Andrej Plenković i Aleksandar Vučić "braća po NWO materi"....

Poruka
24.364
....

Simbolicki...slucajnost ili ne...
Ovaj NWO pupet dvojac na celu Hrvatske i Srbije (AP i AV) su generacija...

Obojica 1970. godište
Razlika je u nekih 33. dana koliko je stariji Vucic

AV = 05.03.1970.
AP = 08.04.1970.

Neko bi rekao mozda su zajedno i sluzili JNA vojsku...?
Ali dobro nisu bas...posto je Plenkovic bio oslobodjen vojske verovatno preko majke vojne lekarke...a kao zbog anemije...pa ga i sad zovu Anemicni...
Dok je Vucic kao šatro sluzio u Sarajevu u Lukavici...
Mada se @Jugoslav Čvarak -u nece dopasti ovaj citat:

Igor Milanović

Na početku svoje političke karijere, Aleksandar Vučić je izbegavao da javno priča o svojim vojničkim danima u JNA, stvarajući utisak da nije služio pod tada kod radikala omrznutom petokrakom. Radije je naširoko i nadugačko govorio o svom izmišljenom učešću kao dobrovoljac u borbama kod Sarajeva.

Nakon što je Magazin Tabloid pre nekoliko godina napisao kako je sadašnji predsednik Srbije bio u kasarni „Slaviša Vajner Čiča" u Lukavici kod Sarajeva, opisujući i njegovo veoma intimno „druženje" sa jednim od vojnika u magacinu kasarne (odalo ih je glasno dahtanje), :rumenko::eek::think::guza:Vučić je u pojedinim javnim nastupima počeo da govori i o svom učešću u JNA, ali na njemu primeren, lažljiv način iznoseći niz neistina koje su samo stvarale dodatnu zabunu. On sve iz tog perioda krije, i pruža informacije strogo na kašičicu, a onaj ko je sve regularno prošao nema razloga da nešto sakriva. I što bi sakrivao?
U međuvremenu nam se obratio jedan od vojnika koji je samo neku godinu pre dolaska Vučića bio u „Čiči", ukazujući nam na niz nelogičnosti koje je ovaj iznosio u javnosti.
Prvo, Vučić i dalje krije kao zmija noge kada je tačno bio na odsluženju vojnog roka, nikada nije rekao koji je VES bio, a nije pokazao ni jednu jedinu fotografiju sa zakletve (što je u ono vreme bio obavezni suvenir iz vojničkih dana). Ono što on krije, Magazin Tabloid je otkrio.
Aleksandar Vučić je služio od marta 1989. (što znači da nije otišao odmah pošto je u jesen 1988 upisao fakultet),VES je bio 11101, a Vojna pošta 5327/3d. Fotografija koju objavljujemo nastala je u tom periodu i po njoj se može zaključiti kako je bio pripadnik specijalne pešadije, ali...
U isto vreme kada i Vučić, u kasarni su bili i Boris Novković, poznati pevač i Refik Šabanadžović, Zvezdin fudbaler i reprezentativac. Vučićev kapetan bio je Neven Perišić. Tadašnji komandant kasarne u svojoj evidenciji ne može da pronađe ime Aleksandra Vučića, što (zajedno sa još nekim detaljima koje je sam Vučić iznosio) baca dosta drugačije svetlo na celu ovu priču.
Sve ovo pokazuje kako je Aleksandar Vučić od početka bio i ostao projekat „službe" koja mu je omogućila da vojni rok služi u papučama, a ne u čizmama, da se ne valja po prašini i blatu za vreme vojne obuke, ali i da stekne dovoljno iskustva iz vojničkog života kako bi kasnije mogao da ubedljivije glumi običnog građanina koji je uredno odslužio vojni rok i to u pešadiji koja se vodila na obližnu kasarnu „Slobodan Princip Seljo".

No...nebitan je sad njegov ne-vojni rok...kojeg fakticki kao ni metiljavi Plenkovic... nije ni sluzio...

Nego ovde mi je simbolicki interesantno da su oba NWO projekta i AV i AP 1970. godiste...🤔

A kod Vucica numeroloski interesantno i da mu je ove godine 53. godina, a i rodjendan mu je 5.3....
 
Poslednja izmena od moderatora:

Back
Top