- Poruka
- 17.023
Pa il se radi ili se ne radi, nema tuPohvalno i pozeljno....vrlo veoma...

Pa il se radi ili se ne radi, nema tuPohvalno i pozeljno....vrlo veoma...
svecka, dama paula je svetska zena..nije kao neke zatucane primitivke![]()
Prošli put si bio protiva ko sam ja da joj uskratim tu slast.
dakle, za.
gde?Prošli put si bio protiv
Samokažem![]()
Evo samo da kikice svežemgde?
link na sunce.
a šta ti je to segzko je za..a ko protiv
i zašto
ono sta ni postavljac teme nije znaoa šta ti je to segz
Ma zezam te, bolanma to sam se nesto zezao..premda ja se ne secam da sam ga ikad citirao..bice da si me pobrkala sa nekim.
misliš da mu nabijes prst u dupe za vreme grljenjaneki su za
a neki protiv
šta vi mislite o tome?
Pravda za Taba !gde?
link na sunce.
Hehehe, sama se podmetnula, možda nije znala kakav komad je u pitanju?Ja sam to radio sa dve, ne bih rekao da nisu nimfomanke, ali naginju ka tome.Jedna je bila dobrano iskusna u svemu, ova druga je bila razvedena i nedovoljno iskusna u oralu u analnom seksu, ali je bila željna da isproba ama baš sve.I obe su junački podnele žrtvu, i uživale u svemu.Pošto su bile željne da probaju, pa kako da im odbijem tu želju...Ali kao što rekoh, nisam ljubitelj niti iniciram tu vrstu radnje, tu ne mislim na oral nego na analni seks, naravno.Sadašnja partnerka je svakako antiprotivna, ali kad bi mi to tražila, ne bih je odbio.Nemoj posle da nađe nekog drugog furundžiju pa da me otkači, hehehe...Nikad nisam bio zainteresovan za to ali mi
se ona podmetnula u mraku...ja nisam ni primetio
neku razliku dok ona nije počela da kuka pa sam morao da prekinem.
ne bre, ja sam glup al imam briljantnu memoriju.Ууу, научио си нови израз, мора да се осећаш посебним кад год га употребиш.![]()
ma da.ono cemu?ako cemo trpanje sta da se grlimo.Realno
Pa jedino da odglumimo nesto. Tipa ti sam Staljin a ona borac, poljubimo se 3 puta, izgrlimo i..ma da.ono cemu?ako cemo trpanje sta da se grlimo.