Da li vam je draže koristiti digitalnu tehnologiju, poput pametnih telefona, digitalnih fotoaparata i strimovanja muzike, ili uživate u šarmu analognih rešenja, poput gramofonskih ploča, filmskih kamera i klasičnih štampanih knjiga..?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmm.. ne bih se baš složio sa tim profesorom zato što će se digitalna tehnologija svakako razvijati, ali analogna će opstati zato što ima nas koji je ne damo da nestane.."Poželećete vi analogiju, ali analogije više neće biti" - reči jednog profesora.
deca vise ne znaju da citaju analogne (kruzne) satoveDa li vam je draže koristiti digitalnu tehnologiju, poput pametnih telefona, digitalnih fotoaparata i strimovanja muzike, ili uživate u šarmu analognih rešenja, poput gramofonskih ploča, filmskih kamera i klasičnih štampanih knjiga..?
To si u pravu 100%.. moja deca nisu znala šta je to walkman..deca vise ne znaju da citaju analogne (kruzne) satove
kad izumremo mi koji smo bili jednom nogom u analognom svetu, taj svet prestaje da postoji (osim mozda nekih koje ce smatrati frikovima)
Чекам пробој квантних рачунара, ништа од постојећег. АИ ће да потпомоге њихов развој, а они ће АИ да баце у стратосферу. Синергија. Онда чекамо Терминатора.Da li vam je draže koristiti digitalnu tehnologiju, poput pametnih telefona, digitalnih fotoaparata i strimovanja muzike, ili uživate u šarmu analognih rešenja, poput gramofonskih ploča, filmskih kamera i klasičnih štampanih knjiga..?
Slažem se ja s tobom da digitalna tehnologija ima bolji kvalitet i da je pristupačnija danas međutim... Kod mene postoji i neka doza nostalgije ..Digitalno naravno
Analogno kvalitetno nije bilo bas dostupno
Cak i solidnog kvaliteta je bilo jedva dostupno
Recimo pre 30 god nisi mogao praviti dobre slike , fotoaparati su bili prilicno skupi
Sad zacas okines
Ploce jesu bile pristupacne ali ti je trebalo dosta para za kvalitetan gramofon, sad svako ima dobre zvucnike
pa izumreli su i oni koji su umeli napraviti platno od lana, osedlati i jahati konje, npravati kucu od blata i pruca, izvesti srmu na jeleku, napraviti coju od vune, sagradaiti mlin na reci.....deca vise ne znaju da citaju analogne (kruzne) satove
kad izumremo mi koji smo bili jednom nogom u analognom svetu, taj svet prestaje da postoji (osim mozda nekih koje ce smatrati frikovima)
Hmm da .. recimo da ga svrstavamo u analogno.. mada nije tehnologijaNe spominje se nigdje ulje na platnu?
U odredenom smislu i je tehnologija. Ne slika se vise na kamenu nego na platnuHmm da .. recimo da ga svrstavamo u analogno.. mada nije tehnologija
Dada... Slažem se da je to umetnostU odredenom smislu i je tehnologija. Ne slika se vise na kamenu nego na platnu
Je je svaka čast..Analogni daje neki old-school fazon, i slikanje digitalnom aparatom taj analogni dash..mmm superSatove i instrumente u automobilu volim analogne, a fotoaparate volim digitalne.
OnlyfansProbala bih svašta, a digitalno je prozor u razna iskustva.
Spoj to dvoje je savršen, za mene. Sa time da se trudim da analogno uvedem u život, jer je digitalno preduboko u mojim navikama. Fali mi to usporavanje i mir.
To, to, bravo!analogna ženska i digitalni fotoaparat
onlyfans = Budala i para nikad dostaOnlyfans