AnaB - ovo sto se desava na Kosovu je sica u odnosu na 2004, a to nismo mi u SNS ocutali u parlamentu

Umri_muski

Legenda
Poruka
62.101
Nastavak strategije koju prihvata srpski narod I kod litijuma , siri se I na kosovo.
Mi , sns , nismo doveli rio tinto pa nismo krivi sta god se DANAS desi I podrzi.
Isto I za kosovo.
2004 su bili strasni zlocini.
Mi sns , nismo vladali tad , nismo krivi za DANAS na kosovu , mozda samo ako bude vise mrtvih nego do sada.

A da , izjava je iz jutarnjeg programa na pinku danas 11.9.2024.
Gost anab 9.00h

Da, sve ukazuje da sad traže način da svale krivicu na prethodnu vlast. Deluje mi da je to strategija. Sad su poslali Brnabićku da prva izađe na front sa tim izgovorom, pa u zavisnosti od reakcija mase, onda će Vučić da proceni da li će tako ili drugačije. Otuda i dolazimo do ona 3 dana, treba vremena da se izabere najbolja strategija za izgovor ;)

Nastavak strategije koju prihvata srpski narod I kod litijuma , siri se I na kosovo.
Mi , sns , nismo doveli rio tinto pa nismo krivi sta god se DANAS desi I podrzi.
Isto I za kosovo.
2004 su bili strasni zlocini.
Mi sns , nismo vladali tad , nismo krivi za DANAS na kosovu , mozda samo ako bude vise mrtvih nego do sada.

A da , izjava je iz jutarnjeg programa na pinku danas 11.9.2024.
Gost anab 9.00h
Ма Лазар Хребељановић је крив... И Слоба. Они јадни се само повлаче, јбг морају, Србија је прејака, плаше се да чим оба наша војника пређу на КиМ Шиптари не крену да креште како их истребљује л. И онда би опет морали да пуштају ону поруку на кули Београд Ватерфронта да нисмо геноцидни народ. Шта нам то треба

Da, sve ukazuje da sad traže način da svale krivicu na prethodnu vlast. Deluje mi da je to strategija. Sad su poslali Brnabićku da prva izađe na front sa tim izgovorom, pa u zavisnosti od reakcija mase, onda će Vučić da proceni da li će tako ili drugačije. Otuda i dolazimo do ona 3 dana, treba vremena da se izabere najbolja strategija za izgovor ;)
O da
Prethodna vlast je, kao što znamo, polomila kurtzu rebra oko Kosova.
Svako veče nam pričali na Dnevniku 2 dokle su stigli sa tačkama Rezolucije 1244.
Dalje od balvana se nije išlo.

A nisam baš siguran da želite "Državnika" koji bi rešio kosovsko pitanje.
Medjunarodna administracija nije na našoj strani.
Imamo NATO u fazi kumanovskog primirja - nit pobeda nit kapitulacija.

Ajd, evo mene izaberite za Predsednika.
Ja ću za 2 sata, samo da se raspištoljim u kancelariji i naručim.lešnik tortu iz skupštinskog restorana, da objavim OSLOBADJANJE KOSOVA.

Nemojte da muški bežite po podrumima, selima i zaseocima da vas ne regrutuju.
A ženske bih zamolio da mi ne plaču što zbog najnovijih sankcija ne može da se kupi iPhone16 jer zbog ludaka na vlasti ne stiže životno potrebna mobilna tehnologija.

Za lekove ćemo lako

Bila tako neka igrica na Amiga 500 računaru.
Zvala se "Conflict"
U ulozi ste izraelskog premijera i treba da vodite bitku sa Palestincima, okolnim islamskim svetom i da nekako izbegnete medjunarodne sankcije.

Par puta me svrgla opozicija a jednom sam uništio svet bacanjem netestirane atomske bombe.
Stil vladanja: agressive, dull

Back