Anđeo s dva lika

Poruka
22.606
Situacija je sledeća: Momak vam se predstavlja kao frajer i ok lik a u stvari posle izvesnog vremena, sam pokaže da je u stvari smrad nad smradovima.
Da li je to pogrešna procena ili jednostavno pokvarena, perfidna igra od strane onog drugog?

Situacija je sledeća: Momak vam se predstavlja kao frajer i ok lik a u stvari posle izvesnog vremena, sam pokaže da je u stvari smrad nad smradovima.
Da li je to pogrešna procena ili jednostavno pokvarena, perfidna igra od strane onog drugog?

ljudi su stoka...nema tu nista novo...cilj je biti veca stoka od vecine...tako se lepo prolazi u zivotu...sada,ne znam da li ce ti biti mesta pored svevisnjeg zagarantovano,al sta da se radi...

ljudi su stoka...nema tu nista novo...cilj je biti veca stoka od vecine...tako se lepo prolazi u zivotu...sada,ne znam da li ce ti biti mesta pored svevisnjeg zagarantovano,al sta da se radi...

Da su stoka to i sama znam...ali šta ako ja ne želim da budem kao i oni..zar se više ne ceni ako si prema nekome ok?...zar baš uvek moraš biti smrad čak i da to ne želiš:(

mozda je imo povoda da se ponasa ko 100ka :rumenko:
sad ti pored njega treba dispadnes svetica,a realno svi znamo da to nisi :per:

Da su stoka to i sama znam...ali šta ako ja ne želim da budem kao i oni..zar se više ne ceni ako si prema nekome ok?...zar baš uvek moraš biti smrad čak i da to ne želiš:(

I ne treba da budeš takva - da te zlo obuzme! Ako pokušaš da budeš "smrad" kao što su i drugi (da bi se navodno zaštitila i "bila jača") osećaćeš se loše a i shvatićeš da je to ustvari velika slabost - a da je dobrota velika snaga zapravo! Možda deluje nelogično ali tako je, znam iz iskustva. I ne volim kada kažu da je dobar čovek naivan - da je slabić.
Može se reći da neko nema iskustva u nečemu, da nije prošao kroz neke životne situacije što ne znači da je slab!
Ceni se kad si ok - ali to cene samo oni slični tebi! Veruj mi, sve dođe na svoje!

to drugo. Pun ih je svet takvih. Zato se iduci put ne opusti bar par meseci, dok ga dobro ne upoznas. I ja sam se prevario X puta. Od svih, samo njima par verujem :manikir:

I ne treba da budeš takva - da te zlo obuzme! Ako pokušaš da budeš "smrad" kao što su i drugi (da bi se navodno zaštitila i "bila jača") osećaćeš se loše a i shvatićeš da je to ustvari velika slabost - a da je dobrota velika snaga zapravo! Možda deluje nelogično ali tako je, znam iz iskustva. I ne volim kada kažu da je dobar čovek naivan - da je slabić.
Može se reći da neko nema iskustva u nečemu, da nije prošao kroz neke životne situacije što ne znači da je slab!
Ceni se kad si ok - ali to cene samo oni slični tebi! Veruj mi, sve dođe na svoje!

Ma znaš šta, ja u stvari neću da trošim energiju na prazne likove ali me smara to što neko stalno najaše na kičmu prodaje priču, glumata i tripuje a posle ti ispadneš najgori od sve dece što u opšte posle izvesnog vremena poveruješ u sva ta naklapanja.

a jel bila bela ili crna chokolada ?:rumenko:

Sa jagodom.....moja miljena.....:)

Elem, tema.....ljudi vole da glumataju, nose maske, rave se da su ono što nisu...Neki čitav život proveu kao glumci u predstavi koju su osmislili još kao dete. Neki su malo bolji, imaju više talenta pa obmanjuju okolinu na duže vreme, a neki su netalentovani i brzo ih provale ....

Smradova ima svuda, poenta je da imaš dobar njuh i namirišeš ih na vreme...

Elem, tema.....ljudi vole da glumataju, nose maske, rave se da su ono što nisu...Neki čitav život proveu kao glumci u predstavi koju su osmislili još kao dete. Neki su malo bolji, imaju više talenta pa obmanjuju okolinu na duže vreme, a neki su netalentovani i brzo ih provale ....

Hebo te pa onda su oni za žaljene...zamisli da ceo život glumiš...da nikad ti nisi zapravo ti, nego neko zamišljen u tvojoj glavi.....hebo te kakav bedak.

Istina, svaka rec. Ja neke nisam mogao da provalim ni posle par meseci provedenih uz njih. Al, na kraju, provalis svakog od njih. Svako nacini neku gresku.

btw., ja volem Simku sa jagodom :zaljubljena:

Lepa, a jeftina. Oko 65 dinara je cini mi se :think:

Toj se zove marketing, i šta god rekli/mislili o tome gotovo svi se tim služimo, katkad prođe, drugi put ne (svaka roba svoga kupca i to). Čak ni smradovsko lice nije ogoljeno, samo jedan aspekt koji dolazi do izražaja, a dotad je prikrivan. Pa kom odgovara i tako, kom ne odlazi. Ja bih se zabrinuo da posle nekog vremena ne sagledam i neke ne tako privlačne strane osobe sa kojom sam u kontaktu, i razumem da to može biti nešto što će meni baš zasmetati, šta ću.

"Dobro vidimo samo srcem,suština je nevidljiva očima!..A.S.Egziperi "Mali princ"..
Desi nam se da i pored opreznosti,napravimo lošu procjenu jer eto,ponekad ne želimo da vidimo...a oni koji "osvajaju" znaju biti poprilično uvjerljivi,slatkorječivi i ne treba da krivimo njih..oni su samo ono što jesu,dvoličnjaci i licemjeri,glumci..

Možda je prvo ako si se ti baš ponadala da ćeš s tim momkom da imaš ozbiljnu vezu i ko zna šta, a možda je i drugo :(

pa dala si premalo podataka, ali recimo uglavnom ti koji insistiraju na svojim kvalitetima su uglavnom teske supljine od ljudi. ako sam dobro razumela temu. najbolji su oni skromni i samozatajni :))))

hmmm...mozda malo od oba....predstavio se kao extra baja super klase ti poverovala ne mozda zato sto neznas da procenjujes ljude...nego ti se to svidelo bilo sipaticno zasijale oci a lik izgleda odglumio extra svoju predstavu...tj glumac...ali izgleda ipak nedovoljno dobar za tebe;) provalila si ga...ja kada odpisujem ljude volim da imam pred sobom bar cisto, da ih odjjebavam zbog stvarno opravdanih razloga i sa nekim tako reci dokazima....najlakse je nekom da kazzes mrrrrrss u 3 qrca aaaa posle:rumenko::rumenko::rumenko::rumenko:

Back