Pacho Herrera
Veoma poznat
- Poruka
- 12.085
Опуштено бре комшинице, нема шта да се замери. Да, у некој другој комбинацији је то ишло ок.ma ništa nije greška kad dvoje vole, onako sam upala bezveze, izvini
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Опуштено бре комшинице, нема шта да се замери. Да, у некој другој комбинацији је то ишло ок.ma ništa nije greška kad dvoje vole, onako sam upala bezveze, izvini
Eeeh... A ja ne znam ni gde sve mogu da se urade ta testiranje u Beogradu...Jedna od relativno skorijih stvari koja me je snašla je vezana za testiranje na polono prenosive bolesti.
Odlučimo partnerka i ja da se istestiramo na manje više SVE i kako se spremamo da odemo do laboratorije dolazi jedna njena drugarica, kao i ona će da iskoristi priliki i da ide sa nama.
Negde na pola puta počinje ova moja da se smeje i pitam je šta je u pitanju - kao "videćeš".
Predam ja podatke za svo troje i kažem da bi da se testiramo na 7-8 stvari i primećujem da me ova sa šaltera gleda popreko...
Ona: Na sve ovo bi da se testirate?
Ja: Pa da?
Ona: Jeste sigurni?
Ja: Pa da imamo isksutva sa ovim?
Ona: Dobro (i ode da se dumunđava sa ostalim sestrama...)
Okrećem se ja ka ove 2 i vidim da su crvene koliko im je smešno???
I u momentu me preseče
Ova devojka je pre 3 meseca napunila 18
Ove iza šaltera mora da su pomislile da smo nas troje radili sve i svašta...
Svaka veća laboratorija - beolab, euromedic...Eeeh... A ja ne znam ni gde sve mogu da se urade ta testiranje u Beogradu...
Ne moras sveDe smem da pričam...
ma zašto?Svaka veća laboratorija - beolab, euromedic...
Kompletna analiza je negde od 16k - 20k
Што би рекао брат напокон само кинки детаље. а ја ванила.Ne moras sve
ma, nisi valjda ?!Што би рекао брат напокон само кинки детаље. а ја ванила.
Мало апгрејдован али да, ванила. Оно што унвалд пише је мени сф али подржавам. Ко шта воли нека изволи.ma, nisi valjda ?!
ja mislila svi zemoonci ovo, ono
HIV, hepatitis B i C testiranje je besplatno u zavodu za zaštitu zdravlja - nisam znao za ovo? (treba overena knjižica ili ?)ma zašto?
Sve bakterije i gljivice, ti brisevi su max 3000 din.
Ostaju virusi.
Besplatno u Zavodu za zaštitu zdravlja HIV, hepatitis B, C. Šta ti je još važno? Ok, ostaju HPV virusi. Nego kažu da ih svi skoro imamo. Nema potrebe izdvajati toliku lovu osim ako se čovek ne razboli.
А није сад ништа спектакуларе. Добра риба, кренула акција, ја реко ај да кренем згуза одмах као бугари у Ниш, она се скида и има...реп!? Ја: "брате, шта ти је ово?" Сморимо се обоје и ништа не буде.
nemoj tako, znam neke koje nikada nijesu jele razne podriguseEto pade mi na pamet ribe jedu tu svakakve podriguse crkotine od mesa a nece da gutaju,eto to mi je rebus anegdota
naprotiv nijesu veganke, vec te smrduse suhomesnate raznorazne ne jeduVeganke a ,pa mogle bi malo mesa meznu
Vazi seJa imam bračne anegdote a to se ne važi
A što se ne važi? Sve se važi!Ja imam bračne anegdote a to se ne važi
https://forum.krstarica.com/threads/u-braku.977611/A što se ne važi? Sve se važi!
Seks i voda samo na filmu
Naravno
Ispada da sa zenom ili muzem nema sexa?
Pa dok se dočeka da milanče mr napokon i krtolaš ponekad nesto kresnu ništa od pdf ljis a i sexa
Ma da.Da da, sex koji se ovde nije prijavio zapravo nije ni postojao?!
Ako se nisi tus pas overio ovde kao da ništa uradio nisi?