- Poruka
- 53.646
I svako ko pročita tvoj post postaje gej!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo izvanjavam se.I svako ko pročita tvoj post postaje gej!!!
Da, imam toliki cmar a moze da stane banana cela i izadjePre svega sa aspekta higijene i zaštite od bolesti, a zatim da li je to etički, moralno, normalno, legalno, potrebno, itd...
Brateeee, dokleeeeeeeeeee... Samo su maradona lazić i moderna pevačica likovi za koje se na zna da li su trolovi ili klonovi, svi vi ostali ste dosadni, provaljeni, bezidejni i toliko krindž da se čak i ja zacrvenim kad pročitam nešto što ste izbaljezgali. Kad bi samo postojao način da čovek to ansinuje to bi bila ogromna stvar.Da, imam toliki cmar a moze da stane banana cela i izadje
SirovinskiAnal je gej

Kako ne, kako ne. Baš upravo meda i zeka i to zeka u ulozi punioca. Imamo onda primer bogomoljke i pande, zatim opet zeka i lisica, jež i puž, detlić i lenjivac. Ima i u biljnom svetu toga, ali ne mogu sad o tome...Nego jel' ima toga u životinjskom svetu?
Rade li to medo i zeko?
![]()
ona moze da voli chaki ako boli jer ga mnogo voli bibera i soliTo je pravi muškarac,dakle akooo ona voli...
leblebije moze pa da ispucava na prolaznike na autobuskoj stanicizajebano, može pomfrit da povredi ako je malo tvrđe pečen
Pjesnicka dušaona moze da voli chaki ako boli jer ga mnogo voli bibera i soli
Rade naravno, ali meda prvo mora da namaže guzu medomNego jel' ima toga u životinjskom svetu?
Rade li to medo i zeko?
![]()

dakle ako upoganis aspekta onda nije dobro
a ako ti aspekt ostane cist onda je dobro
dalje sto se tice zastite od bolesti
vazno je da niko ne kaslje u aspekta pre i neposredno posle analnog seksa
Шта знам.....изгледа напаљиво кад гледаш неки вумен аналитик на порнхабу.......али нисам сигуран како би то било лајв.....поготово не без кондома.....мада има жена којима ретко коју жељу не би испунио, а ни рупу вала....
u dupe i etikaPre svega sa aspekta higijene i zaštite od bolesti, a zatim da li je to etički, moralno, normalno, legalno, potrebno, itd...
dobar side si **** te penis od 3 metrau dupe i etikadobar si

ete malode si **** te penis od 3 metra![]()