Analni seks dok se grlite

Zglobni Skoč

Primećen član
Banovan
Poruka
533
Nikad nisam bio zainteresovan za to ali mi
se ona podmetnula u mraku...ja nisam ni primetio
neku razliku dok ona nije počela da kuka pa sam morao da prekinem.
Hehehe, sama se podmetnula, možda nije znala kakav komad je u pitanju?Ja sam to radio sa dve, ne bih rekao da nisu nimfomanke, ali naginju ka tome.Jedna je bila dobrano iskusna u svemu, ova druga je bila razvedena i nedovoljno iskusna u oralu u analnom seksu, ali je bila željna da isproba ama baš sve.I obe su junački podnele žrtvu, i uživale u svemu.Pošto su bile željne da probaju, pa kako da im odbijem tu želju...Ali kao što rekoh, nisam ljubitelj niti iniciram tu vrstu radnje, tu ne mislim na oral nego na analni seks, naravno.Sadašnja partnerka je svakako antiprotivna, ali kad bi mi to tražila, ne bih je odbio.Nemoj posle da nađe nekog drugog furundžiju pa da me otkači, hehehe...
Da dodam, bila je i jedna treća, tu je samo glavić ukliznuo i rekla je "boli, vadiiiii", i jbg, ja morao da vadim...

Miris Pokošene Trave

Elita
Moderator
Poruka
24.897
ko je za..a ko protiv
i zašto

1673519882769.png

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.538
Realno, za analni treba da je pozuda. Ne moze ako je polovican seks, pa procita negde na forumu da to moze da bude dobro za bubrege, pa aj da probamo.
Mora da je vatrena, da oseti komplet seks, pozuda, momenat sirenja. Ovako, namesti se, zazmuri, kaze zagrli me jooj. Ma jooj tebi ljubavi, bolje ne. Ovo se do nekle resava pricom i osecajem sigurnosti i poverenja, ali...