Polemarchoi
Ističe se
- Poruka
- 2.589
Šta to pada, pada vlada!
A izbori nam donose, šta?
Лидерство у производњи стиропора и вегетаријанску потрошачку корпу по угледу на Гандија.
Šta to pada, pada vlada!
A izbori nam donose, šta?
Pričamo o prevremenim izborima.Najbolje onda da proglasimo Tadića za doživotnog diktatora i ukinemo izbore.![]()
Nema linka. Ban za Rokija!![]()
pacovi jurisaju ka camcima za spasavnje
Kakvo proklizavanje...Ajde tikomire, glavu gore, nije ti prvi put![]()
![]()
Ovo je strašno. Nepravilno postavljena tema, izmišlja se, lupeta... Ban za postavljača teme!![]()
Nema linka. Ban za Rokija!![]()
Управо тако............samo pregrupisavanje pacova ,nove finte starih majstora obmane ...........![]()
Može da bude.Zelembac ,da ti nisi mozda onaj Cvetkov vozac sto ga otpustise posle one pucnjave ?![]()
Milka ja sam radikal koji nikada nisam glasao za SPS, Vadikave, i sl. ali baš me kopka ko si ti ....... mslm JUL je ukinut a ti si to 1/1 .....Ja bih hteo da učestvujem u raspravi na temi, ali nema linka i poznavajući vas radikale, velika je šansa da je laž i podmetačina. Nije u redu da se tako postavlja tema, postoje neka pravila.
Tihi, šta kažu još analitičari?
Hoće padati sneg sutra?![]()
Joj jadničak... Stvarno mi je žao... Mogu li ti ikako pomoći?Milka ja sam radikal
Milka ja sam radikal koji nikada nisam glasao za SPS, Vadikave, i sl. ali baš me kopka ko si ti ....... mslm JUL je ukinut a ti si to 1/1 .....
taj stvor je ovde bio godinama moderator
jedva smo ga najurili ko i botu shto cemo![]()
Joj jadničak... Stvarno mi je žao... Mogu li ti ikako pomoći?![]()
Ti kad budes "najuren", to ce biti definitivno.