Urwald
Primećen član
- Poruka
- 587
Imate li neku anegdotu vezanu za seks koja je na vas ostavila posebno jak utisak?
Ako nije tajna, šta je u pitanju?
Ako nije tajna, šta je u pitanju?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
E hebiga, ovo je zalosno.Моја прва љубав,
ја други разред гимназије она четврти.
Пао сам на поправни и она ме спрема.
Лепо нам је, њен дечко је на мору,
цело друштво је негде
а ми уживамо на мојој тераси
и углавном слушамо нову плочу Јосипе Лисац, "Дневник једне љубави".
Почела је да ме учи како се љуби
и мало по мало једно вече завршисмо у мојој соби, мом кревету.
И таман смо почели да се скидамо
упада мој покојни ћале успаничен:
- Децо, земљотрес !
Било је то нешто катастрофално, Букурешт, Бања Лука ... не сећам се ...
Љуљао се Београд.
Никада нисмо "ствар урадили",
и данас ми је можда чак и драго.
Све је остало на предивним дугим пољупцима на тераси, под летњим небом ноћног Београда ...
E hebiga, ovo je zalosno.
Koje viceve i koja iskustva? Jel moze objasnjenje a i ne moraНе, жалосно је што ти моје вицеве причаш
као своја искуства.
Koje viceve i koja iskustva? Jel moze objasnjenje a i ne mora
Па да ме товарите следећа два месеца. Ц.cuti i pisi![]()
Suza mi krenuМоја прва љубав,
ја други разред гимназије она четврти.
Пао сам на поправни и она ме спрема.
Лепо нам је, њен дечко је на мору,
цело друштво је негде
а ми уживамо на мојој тераси
и углавном слушамо нову плочу Јосипе Лисац, "Дневник једне љубави".
Почела је да ме учи како се љуби
и мало по мало једно вече завршисмо у мојој соби, мом кревету.
И таман смо почели да се скидамо
упада мој покојни ћале успаничен:
- Децо, земљотрес !
Било је то нешто катастрофално, Букурешт, Бања Лука ... не сећам се ...
Љуљао се Београд.
Никада нисмо "ствар урадили",
и данас ми је можда чак и драго.
Све је остало на предивним дугим пољупцима на тераси, под летњим небом ноћног Београда ...
Па да ме товарите следећа два месеца. Ц.![]()
А није сад ништа спектакуларе. Добра риба, кренула акција, ја реко ај да кренем згуза одмах као бугари у Ниш, она се скида и има...реп!? Ја: "брате, шта ти је ово?" Сморимо се обоје и ништа не буде.Фора је да се зезаш на свој рачун !
nemoj to odmah... mislim tu pozu.А није сад ништа спектакуларе. Добра риба, кренула акција, ја реко ај да кренем згуза одмах као бугари у Ниш, она се скида и има...реп!? Ја: "брате, шта ти је ово?" Сморимо се обоје и ништа не буде.![]()
Rep?
Izvini
Ne kontam
Мало само био препаљен, у праву си не иде то одмах.nemoj to odmah... mislim tu pozu.
a za repić.. operišu to neki, da
Pa da, zovu rep. Imala sam drugaricu koja je to operisala kao devojčica.Мали наставак тртичне кости. Бем ли га како би га назвао.
Ne ide, tj prvi ulazak penisa u picu tim ulazom nije baš najbolji, jer ne pali klitoris, pa se žena sporije pali. Jedino baš koju to pali u glaviМало само био препаљен, у праву си не иде то одмах.
Скоро непланирано смо се дохватили, моја грешка.Pa da, zovu rep. Imala sam drugaricu koja je to operisala kao devojčica.
Ne ide, tj prvi ulazak penisa u picu tim ulazom nije baš najbolji, jer ne pali klitoris, pa se žena sporije pali. Jedino baš koju to pali u glavi
ma ništa nije greška kad dvoje vole, onako sam upala bezveze, izviniСкоро непланирано смо се дохватили, моја грешка.