Analiza muzickog dela

Xoomor

Zainteresovan član
Poruka
310
Prvenstveno,htela bih da se izvinim ako ovakva tema vec postoji..... :)
A moje pitanje je: da li bi mi neko pomogao??? :per:

Profesorka muzickog nam je dala zadatak da odaberemo pesmu ili koncert (bilo sta) koji nam se posebno dopao,i da ga analiziramo,a pritom nam nije rekla kako ta analiza treba da izgleda. :roll:
Tako da,recimo da imam problema...
Stvarno bih bila zahvalna kada bi neko zeleo da mi pomogne da bar shvatim kako ta analiza treba da se uradi,jer mi stvarno nije jasno.A ako je neko TOLIKO dobar,mogao bi i da mi pokaze na nekim primerina :lol:

Veliki pozdrav,ocekujem odgovor..... :)

Jel tebi predaje Gorjana?..
i ja da kazem imam taj problem..al ne bih ga nazvala problemom..jednostavno mi je potrebno da vidim kako bi trebalo da izgleda taj muzicki rad o nekom delu..i posle ce sve biti lako..Posto muzicki nisam nesto obrazovana ne mogu da koristim izraze tipa akordi..lestvice...mozda...treba da opisemo koje intrumente cujemo...koja vrsta pevanja se javlja...i tako to..:)

pa cim nije rekla precizno, onda su pravila opustena. bukvalno mozes da uzmes neku pesmu sa tekstom i samo tekst da izanaliziras :lol:
e sad, ako neces bas da rizikujes, onda pricaj o svojim utiscima, ili bas ako os da budes hardkor onda udari na teorijsku analizu

mislim da nema potrebe da analiziras nesto sto ne volis

uzmi seku aleksic i pici

Back