- Poruka
- 53.984
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa jeste, ali sve su različite, međutim niko se ne buni kad se otvori 988987484787 tema o tome da ona voli samo njegov novčanik ili sl. Ja samo mogu da zaključim da ovde vlada anti alan lobi.Je l moguće da je ovo 12394001 tema o analu?![]()
A ja mislim da si na pogrešnom forumu što se tiče lobijaPa jeste, ali sve su različite, međutim niko se ne buni kad se otvori 988987484787 tema o tome da ona voli samo njegov novčanik ili sl. Ja samo mogu da zaključim da ovde vlada anti alan lobi.
Toliko...
Kako tako bez kompetencije ulećete i iznosite svoje mišljenje sa tako ekspertskim samopouzdanjem? Kako se dolazi do tog nivoa?A ja mislim da si na pogrešnom forumu što se tiče lobijamoguće da postoje specijalizovani anal forumi
Tema : nisam imala prilike da komuniciram na analni način, mada, nikad nije kasno![]()
Izvinjavam se, osetila sam potrebu da se oglasim. Po prirodi radoznala, pa sam pomislila da postoji mogućnost da se malo edukujem.Kako tako bez kompetencije ulećete i iznosite svoje mišljenje sa tako ekspertskim samopouzdanjem? Kako se dolazi do tog nivoa?
A pa to može, pitaj slobodno, šta te zanima?Izvinjavam se, osetila sam potrebu da se oglasim. Po prirodi radoznala, pa sam pomislila da postoji mogućnost da se malo edukujem.
Uvek me je zanimalo da li ljudi koji vole anal imaju možda, nekih skrivenih homo fantazija? Pojedine žene zaista uživaju u analu, to znam.A pa to može, pitaj slobodno, šta te zanima?
Nemam pojma.Uvek me je zanimalo da li ljudi koji vole anal imaju možda, nekih skrivenih homo fantazija? Pojedine žene zaista uživaju u analu, to znam.
Ma kakvi, evo raspitaj se po ljisu, ko to kaže da volim laže kao pas!Zoki brate bas volis analNeka, neka, ja sam pristalica da svako radi sta ga pali
Tako je brate! Pročitaš pitanje, odogovoriš ako znaš odgovor i svi srećni i zadovoljni. A ne odma da zaviriš u psihu postavljača pitanja, da ti vidiš da li je za lečenje i da mu daš neki savet, možda i recept...Nacin komunikacije.
misliš morzeova azbuka iz alana?Nacin komunikacije.
ma jok, zvuci mi kao dobra fora da kazes cici da da dupe.misliš morzeova azbuka iz alana?
Nisi ti zalečenje nego jednostavno želiš da neko komunicira sa tobom na ovaj način i to je ok!Tako je brate! Pročitaš pitanje, odogovoriš ako znaš odgovor i svi srećni i zadovoljni. A ne odma da zaviriš u psihu postavljača pitanja, da ti vidiš da li je za lečenje i da mu daš neki savet, možda i recept...
Pa zar manipulacija nije vrsta komunikacije?Komunikacije ili manipulacije???
Svaki seks je oblik komunikacije
Postoji li analni jezik i nedobog analno pismo koji se koristi u toj komunikaciji ili ne? Pitam da imam argument kad mi budu zatvarali temilicu, čitaj - pitam za druga.seks je vrsta analne komunikacije