Anegdote vezane za seks

Jedna od relativno skorijih stvari koja me je snašla je vezana za testiranje na polono prenosive bolesti.
Odlučimo partnerka i ja da se istestiramo na manje više SVE i kako se spremamo da odemo do laboratorije dolazi jedna njena drugarica, kao i ona će da iskoristi priliki i da ide sa nama.
Negde na pola puta počinje ova moja da se smeje i pitam je šta je u pitanju - kao "videćeš".
Predam ja podatke za svo troje i kažem da bi da se testiramo na 7-8 stvari i primećujem da me ova sa šaltera gleda popreko...
Ona: Na sve ovo bi da se testirate?
Ja: Pa da?
Ona: Jeste sigurni?
Ja: Pa da imamo isksutva sa ovim?
Ona: Dobro (i ode da se dumunđava sa ostalim sestrama...)
Okrećem se ja ka ove 2 i vidim da su crvene koliko im je smešno???
I u momentu me preseče 🤣
Ova devojka je pre 3 meseca napunila 18 😂😅
Ove iza šaltera mora da su pomislile da smo nas troje radili sve i svašta...
Eeeh... A ja ne znam ni gde sve mogu da se urade ta testiranje u Beogradu...

Svaka veća laboratorija - beolab, euromedic...
Kompletna analiza je negde od 16k - 20k
ma zašto?
Sve bakterije i gljivice, ti brisevi su max 3000 din.
Ostaju virusi.
Besplatno u Zavodu za zaštitu zdravlja HIV, hepatitis B, C. Šta ti je još važno? Ok, ostaju HPV virusi. Nego kažu da ih svi skoro imamo. Nema potrebe izdvajati toliku lovu osim ako se čovek ne razboli.

ma zašto?
Sve bakterije i gljivice, ti brisevi su max 3000 din.
Ostaju virusi.
Besplatno u Zavodu za zaštitu zdravlja HIV, hepatitis B, C. Šta ti je još važno? Ok, ostaju HPV virusi. Nego kažu da ih svi skoro imamo. Nema potrebe izdvajati toliku lovu osim ako se čovek ne razboli.
HIV, hepatitis B i C testiranje je besplatno u zavodu za zaštitu zdravlja - nisam znao za ovo? (treba overena knjižica ili ?)

Slažem se za HPV, otp ih 70-80% ljudi ima, određivanje rizičnih tipova je oko 10k mada koristi se uglavnom samo za osobe koje već imaju problema sa imunim sistemom sve u svemu ekstremno se retko radi kod nas.

А није сад ништа спектакуларе. Добра риба, кренула акција, ја реко ај да кренем згуза одмах као бугари у Ниш, она се скида и има...реп!? Ја: "брате, шта ти је ово?" Сморимо се обоје и ништа не буде. :lol:

Сморих се и ја ! :(
Секс је за баш младе, којима ништа не смета ... :flert:

Anegdota. Bila je u pelerini. Bili smo na stazi kad se sidje sa mosta duge u NS sa novosadske strane, desno. Uhvatilo nas. Naslonila se na ogradu, zadigoh pelerinu i... Bilo je oko ponoći... Boli nas dupe jel nas ko video. Prosto je došlo....

Back