analni sex, koliko cesto?

Anabela-

Početnik
Poruka
6
Interesuje me dali je preterano upraznjavanje analnog sexa stetno po zdravlje? Cula sam da pri preteranom upraznjavanju analnog sexa moze doci do slabljenja misica u toj regiji sto moze da dovede do zdravstvenih problema i neprijatnih situacija. U kojim situacijama moze doci do toga, t.j. koliko cesto bi moglo da bude stetno?

ja sam opet citala drukcije....da se jacaju misici i da osobe koje ga upraznjavaju retko imaju hemoroide.....meni prija ali mi nije to neki fetis....jednostavno ti dodje da hoces i tada ga odradis....samo, treba da budes pazljiva i da se ne povredis...ja partneru uvek kazes da u pocetku pusti mene da ja odredim tempo a kad se naviknem na osecaj mozemo slobodno da se examo.....

Interesuje me dali je preterano upraznjavanje analnog sexa stetno po zdravlje? Cula sam da pri preteranom upraznjavanju analnog sexa moze doci do slabljenja misica u toj regiji sto moze da dovede do zdravstvenih problema i neprijatnih situacija. U kojim situacijama moze doci do toga, t.j. koliko cesto bi moglo da bude stetno?

Pa to slabi od sedenja i neaktivnosti logicno..jacaju misici 100% tako da se preporucuje 3x nedeljno po pola sata-sat

Nadam se da se ne salis jer moj decko toliko voli analni sex da bi ga upraznjavao bar jedanput nedeljno. Mene ta cinjenica plasi jer se pitam sta bi se desilo posle duzeg vremenskog perioda t.j. dali bi bilo nekih posledica.

Драга Анабела,претпостављам да си девојчица,да не кажем особа женског пола,па питај твога дечка да ли је мало много настран,кад са девојком жели анални секс,мислим да је твој дечко склон сексу са оба пола,јер није нормално да хетеро мушкарац упражњава анал са девојчицом(једино ако "девојчица" има пенис а не вагину),иначе предходници су делимично у праву,не претерани секс можеш да конзумираш слободно ------- и најважнија ствар је,ДА ЛИ ТИ ВОЛИШ АНАЛНИ СЕКС И УЖИВАШ У ЊЕМУ,ако воли само твој дечко,заиста би требао да оде у завод за ментално здравље(ништа лично,али сам имао такве пацијенте,па се испоставило да су као хетеро,али ето...!!!!!!!!)

Драга Анабела,претпостављам да си девојчица,да не кажем особа женског пола,па питај твога дечка да ли је мало много настран,кад са девојком жели анални секс,мислим да је твој дечко склон сексу са оба пола,јер није нормално да хетеро мушкарац упражњава анал са девојчицом(једино ако "девојчица" има пенис а не вагину),иначе предходници су делимично у праву,не претерани секс можеш да конзумираш слободно ------- и најважнија ствар је,ДА ЛИ ТИ ВОЛИШ АНАЛНИ СЕКС И УЖИВАШ У ЊЕМУ,ако воли само твој дечко,заиста би требао да оде у завод за ментално здравље(ништа лично,али сам имао такве пацијенте,па се испоставило да су као хетеро,али ето...!!!!!!!!)

Pu, jeeee... ja sam pederčina nenormalna... :eek:
Ajd' recimo da oboje vole anal, idealna situacija :mrgreen:... sledi da on ipak nije normalan, ili da je ona luda što sa takvim uopšte ide u krevet?

Da malo razradim logiku: sever Marakane je pun Grobara? :lol: ...vernici... su latentni ateisti? :lol:

P.S. : 'malo mnogo nastran' kovanica je vrh... ono, baš ti u skladu sa diplomom. :super:

Postujem tvoje stavove ali se sada namece pitanje zasto u posledenje vreme mozemo da procitamo toliko mnogo clanaka gde se kaze da je analni sex normalna stvar i da ga sve vise parova(musko-zenskih) upraznjava? Jel to znaci da su svi ti muskarci latentni homoseksualci i da oni koji pisu kako je sve to normalno nemaju pojma?
Pomenuo si da si imao "takve pacijente"...to znaci da si medicinski radnik i da je tvoje objasnjenje napisano s medicinske strane?
Pozdrav.

Ta priča o latentnom gejstvu je deplasirana mogu da kažem samo sledeće,
muškarac, ima sve muško + vaginu, drugi muškarac želi da ga tuca u vaginu,
tu je sve ok je li? Jer on ipak voli da tuca vaginu... A onaj što samo žene oplođava
ali voli sa njima da radi svašta je latentni gej. :S Veoma površno...
Ne tuca se organ tuca se osoba :rumenko:

Ta priča o latentnom gejstvu je deplasirana mogu da kažem samo sledeće,
muškarac, ima sve muško + vaginu, drugi muškarac želi da ga tuca u vaginu,
tu je sve ok je li? Jer on ipak voli da tuca vaginu... A onaj što samo žene oplođava
ali voli sa njima da radi svašta je latentni gej. :S Veoma površno...
Ne tuca se organ tuca se osoba :rumenko:

ma gluposti....on sto oboje hoce i ne ugrozava ih ni na jedan nacin, ne vidim kakav je tu problem....meni je npr bzvz foot fetish i tu bih se tesko slozila sa nekim ali zato ne mogu da kazem da je taj lud....missim, naci ce sebi slicnu i bog da ih vidi ;)....nogoliz u akciji.....

Back