- Poruka
- 41.996
Kakav li bi mi onda život bio, sav tužan i nikakav bez to malo duvanja i fantaziranja na KrstiСморке, време је да престанеш да измишљаш бивше девојке : ))
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav li bi mi onda život bio, sav tužan i nikakav bez to malo duvanja i fantaziranja na KrstiСморке, време је да престанеш да измишљаш бивше девојке : ))
Čudno mi je da neko ko je baš pozitivan bude sa nekim takvim.
Imate li neki moral kada su takve stvari u pitanju ili kad vam neko odgovara tako nešto nije čak ni bitno??
Većina ovako razmišlja... I nije pogrešno u suštini.Najbolja drugarica iz doba studiranja se udala za Vucicevog pulena. Kad tako konkretno sretnem primer, mogu da kazem ne, nikako! Mada, u krajnjem slucaju, i ja sam takva kokoska, da bih preko mnogo cega presla. Jednino sam emotivno proracunata. Tu moram da budem debelo ubedjena da je veran tip i bracni materijal
Smetalo bi mi da se bavi kojom god vrstom kriminala.Mislim da su takvi ljudi bezkurpulozni!Ne mislim ništa loše o ljudima koji završavaju privatne fakultete. Ali ako kupuje diplome i radno mesto... to je baš trulo i bezveze. U principu me baš briga, ko šta radi sa svojim životom, ali lično bih imala osećaj da sam se udala za nekog "tupađžiju na kvadrat"!Jedna moja bivša devojka koju baš cenim, mada je naš odnos bio više bio drugarski pošto se znamo od detinjstva pa evoluirao kasnije itd
I ona sve top i super u svemu, prava lepotica i se udala za tipa koji je u fazonu da je kupio i doktorat i profesorsko mesto na jednom privatnom faxu i koji je naravno "učlanjen" itd
I sad me zanima kako vi gledate na sve to, verovatno imate slične primere i sami itd.
Imate li neki moral kada su takve stvari u pitanju ili kad vam neko odgovara tako nešto nije čak ni bitno??
Mada ima ljudi koji čak ni ne cene one sa privatnih fakulteta u Srbiji i smatraju ih manje vrednim. Neko bi ih nazvao snobovima itd.
A tek ekstremniji primer su kriminalci, mada za mnoge devojke ni oni nisu nikakav problem, čak su u određenim krugovima i poželjni...
Sad me baš zanima kako prepoznati devojku kojoj ne smetaju čak ni kriminalci, a na prvi pogled se normalno ponaša i super je.
Sećam se da je @Umri_muski imao neke teorije o tome...
Da postanem stranački poltron i prestanem da budem propalitet pa da se ti udaš za mene.Neka tamo se udala za stranackog poltrona na funkciji wow kakva novost
Da postanem stranački poltron i prestanem da budem propalitet pa da se ti udaš za mene.
Onda ću ostati propalitet samo zbog tebe...Mene bi bilo sramota da se udam za takvog.
Onda ću ostati propalitet samo zbog tebe...
Pa lako ces je prepoznati, ako nisi stranacki vojnik ili krimosJedna moja bivša devojka koju baš cenim, mada je naš odnos bio više bio drugarski pošto se znamo od detinjstva pa evoluirao kasnije itd
I ona sve top i super u svemu, prava lepotica i se udala za tipa koji je u fazonu da je kupio i doktorat i profesorsko mesto na jednom privatnom faxu i koji je naravno "učlanjen" itd
I sad me zanima kako vi gledate na sve to, verovatno imate slične primere i sami itd.
Mada ima ljudi koji čak ni ne cene one sa privatnih fakulteta u Srbiji i smatraju ih manje vrednim. Neko bi ih nazvao snobovima itd.
A tek ekstremniji primer su kriminalci, mada za mnoge devojke ni oni nisu nikakav problem, čak su u određenim krugovima i poželjni...
Sad me baš zanima kako prepoznati devojku kojoj ne smetaju čak ni kriminalci, a na prvi pogled se normalno ponaša i super je.
Pogrešna implikacija...Pa lako ces je prepoznati, ako nisi stranacki vojnik ili krimos
A ova tvoja ex, pa jbg, tako se zalomilo
Nestručan i podmitljiv!Imas li predstavu makar kakav je kao covek taj sa kupljenim profesorskim mestom?
Izuzetno je bitno i ne može da mi odgovara takva osoba. Za mnoge stvari sam opuštena i tolerantna (ljudi mogu ljudi da budu i blesavi i na svoju ruku, ne smeta mi), ali ovo što si opisao je u mom svetu nedopustivo.Imate li neki moral kada su takve stvari u pitanju ili kad vam neko odgovara tako nešto nije čak ni bitno??
Сморке, време је да престанеш да измишљаш бивше девојке : ))
Uvek sam govorio - te naaaajfinije, slatke, vaspitane, umiljate, romantične iz divnih porodica... su se oduvek očajnički palile (i završavale) sa najgorim ološem i smradom ovog jadnog društva. Toliko da se nisu zadovoljavale blajvom u Kajenu i fotki za instagram nego su im rađale decu.Jedna moja bivša devojka koju baš cenim, mada je naš odnos bio više bio drugarski pošto se znamo od detinjstva pa evoluirao kasnije itd