"Anesteziolog u pokušaju"

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
355.280
Naslov teme i deo teksta preuzeti iz kolumne u casopisu Direktno a povodom posete Malom Zvorniku i razgovora predsednika Vučića sa narodom.

Citat:
"Povodom velikih javnih okupljanja građana, širom Srbije, i centralnim protestom u Beogradu protiv rudarenja i rude litijuma, predsednik Vučić se, već, pokazao kao temeljan i perspektivan anesteziolog u pokušaju.
Rekao je, otprilike: "Polako narode! Što trčiš pred rudu?! Pa, tek će za dve godine početi rudarenje! Zapravo, neće početi sve dok me vrhunski stručnjaci (u biznisu - primedba autora) kompanije Rio Tinto, ne uvere i ubede da će iskopavanje litijuma biti sto odsto bezbedno i bezopasno po zdravlje ljudi i prirodu! Znači, u naredne dve godine, narode moj, možeš mirno da spavaš. Opusti se! Relaksiraj se!"
"Ali, predsedniče, mi ne verujemo Rio Tintu i nikada nećemo dozvoliti da se taj otrovni proces obavlja u Srbiji" - otprilike mu je "zatucani" narod uzvratio.
"Pa, čekajte! Ako bi sutra došlo do promene Ustava i vi me referendumom izaberete za doživotnog predsednika Srbije, zar bih ja to prihvatio?
Da živim u zatrovanoj zemlji bez svog naroda?!" - upitno je, otprilike, odgovorio predsednik.
Bio je to pokušaj poslednje doze prve faze kolektivne anestezije.
Koliko će i da li će da deluje, pokazaće naredni dani i nedelje."

Gore je slobodno tumacenje a predsednik je rekao ovo :
"- Kad bi trebalo da počne kopanje tad se završava moj mandat, a otvaranje rudnika dve godine posle prestanka mog mandata.
Zar zaista mislite da ću da uradim nešto protiv svoje zemlje? "
link

Vec nekoliko puta se u javnost u raznim oblicima provlaci misao da Vučić bude doživotni predsednik.
Da li je narod toliko eutanaziran da može da prodje izmena u Ustavu i raspiše se referendum i glasa da Vučić bude doživotni predsednik države Srbije ?

Anesteiolog ne moze da bude svako, jer tu moras da znas sve (uslovno receno); dok za vecinu ostalih specijalizatorskih mesta po Srbiji mozes da se provlacis kao potpuna neznalica i folirant, posebno van Beograda. Barem 70% specijalizanata van BG-a su na nivou da ih posaljes da budu kovacki segrti, isti krac bi bilo za drustvo.

Kada je neko anesteziolog, to je potpuno drugacije, i tu su krivine malo teze, cak i nemoguce.

Naslov teme i deo teksta preuzeti iz kolumne u casopisu Direktno a povodom posete Malom Zvorniku i razgovora predsednika Vučića sa narodom.

Citat:
"Povodom velikih javnih okupljanja građana, širom Srbije, i centralnim protestom u Beogradu protiv rudarenja i rude litijuma, predsednik Vučić se, već, pokazao kao temeljan i perspektivan anesteziolog u pokušaju.
Rekao je, otprilike: "Polako narode! Što trčiš pred rudu?! Pa, tek će za dve godine početi rudarenje! Zapravo, neće početi sve dok me vrhunski stručnjaci (u biznisu - primedba autora) kompanije Rio Tinto, ne uvere i ubede da će iskopavanje litijuma biti sto odsto bezbedno i bezopasno po zdravlje ljudi i prirodu! Znači, u naredne dve godine, narode moj, možeš mirno da spavaš. Opusti se! Relaksiraj se!"
"Ali, predsedniče, mi ne verujemo Rio Tintu i nikada nećemo dozvoliti da se taj otrovni proces obavlja u Srbiji" - otprilike mu je "zatucani" narod uzvratio.
"Pa, čekajte! Ako bi sutra došlo do promene Ustava i vi me referendumom izaberete za doživotnog predsednika Srbije, zar bih ja to prihvatio?
Da živim u zatrovanoj zemlji bez svog naroda?!" - upitno je, otprilike, odgovorio predsednik.
Bio je to pokušaj poslednje doze prve faze kolektivne anestezije.
Koliko će i da li će da deluje, pokazaće naredni dani i nedelje."

Gore je slobodno tumacenje a predsednik je rekao ovo :
"- Kad bi trebalo da počne kopanje tad se završava moj mandat, a otvaranje rudnika dve godine posle prestanka mog mandata.
link

Vec nekoliko puta se u javnost u raznim oblicima provlaci misao da Vučić bude doživotni predsednik.
Da li je narod toliko eutanaziran da može da prodje izmena u Ustavu i raspiše se referendum i glasa da Vučić bude doživotni predsednik države Srbije ?
Zacudo ja podrzavam svaku ideju koja je narodna....necu nista da se namece narodu , znaci ako vecina jeste da im Vucic bude dozivotni onda sam za to...

To je neka vrsta otudjenja, navikao sam na totalno debilne odluke i ponasanja ljudi u Srbiji , ali nisam nikad bio za nametanje....a vole da im se namece, koliko devojaka sam cuo da mi kazu , pokazi da imas muda naredi mi , udari me, uceni me, da osetim da me volis, a ja pitam pa zar ne vidis da te volim , kaze vidim ali ne osecam dok nije grubo , dok nije na naviknut nacin, dok nije uz ekstazu i euforiju , uz prasak, uz svadju pa mirenje, uz prasak....

Takav narod, zeljan da ga bijes pa da te postuje, i to sam cesto video , dodju pritiskaju me pritiskaju i sateraju u cosak i onda ih resim po kratkom postupku , i samo se udaljim, posle toga trce za mnom da mi se izvinjavaju , pa ebo te izveo si me iz mirnog rezima, ne treba mi tvoje izvinjenje samo bezi da te ne napucam opet...
Ja sam uznemiren kad me neko primora da se branim, uopste nisam ponosan na takve momente....i prelazim u borbeni mod, i to uopste nije decija igra....svejedno sto sam izuzetno kontrolabilan...ali to uopste nije decija igra...Sva sreca te svi opasni igraci to nekako osete i vide, pa nemam puno problema...imam ponekad naleti neka budala , seljacina iz bojnika , koji se zaigra , nekultivisan do daske...i to je onda svinjce koje je palo sa marsa...

E zbog takvih sam za red, ali opet nisam za nikakvo nametanje....iako svi zele nametanje da ne bi bili ono sto su obicno , lopovi i prostaci i najnizi sloj bez karaktera i postenja, samo strah umeju da postuju..

Da bi srbi bili nesto drugo od kolektivnih Srba moraju biti odvojeni od kolektiva....postavljeni kao pojedinci... to se desava ponekad u inostranstvu , zato su ponekad i za sebe resenje ako odu u inostranstvo a ne samo da se zastite od domaceg primitivizma i nasilja nego i od svog kolektivnog, kolektivne svesti koja im je nedaj boze...

Pojedinacno su bolji nego sto im je kolektivna svest....
To se vidi kad otvorim pojedinca, isprovociram ga da sa mnom bude ono sto jeste...
Ali to su zahtevni poduhvati , i lako mogu da se zatvore, dovoljno je neko da ih povredi sa strane i resetuju se u srbendu...

Poslednja izmena:
Anesteiolog ne moze da bude svako, jer tu moras da znas sve (uslovno receno); dok za vecinu ostalih specijalizatorskih mesta po Srbiji mozes da se provlacis kao potpuna neznalica i folirant, posebno van Beograda. Barem 70% specijalizanata van BG-a su na nivou da ih posaljes da budu kovacki segrti, isti krac bi bilo za drustvo.

Kada je neko anesteziolog, to je potpuno drugacije, i tu su krivine malo teze, cak i nemoguce.
Vjerujem da bi ti bez problema zamjenio anesteziologa i odradio posao bolje od njega.
Kada god vidim tvoj nik pomislim na Cak Norisa.

da, on hoce da zamenis rbi sa migrantima
apsolutno DA, kao i sa kosovnsim srbima

Back