Ангела Меркел изјавила да су Минским споразумима само куповали време за Украјину

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.999
amerika stiti svoje interese , recimo u somaliji

rusija svoje stiti u ukrajini

i rusija nece izgubiti zato sto to znaci nestanak rusije

a rusija nece nestati a da ne povuce svet za sobom

i zapad to zna ali laze svoje gradjane da ce ukrajina pobediti rusiju

to se nece desiti
Još jedna logička greška

"Pošto nešto ne odgovara Rusiji, to se dakle neće desiti."

Hoće.

4thman

Poznat
Poruka
8.248
naravno da su znali da su presli ruske crvene linije

naravno da su znali da , kao sto je amerika uradila u vezi kube , i po svetu , da ce tako rusi reagovati u ukrajini

ali to sto se nisu povukli nego su nastavili da guraju je dokaz da je rusija u pravu
Da, zato će je i razbiti ko Jugoslaviju.
Jel Putin ipak blefira. Kao i za vreme kubanske krize tadašnji vodeći Rusi..

Samo će vrv potrajati. Desetak godina, ipak je to višestruko veći sukob od komšija na Balkanu...

Umesto da su Rusi sami smenili i promenili određene stvari, oni su napali prozapadne Ukrajince i dobili rat...
Нико не даје живот за 100.000 евра него је човек погинуо штитећи руски живаљ од повампреног нацизма и планова запада.
Русија је доведена у ситуацију да је морала да интервенише. Порошенко је давно рекао да га Мински споразуми нису интересовали, о чему сам писао у овој теми али су ми се такви као ти смејали. Сада је то потврдила Меркелова.
Ајде, из три пута погађај, за ко су се то спремали и зашто је САД толико оружја слала Украјини?
Можда за параду или новогодишњи ватромет?
Ајде, погађај?
Ruske oligarhe.

Ruski živalj beži ko i ukrajinski. A opet brat na brata puca...masovnije ukrajinski jer je ipak rat na toj teritoriji.

Znači ne bi dao život za ruski živalj?

Moglo je to sve drugačije. Ali šta ja znam sem da je geopolitika najružnija strana čovečanstva.

Mogli su i Ukrajinci da odbiju to oružje. Ali nisu...

sasasta

Buduća legenda
Poruka
32.226

Samo će vrv potrajati. Desetak godina, ipak je to višestruko veći sukob od komšija na Balkanu...

Umesto da su Rusi sami smenili i promenili određene stvari, oni su napali prozapadne Ukrajince i dobili rat...

Ruske oligarhe.

Ruski živalj beži ko i ukrajinski. A opet brat na brata puca...masovnije ukrajinski jer je ipak rat na toj teritoriji.

Moglo je to sve drugačije. Ali šta ja znam sem da je geopolitika najružnija strana čovečanstva.

nadam se da ce svi biti pametni

bolje blokovska podela nego nuklearna zima

zx16

Elita
Banovan
Poruka
17.667

Ruske oligarhe.

Мање читај постове које качи длугомир и све ћеш укапирати.
Овако се бламираш.

sasasta

Buduća legenda
Poruka
32.226

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.999

4thman

Poznat
Poruka
8.248
Мање читај постове које качи длугомир и све ћеш укапирати.
Овако се бламираш.
Sve ostalo je trivijalno...

Psihološki rat se vodi iako nije krucijalan kao i pravi rat.
Znači ne bi se žrtvovao za rusku stvar?

Svako traži opravdanje za svoj zločin.

Koja za 20 godina možda ni ne bude više...
Umesto da si poživeo još 20/30 godina...

zx16

Elita
Banovan
Poruka
17.667
Rusi su sami sebi neprijatelji..

Nažalost.

Mnogo mudrije su mogli rešiti Ukrajinu.
Шта ћеш, нису чули за тебе тако да су због тога хендикепирани.
Али дај да спасимо Русију. Ти реци шта треба да ураде а ја ћу им пренети.

cronnin

Veoma poznat
Moderator
Poruka
12.663
Potrebna je odbrana

Posebno što Amerikanci osim sebe brane i nas Evropljane (najveće neprijatelje vas Rusa)

Нек они нас Европљане одбране од себе тако што ће да се очисте одавде и поведу своје нацистичке хорде у Атлантски океан. А ти можеш заједно са њима на гумени бродић.

zx16

Elita
Banovan
Poruka
17.667
e sad putkova glavobolja je zašto svi živi beže iz tog njegovog gangsteraja u nešto drugo ali dobro
И ти пратиш писање длугомира? Ај сада наведи ко то бежи и од чега али аргументовано, без демагогије.

iig

Elita
Poruka
23.647
bilo kako bilo sve se svodi na jednostavne činjenice koje glase - diplomatija je umrla a oružje uključivši i nuklearno će progovoriti...

Vučić: Ako Kijev nije hteo da ispuni Minske sporazume, to dramatično menja političke odnose​

677z381_vu-mer.jpg

EPA
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obraćanja javnosti i izjavu bivše nemačke kancelarke Angele Merkel da su Minski sporazumi potpisani kako bi Ukrajina imala vremena da postane jača. Vučić je ocenio da ta njena izjava dramatično menja stvari u političkom smislu.
„Mi smo prisustvovali istorijski važnoj izjavi Angele Merkel. Ja sam iznenađen i dalje proveravam na sve načine da li je moguće da je to rekla. To je žena koju sam izuzetno cenio i izuzetno cenim. Za mene je ta izjava gotovo neverovatna, ako je potvrđena“, rekao je Vuči ć.

Vučić je potom podsetio na izjavu Petra Porošenka da Kijev nikada nije imao nameru da ispuni Minske sporazume.
„To baca potpuno novo svetlo, ne može da promeni činjenicu ko je koga napao, ali u mnogome menja činjenicu i odnose u okviru onoga šta se zbivalo od 2014. na ovamo“, kazao je Vučić.
Vučić je ocenio da je izjava Angele Merkel nešto što dramatično menja stvari u svakom smislu, pre svega političkom i dodao:

„I to je meni jasan signal kome ne smete da verujete“.

Tvin Konza

Elita
Banovan
Poruka
18.999
Нек они нас Европљане одбране од себе тако што ће да се очисте одавде
Onda bi odmah Rusija napala i Poljsku osim Ukrajine. I tamo postavila arhipelag gulaga

"Pa da, to ja Cronnin i hoću, da ubijam desetine miliona ljudi."

doppler

Poznat
Moderator
Poruka
7.068
Potrebna je odbrana

Posebno što Amerikanci osim sebe brane i nas Evropljane (najveće neprijatelje vas Rusa)
Normalno , pa USA se "brani" u Vijetnamu, Libiji, Avganistanu, Siriji, Iraku, itd.
Naročito je bila ugrožena od Srbije,
a evo stigli su i u Ukrajni da se brane :hahaha::hahaha::hahaha:

Torrente Bgd

Buduća legenda
Poruka
34.549
U sustini pri raspadu SSSR Rusija je priznala Ukrajinu u njenim granicama.Da su tada nesto sporili pa i da prihvatimo ,ovako....Napali su drzavu cije su granice sami priznali. Ali od raspada SSSR Ukrajina je bila u snaznom zagrljaju Rusije a to je za istu znacilo bedu.Jednostavno ljudi vise nisu zeleli bedu vec su zeleli normalan zivot a to nije moguce ako ne odje.bu Rusiju.A posto ista to nije dozvoljavala onda dolazi i do pojave extremizma kod Ukrajinaca. I tako dalje i tako dalje i eto nas sad ovde gde smo.