:

Za mene se nebi moglo reci da sam ljubitelj ni uja ni muja. Na kraju krajeva ratovao sam i protiv jednih i protiv drugih. Ali nevidim zastio se neki raduju sto se Muslimanima i Hrvatima u bosni sprema "igranka".
Kada je vec jednom uspostavljen mir treba teziti i da se odrzi. I za Hrvate, i za Muslimane je najbolje da se dogovore kako ce da urede FBiH. Nas se to ne tice. To je druga drzava. Sta god se dogovorili nama je pravo. A ja im od sveg srca zelim da se mirnim putem dogovore o svemu da se ne lije vise krv. Dosta je bilo i previse.
A isto tako neka se oni ne ljute i ne zveckaju oruzjem kada RS zeli da se pripoji Srbiji. Za njih je to druga drzava i trebalo bi da im bude pravo sta god narod u RS odluci.

Back