Droid
Legenda
- Poruka
- 52.454
Ajde ti objasni muškarcima zašto je lepo primati u guzuAko nađem nekog zgodnog momka, nikacenezna....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde ti objasni muškarcima zašto je lepo primati u guzuAko nađem nekog zgodnog momka, nikacenezna....
MOžda giros?evo sad baš razmišljam o tome i hvala svim mojim drugarima s foruma na inspiraciji
normalno jeste
etički i legalno šta znam, ne doznajem se u to previše
potrebno kako kad
ali ono što se najviše u ovom momentu pitam je šta ljude natera da guraju hranu u analni otvor? i da li je nekome palo na pamet umesto nekog npr čvrstog povrća da proba sa nečim mekšim i finijim, sa buritom npr?
zajebano, može pomfrit da povredi ako je malo tvrđe pečenMOžda giros?
Pire od graškazajebano, može pomfrit da povredi ako je malo tvrđe pečen
kako?Pire od graška
Zrno po zrno pogača
pa to onda nije pireZrno po zrno pogača
pire je kašast valjdaPire je ono kad nije tečan
Pa anatomski gledano nema neke razlike između muške i ženske guze.Ajde ti objasni muškarcima zašto je lepo primati u guzu![]()
Pa da ali mi ne znamo kako je njoj kad ulaziPa anatomski gledano nema neke razlike između muške i ženske guze.
Nije grašakpire je kašast valjda
Pa ne znam, meni je pregled prostate bio dovoljno neprijatan...Pa da ali mi ne znamo kako je njoj kad ulazi
Pa da ali mi ne znamo kako je njoj kad ulazi
Nije nikad bio. Čisto je to.jel vam zut kad ga izvadite ?
Čekaj, ti si upravo to sad zamislio.To kao kada bi rekao da je pusenje gej. A gej je jedino ako si zamislio 300-og Lionadisa kako te sasolji cekinjastom bradom po jajima dok ti ga drzi zubima i vice dish ish shpartaaaa