Analbananska igijena.........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Elita
Banovan
Poruka
15.721
FIFA kažnjava Analbananiju zbog loše higijene

TIRANA - Međunarodna fudbalska federacija razmatra mogućnost kažnjavanja Fudbalske federacije Albanije zbog loše higijene na stadionu u Tirani "Kemal Stafa", na kojem je u sredu odigrana kvalifikaciona utakmica prvenstva sveta između Albanije i Danske.
Kako navodi list "Sporti Šiptar", danski fudbaleri nisu uspeli da se istuširaju posle meča, jer u kupatulu nije bilo tople vode.
Na nedostatak osnovnih higijenskih uslova žalili su se i turski arbitri, koji takođe nisu imali toplu vodu posle meča.
Navodi
se da su i toaleti bili potpuno zapušteni, kao i da na stadionu uopšte ne postoje ženski toaleti, a obrazloženje je da "nema potrebe za njima, pošto na utakmice dolaze isključivo muškarci,kao i to da se utakmica igrala po kišnom vremenu tako da nije bilo potrebe za kupanjem".

FIFA razmatra mogućnost da nacionalnu fudbalsku federaciju Analbananije kazni sa 30.000 evra, ali i da zabrani igranje međunarodnih mečeva na stadionu u Tirani, dok se ne ispune osnovni higijenski uslovi.
Analbananska vlada je, inače, nagradila fudbalere sa ukupno 30.000 evra za nerešen rezultat u meču sa Danskom (1:1).

........................................................................

Imaju po 30 000 ojra za velicnastvenih 1:1koje im garantuje predzadnje mesto na tabeli(:hahaha1: ),al zato nemaju za sapun i naravno najnovije dostignuce nauke u susednoj analbananiji-toplu vodu :mrgreen:

Ljink http://www.novosti.rs/code/navigate...u zbog loše higijene&kword_add=albanija, fifa :mrgreen:

:hahaha:
 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top