Ана Мирковић о Вучићевом говору тела током обраћања: Имали смо збуњеног и уплашеног човека, коме се тло дрма под ногама

Bice jos gore ako ne dodje pametan covek kao Milo Lompar:

Sve dok se ložite na te patriote, Služba će da vas drži pod kontrolom. Nikakav problem da vam sutra poture nekog drugog patriotu umesto ovog sadašnjeg, pa da onda decenijama tripujete kako je u pitanju izdajnik i kako vas je MI6 opet nasankao.

Bilo kako bilo, Vučić inače na vlada Srbijom, on je samo maska. A u Srbiji je poznato pravilo "Sjaši Kurta da uzjaši Murta", tako da su smene samo formalne. Što se tiče Aleksandra, ima on gde da pobegne. Ne moraju Rusi da ga evakuišu ko Asada. Dovoljno je da ode u Republiku Srpsku.

...

Što bi rekao @Jugoslav Čvarak ...psiholozi tu imaju posla...:zzzz:

Ана Мирковић о Вучићевом говору тела током обраћања: Имали смо збуњеног и уплашеног човека, коме се тло дрма под ногама

https://n1info.rs/vesti/vucicev-gov...je-vlada-situacijom-ili-ga-je-ona-nadvladala/
http://www.nspm.rs/hronika/ana-mirk...senog-coveka-kome-se-tlo-drma-pod-nogama.html

Screenshot-20241213-075442-Chrome.jpg

...
zaye.bava se, moze mu se.

Da li su zaista sve one fascikle sa dokumentacijom koje je predstavio na TVu bile prazne?

Ako jesu, to je čovek koji se ne plaši, koji uživa u svojoj ulozi, koji uživa u manipulaciji
A uopšte ne bi začudilo da jesu.
Oko njega ne postoji nijedna osoba sa iole integriteta zbog čijeg bi protivljenja takvoj podvali bezočno infantilno nivoa- ustuknuo.

Da li su zaista sve one fascikle sa dokumentacijom koje je predstavio na TVu bile prazne?

Ako jesu, to je čovek koji se ne plaši, koji uživa u svojoj ulozi, koji uživa u manipulaciji
psihopata uvek uživa u manipulaciji...hrani se time što ima moć nad drugima, moć da ih iskorišćava i moć da ih laže, moć da manipuliše njima...

psihopata uvek uživa u manipulaciji...hrani se time što ima moć nad drugima, moć da ih iskorišćava i moć da ih laže, moć da manipuliše njima...
E malo morgen bi se psihopata uplasio kao sto ta ana njake.

E malo morgen bi se psihopata uplasio kao sto ta ana njake.
Ovaj je maligni narsic. Oni ne vole da lično prljaju ruke, gade se nasilja. Mada im je ok da neko drugi npr. samelje.
A oni su teške kukavice. Kao uostslom i psihopate kad ih doteraš do duvara.

...

Što bi rekao @Jugoslav Čvarak ...psiholozi tu imaju posla...:zzzz:

https://n1info.rs/vesti/vucicev-gov...je-vlada-situacijom-ili-ga-je-ona-nadvladala/
http://www.nspm.rs/hronika/ana-mirk...senog-coveka-kome-se-tlo-drma-pod-nogama.html

Screenshot-20241213-075442-Chrome.jpg

...
Morati će poraditi na govoru tijela..

Da, ali nije samo Lompar u MOBI ima jos pametnih ljudi.
Ne znam sta bese MOBA, ali ako je to Dragas, on nije bas realan.

Sve dok se ložite na te patriote, Služba će da vas drži pod kontrolom. Nikakav problem da vam sutra poture nekog drugog patriotu umesto ovog sadašnjeg, pa da onda decenijama tripujete kako je u pitanju izdajnik i kako vas je MI6 opet nasankao.
Da si makar saslusao sta prica, a imas ga i u zadnjem Ustisku nedelje, video bi koliko je on "patroJota" a koliko bas govori i protiv njih jer se radije priklanjaju "kosmickim temama" tipa rata u Rusiji, Ukrajini, i svih ovih ratova kao da se u zemlji nista ne desava, jer je zapravo samo zdrav nacionalista, cak i liberal kako za sebe kaze.

Dr. Kuzovic, Dr. Slobodan Komazec, Miroslav Paravinja, Dr i prof. Ivan Pajovic, Prof. Davor Kalajzic....
Nisam ih slusala, moram priznati, ali obraticu paznju kad budem naisla na njihove videe.

Nisam ih slusala, moram priznati, ali obraticu paznju kad budem naisla na njihove videe.
Pogledaj, ja sam danas postao clan ...barem onako formalno, razmisljao sam pa cemo videti sta i kako.

Nije Milo Lompar tamo, sad sam pogledala.
Da, video sam kasnije mislio sam da jeste...ali su mu uputili poziv.
Uputili su i poziv tzv opozicionarima i niko nije prihvatio ni da odgovori.

Da, video sam kasnije mislio sam da jeste...ali su mu uputili poziv.
Uputili su i poziv tzv opozicionarima i niko nije prihvatio ni da odgovori.
Ne, pratim Dragasa odavno, nekada sam ga cenila malo vise, ali je potpuno skrenuo u paranoju i nerealnost. Nije to moj fah.

A Milu Lomparu su upucivali poziv mnogi, cak i "Mi - snaga naroda" ali nije hteo, zato me je zacudilao kako sad u Mobi odjednom. To bi mogao da bude kandidat gradjana tj studenata i da mu se pridruzi cela opozicija, na izborima za predsednika ili bilo kojim narednim izborima.

Ne, pratim Dragasa odavno, nekada sam ga cenila malo vise, ali je potpuno skrenuo u paranoju i nerealnost. Nije to moj fah.

A Milu Lomparu su upucivali poziv mnogi, cak i "Mi - snaga naroda" ali nije hteo, zato me je zacudilao kako sad u Mobi odjednom.
Ima clanova koji se nisu javno indisponirali jos uvek, mislim na javne licnosti.
A ovako za sada imaju oko 10 000 clanova.

Back