Andrija Mandić: "Rat u Hrvatskoj Srbi su počeli, zbog toga što su izbačeni iz Ustava"

Eto tako, jedna normalna izjava, a ko hoće da laže kako je neko drugi započeo rat, neka laže.

Значи, по Андрији
и теби,

Срби су почели рат у Хрватској ....

Да потврдиш,
да не би било нејасноћа .....
Мандић не заслужује коментар ....

Значи, по Андрији
и теби,

Да потврдиш,

Gledaj ga sad pa ovaj:roll::roll::dash:

Markome, ti i ne znas ko je Andrija Mandic:roll:

Eto tako, jedna normalna izjava, a ko hoće da laže kako je neko drugi započeo rat, neka laže.

'бро јутро, Дукљанине, кућо стара - па 'ђе с' ти, чо'че... пусто ми на форуму без тебе... него кхм... јеси ли читао вести од јутрос, видим поранио си, прва порука 05:43... :per:

ĐETIĆI SE „BROJE“ DO 2013. GODINE!

(0) Ponedeljak, 4. April, 2011.| Autor:
Opozicija tvrdi da je rok za konačne rezultate popisa u Crnoj Gori dugačak i da je to učinjeno kako bi država falsifikovala podatke

54195.jpg

BEOGRAD - Stvoren prostor za falsifikovanje!

U Crnoj Gori počeo je popis stanovništva, koji će trajati do 15. aprila. Međutim, neverovatno zvuči podatak da će konačni rezultati popisa biti objavljeni najkasnije 31. decembra 2013. godine?! I to za svega nešto više od 600.000 stanovnika!

Lider opozicione Narodne stranke Predrag Popović za Kurir kaže da i te kako postoji prostor za manipulaciju.

- Ovakvi rokovi otvaraju mogućnost za manipulisanje, i to u rubrici nacionalne pripadnosti i korišćenju maternjeg jezika. Ovi podaci mogu se dobiti odmah nakon prebrojavanja stanovnika. Ukoliko i za njih bude važio ovaj rok, to je dovoljno vremena da režim pribegne falsifikovanju podataka - tvrdi Popović.

Funkcioner vladajuće DPS Miodrag Vuković, s druge strane, tvrdi da opozicija stvara problem koji ne postoji.

- Popis prati i Evrostat, sve je u skladu sa zakonom i evropskim standardima, a rokovi su objektivni. Ne popisuje se neki kvart, već država. Opozicija se toliko trudi da podigne tenziju da to postaje degutantno - zaključuje Vuković.

(M. D.)

:cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje::cepanje:

Значи, по Андрији
и теби,

Да потврдиш,
Nego ko je?

Samo što ovo nigdje nije rečeno. Ćipurova slobodna interpretacija.
Šališ se? Što ga ne citiraš, da vidimo?

Poslednja izmena:

Ma da poceli smo ga i 41-e sigurno!

Ja mislim suprotno, da smo mi Srbi previse miroljubivi i da nas zato drugi konstantno cackaju, a kad popizdimo onda kuknjava lele Srbi ovo Srbi ono, vise mi je muka od ovakvih gluposti.

24. maja 1992. godine, na Trgu bana Jelačića, pred RULJOM, okupljenom povodom njegovog izbora za predsjednika Hrvatske, licno TUĐMAN doslovno je kazao: „…Rata ne bi bilo da ga Hrvatska nije željela. Ali mi smo procijenili da samo ratom možemo izboriti samostalnost Hrvatske. Zbog toga smo mi vodili politiku pregovora, a iza tih pregovora smo formirali svoje oružane jedinice. Da nismo tako uradili, ne bismo došli do cilja. Znači, rat je bilo moguće izbjeći, samo da smo mi odustali od naših ciljeva, tj. od samostalnosti naše države…“.

text staviti u copy - paste folder i ponavljati ga svaki put kad shpiljari pochnu da glume nevine bele golubove

Poslednja izmena:
24. maja 1992. godine, na Trgu bana Jelačića, pred RULJOM, okupljenom povodom njegovog izbora za predsjednika Hrvatske, licno TUĐMAN doslovno je kazao: „…Rata ne bi bilo da ga Hrvatska nije željela. Ali mi smo procijenili da samo ratom možemo izboriti samostalnost Hrvatske. Zbog toga smo mi vodili politiku pregovora, a iza tih pregovora smo formirali svoje oružane jedinice. Da nismo tako uradili, ne bismo došli do cilja. Znači, rat je bilo moguće izbjeći, samo da smo mi odustali od naših ciljeva, tj. od samostalnosti naše države…“.

Nije njima bio cilj samo nezavisnost hrvatske nego i proterivanje Srba. Inace ne bi ukidali njihovu konstitutivnost.

Nije njima bio cilj samo nezavisnost hrvatske nego i proterivanje Srba. Inace ne bi ukidali njihovu konstitutivnost.

...taj termin ne postoji nigdje, osim u bivsoj Jugi..a posto je Hrvatska rekla bog toj nakaradnoj zajednici,tako nema vise ni te pizdarije..Hrvatska je drzava Hrvata i svih njezinih stanovnika i svih naroda i narodnosti KOJI U NJOJ ZELE DA ZIVE I POSTUJU NJEZINE ZAKONE..sve ostalo je boranija...

...taj termin ne postoji nigdje, osim u bivsoj Jugi..a posto je Hrvatska rekla bog toj nakaradnoj zajednici,tako nema vise ni te pizdarije..Hrvatska je drzava Hrvata i svih njezinih stanovnika i svih naroda i narodnosti KOJI U NJOJ ZELE DA ZIVE I POSTUJU NJEZINE ZAKONE..sve ostalo je boranija...

Ma ne moras ti meni da dokazujes da si velikohrvat, znam ja da je to kod vas tamo uslov postojanja i opstanka.

Nije stvar u terminu konstitutivnosti, u pitanju je sustina, a to je da su Srbima preko noci izbrisana njihova prava, i do danas im se ne priznaju, a sa druge strane oni se optuzuju da su zapoceli to i to.

Sto se tice boldovanog, nigde u zivotu ne postoji ta fora: e odoh ja sad. Postoji ustav i zakoni, cak i kad dajes otkaz, postoji neki rok, ali i nezavisno od toga rvacka je mogla da izbori nezavisnost bez potresa da je htela, a naravno da nije htela jer u miru ne bi mogla da protera sve Srbe, trebao joj je rat da to ucini i to je sustina price. Da Srbi nestanu, pa priznao je cika tudjman fasista to?

Back