Anabaron Minhauzen Brnabić

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Veoma poznat
Poruka
14.290
Kada govorimo o najvećim lažovima kod nas nekako mi se čini da je ova gospođa ( hah ) nepravedno zapostavljena. Ok zna se ko je neprikosnoveni vladar i zna se da mu je to mesto gotovo nemoguće preoteti ali ni Anabaron Minhauzen Brnabić nije za potcenjivanje!
Njene bajke koje svojim umilnim i prijatnim glasom priča svojim poštovaocima i glasačima postaju sve slušanije.

da li ste čuli neku?

evo par od mene:

Bajka o najbogatijoj Nemici i litijumu

Na nekom skupu sam sedela sa najbogatijom Nemicom i pita ona mene:
Da li ste vi iz Srbije?
Da, da, jesam! , odgovorih!

Pa vi nemate pojma kolko ste srećni što imate toliko litijuma!, rekla je.
Hah! , nasmejala sam se. Bilo me je sramota da kažem da smo mi na ivici građanskog rata zbog litijuma.

Poslednja izmena:
Kada govorimo o najvećim lažovima kod nas nekako mi se čini da je ova gospođa ( hah ) nepravedno zapostavljena. Ok zna se ko je neprikosneveni vladar i zna se da mu je to mesto gotovo nemoguće preoteti ali ni Anabaron Minhauzen Brnabić nije za potcenjivanje!
Njene bajke koje svojim umilnim i prijatnim glasom priča svojim poštovaocima i glasačima postaju sve slušanije.

da li ste čuli neku?

evo par od mene:

Bajka o najbogatijoj Nemici i litijumu

Na nekom skupu sam sedela sa najbogatijom Nemicom i pita ona mene:
Da li ste vi iz Srbije?
Da, da, jesam! , odgovorih!

Pa vi nemate pojma kolko ste srećni što imate toliko litijuma!, rekla je.
Hah! , nasmejala sam se. Bilo me je sramota da kažem da smo mi na ivici građanskog rata zbog litijuma.
Što te više mrze i kleveću - oreol ti oko glave meću ....

Bajka o moleru iz Karakasa

Dok sam prolazila predsedničkom palatom gospodina Madura u prolazu sam ugledala nekog molera.
Da li ste vi možda iz Srbije? upitao je.
Da, jesam!, rekla sam.
Aleksandar Vučić!, uzviknuo je, isputio svoju četku i uhvatio se za srce! U sred Karakasa!
Smisao za humor imaju samo vrhunski intelektualni ljudi, a ti to nisi ... Seljačke fore o tebi sve zbore ....

Ана је једна потпуна дисфункционална особа, којој је неопходна константна терапија и лекарски надзор. Нажалост, то јој је била једина препорука да осам година има функцију премијера Србије. Окупатор се спрда са Србијом и Срба.
Након што нас је запрашио ко зна каквим отровима 1999. године, сада настоји да на најодговорнија места у држави постави што је могуће већег кловна и тиквана.

Screenshot_20250116_123043_Chrome.jpg

da se ne lažemo kvalitetno joj ide ovo izmišljanje.. svi je prepoznaju u svetu..moleri u Karakasu, najbogatije Nemice, Aboridžani u Novom Zelandu, babe iz Rostova na Donu..
Има она нека луда ДидиДиџеј или тако нешто. Значи, квалитетан комад лудаче. Опасно је што је уопште на слободи, али у таквом друштву нажалост живимо. Елем, она има овакве испаде и прича како Џенифер Лопез пада на колена пред њом и тражи од ње аутограма.
Али та лудача зарађује паре. Гледа је сијасет сличних лудака.
Брнабићка је иста фела, само што она ништа не зарађује, већ као Суперхик отима од народа и даје разним Мишковићима, Митровићима.

Back