- Poruka
- 99.051
Koji preferirate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da..tu imam najveci problem.. treba da menjam telefon i lomim se izmedju ultre i 17pro bas zbog ekosistema jer koristim ipad air i iphone bi mi cucnuo kao boodali samar, medjutim ultra je kvalitetnija od pro a povoljnija po ceni tako da verovatno ostajem veran androidu narocito sto se izgleda airdrop prebacuje i na android u sledecoj godini.iPhone je logičan izbor ako si već u Apple svetu, Mac, iPad, Watch… sve radi glatko, dizajn je sveden, sistem zatvoren ali uglađen. Ljudi ga često biraju zbog elegancije, jednostavnosti i tog "premium" osećaja.
ili bolje reći kompleksa niže vrednosti, tj. qrčenja! velika većina vlasnika iPhonea misli da se na taj način dokazuju ako imaju Ajron 16,17 18... koji već.iPhone je logičan izbor ako si već u Apple svetu, Mac, iPad, Watch… sve radi glatko, dizajn je sveden, sistem zatvoren ali uglađen. Ljudi ga često biraju zbog elegancije, jednostavnosti i tog "premium" osećaja.
ne bih se slozio..kao sto rekoh malopre apple ima izuzetnu moc ekosistema..ako nisi koristio nisi svestan sta znaci kad odjednom sve imas dostupno na svim uredjajima bez ikakvog transfera i zezanja.. krenes da radis nesto na ipadu, obradjujes na mekbuku i na kraju mejlujes sa telefona.. genijani su...ili bolje reći kompleksa niže vrednosti, tj. qrčenja! velika većina vlasnika iPhonea misli da se na taj način dokazuju ako imaju Ajron 16,17 18... koji već.
ne radi se tu o dizajnu, tehnici, softveru itd. radi se kod većine jedino i isključivo o usranoj jabuci sa zadnje strane telefona, ništa drugo!
verujem da je tako, ali kao što rekoh malobrojnim vlasnicima Apple uređaja je to razlog... većina onih koji ih imaju iPhone to doživljavaju kao neki uspeh u životu i sredstvo qrčenja i zato ih kupuju!ne bih se slozio..kao sto rekoh malopre apple ima izuzetnu moc ekosistema..ako nisi koristio nisi svestan sta znaci kad odjednom sve imas dostupno na svim uredjajima bez ikakvog transfera i zezanja.. krenes da radis nesto na ipadu, obradjujes na mekbuku i na kraju mejlujes sa telefona.. genijani su...

ne bih se slozio..kao sto rekoh malopre apple ima izuzetnu moc ekosistema..ako nisi koristio nisi svestan sta znaci kad odjednom sve imas dostupno na svim uredjajima bez ikakvog transfera i zezanja.. krenes da radis nesto na ipadu, obradjujes na mekbuku i na kraju mejlujes sa telefona.. genijani su...
al zato da se usereš od muke kad treba ajfon da povežeš sa windowsom nprne bih se slozio..kao sto rekoh malopre apple ima izuzetnu moc ekosistema..ako nisi koristio nisi svestan sta znaci kad odjednom sve imas dostupno na svim uredjajima bez ikakvog transfera i zezanja.. krenes da radis nesto na ipadu, obradjujes na mekbuku i na kraju mejlujes sa telefona.. genijani su...
Samsung ima odličnu kameru i generalno je odličan telefon (verovatno najbolji od androida).koristila ajfon 6 godina, pre 3 godine se vratila na samsung s seriju
jedino šta mi nedostaje je ajfonova kamera i ekran, realističnije su fotografije, samsung nikako ne mogu da naštimam da mi pravi fotku koja je najpribližnija rawu
inače ovako mi je sve manje više isto
ajfon i nije predvidjen da se spaja sa winom vec mekomal zato da se usereš od muke kad treba ajfon da povežeš sa windowsom npr
da budem iskren meni se vise dopadaju samsung fotke jer su vise vivd varijanta, zivopisnije su boje.. slika mi je nekako lepsa..iphone daje realisticnije slike koje su zato vise bledunjave.koristila ajfon 6 godina, pre 3 godine se vratila na samsung s seriju
jedino šta mi nedostaje je ajfonova kamera i ekran, realističnije su fotografije, samsung nikako ne mogu da naštimam da mi pravi fotku koja je najpribližnija rawu
inače ovako mi je sve manje više isto