Anegdote vezane za seks

...neka je urbana legenda...pre dosta godina...navodno je u klinicki centar doveden mlad par...isprva nisu hteli da kazu kako su povredjeni...ali nakon nekog vremena
se povere medicinarima...
...lik je na tiganju pravio palacinke dok mu je devojka pushila...
u jednom trenutku je par kapi vrelog ulja palo devojci za vrat...
prirodno...vilica joj se stegla...prirodno...udario je mahinalno tiganjem po glavi...
eh mladost...

HIV, hepatitis B i C testiranje je besplatno u zavodu za zaštitu zdravlja - nisam znao za ovo? (treba overena knjižica ili ?)
Ne, nisu tražili knjižicu. Samo jmbg ako se želi da stoji ime i prezime. Ali može i sa šifrom. 4. sprat, zavod za zaštitu zdravlja, Beograd. Ne znam da li ima u KG.
Pre podne, do 12 sati je vađenje krvi. Rezultat za koji dan.

Dogovorim ja sex sa jednom finom italijankom
Illona Staler se zove
i dodjem na dogovoreno mesto
ona nije dosla :(
podseti me na fazon kad su mačori krenuli u ebačinu a mali mačor pita kuda će. idemo da ebemo, idem i ja s vama idem idem, ajde, sednu na ogradu i čekaju mačke da naiđu, čekaju čekaju i ništa, krenuli nazad a mali još sedi na ogradi. ajde mali idemo kući. neka ja ću još malo da ebem. :D

Једном приликом у заносу током односа сам давила дечка. Почео је да ми говори да престанем. Зачудила сам се и питала збуњено зашто, нашта је одговорио: ,,Јер не могу да дишем" 😂
E svašta
On bi da diše
Kako su ljudi razmaženi :hahaha:

Моја прва љубав,
ја други разред гимназије она четврти.

Пао сам на поправни и она ме спрема.

Лепо нам је, њен дечко је на мору,
цело друштво је негде
а ми уживамо на мојој тераси
и углавном слушамо нову плочу Јосипе Лисац, "Дневник једне љубави".

Почела је да ме учи како се љуби
и мало по мало једно вече завршисмо у мојој соби, мом кревету.

И таман смо почели да се скидамо
упада мој покојни ћале успаничен:
- Децо, земљотрес !

Било је то нешто катастрофално, Букурешт, Бања Лука ... не сећам се ...
Љуљао се Београд.

Никада нисмо "ствар урадили",
и данас ми је можда чак и драго.

Све је остало на предивним дугим пољупцима на тераси, под летњим небом ноћног Београда ...

kad već nisi umočio, si bar položio popravni?

А није сад ништа спектакуларе. Добра риба, кренула акција, ја реко ај да кренем згуза одмах као бугари у Ниш, она се скида и има...реп!? Ја: "брате, шта ти је ово?" Сморимо се обоје и ништа не буде. :lol:
ahahahaaahahahaahaa
jbte, kakva suluda situacija! :rotf:
mada, iskren da budem, ne kapiram sto ti je smetao "rep", ako kažeš da je bila dobra riba?!
ne verujem da je imala rep od pola metra, a sve i da jeste pomeriš ga sa strane i cepaš! meni to ne verujem da bi smetalo... :think:

ahahahaaahahahaahaa
jbte, kakva suluda situacija! :rotf:
mada, iskren da budem, ne kapiram sto ti je smetao "rep", ako kažeš da je bila dobra riba?!
ne verujem da je imala rep od pola metra, a sve i da jeste pomeriš ga sa strane i cepaš! meni to ne verujem da bi smetalo... :think:
Nije pola metra ali meni bilo turn off. Kad je obučena bila skroz dobra. Prirodna crvena kosa, pegice, pirgava što bi se reklo. I ostali atributi ok.

Sad se setih od letos
Bili smo sa jos dva para (već godinama letijemo skupa) na moru. Nekako je smeštaj bio sa slabom izolaciom, zidovi su bili kao od karona. Pošto se dugo znamo nismo se nesto ustručavali.
Ali bila je situacija da smo sprdali jedan par kao fora: Šta nešto vas nismo čuli noćas?!?!

pao oral a kad je oral nema da se prica sa punim ustima :mrgreen:

a jeste nekada uzbudljivo da cujes komsije :D ... eee mladost ludost

Back