asketa
Iskusan
- Poruka
- 6.654
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve dok se ložite na te patriote, Služba će da vas drži pod kontrolom. Nikakav problem da vam sutra poture nekog drugog patriotu umesto ovog sadašnjeg, pa da onda decenijama tripujete kako je u pitanju izdajnik i kako vas je MI6 opet nasankao.Bice jos gore ako ne dodje pametan covek kao Milo Lompar:
zaye.bava se, moze mu se....
Što bi rekao @Jugoslav Čvarak ...psiholozi tu imaju posla...
Ана Мирковић о Вучићевом говору тела током обраћања: Имали смо збуњеног и уплашеног човека, коме се тло дрма под ногама
https://n1info.rs/vesti/vucicev-gov...je-vlada-situacijom-ili-ga-je-ona-nadvladala/
http://www.nspm.rs/hronika/ana-mirk...senog-coveka-kome-se-tlo-drma-pod-nogama.html
![]()
...
A uopšte ne bi začudilo da jesu.Da li su zaista sve one fascikle sa dokumentacijom koje je predstavio na TVu bile prazne?
Ako jesu, to je čovek koji se ne plaši, koji uživa u svojoj ulozi, koji uživa u manipulaciji
planeta će da prestane da se obrće u znak tuge zbog njegovog gubitka vlastiAko padne Vucic, pasce i Srbija a sa njom i ceo region!
psihopata uvek uživa u manipulaciji...hrani se time što ima moć nad drugima, moć da ih iskorišćava i moć da ih laže, moć da manipuliše njima...Da li su zaista sve one fascikle sa dokumentacijom koje je predstavio na TVu bile prazne?
Ako jesu, to je čovek koji se ne plaši, koji uživa u svojoj ulozi, koji uživa u manipulaciji
mozda ne cela planeta ali jedna trecina sigurnoplaneta će da prestane da se obrće u znak tuge zbog njegovog gubitka vlasti![]()
E malo morgen bi se psihopata uplasio kao sto ta ana njake.psihopata uvek uživa u manipulaciji...hrani se time što ima moć nad drugima, moć da ih iskorišćava i moć da ih laže, moć da manipuliše njima...
Ovaj je maligni narsic. Oni ne vole da lično prljaju ruke, gade se nasilja. Mada im je ok da neko drugi npr. samelje.E malo morgen bi se psihopata uplasio kao sto ta ana njake.
Morati će poraditi na govoru tijela.....
Što bi rekao @Jugoslav Čvarak ...psiholozi tu imaju posla...
Ана Мирковић о Вучићевом говору тела током обраћања: Имали смо збуњеног и уплашеног човека, коме се тло дрма под ногама
https://n1info.rs/vesti/vucicev-gov...je-vlada-situacijom-ili-ga-je-ona-nadvladala/
http://www.nspm.rs/hronika/ana-mirk...senog-coveka-kome-se-tlo-drma-pod-nogama.html
![]()
...
Ne znam sta bese MOBA, ali ako je to Dragas, on nije bas realan.Da, ali nije samo Lompar u MOBI ima jos pametnih ljudi.
Da si makar saslusao sta prica, a imas ga i u zadnjem Ustisku nedelje, video bi koliko je on "patroJota" a koliko bas govori i protiv njih jer se radije priklanjaju "kosmickim temama" tipa rata u Rusiji, Ukrajini, i svih ovih ratova kao da se u zemlji nista ne desava, jer je zapravo samo zdrav nacionalista, cak i liberal kako za sebe kaze.Sve dok se ložite na te patriote, Služba će da vas drži pod kontrolom. Nikakav problem da vam sutra poture nekog drugog patriotu umesto ovog sadašnjeg, pa da onda decenijama tripujete kako je u pitanju izdajnik i kako vas je MI6 opet nasankao.
Nije Dragas jedini ima i boljih ljudi.Ne znam sta bese MOBA, ali ako je to Dragas, on nije bas realan.
Ne znam, kao npr. ko?Nije Dragas jedini ima i boljih ljudi.
Dr. Kuzovic, Dr. Slobodan Komazec, Miroslav Paravinja, Dr i prof. Ivan Pajovic, Prof. Davor Kalajzic....Ne znam, kao npr. ko?
Nisam ih slusala, moram priznati, ali obraticu paznju kad budem naisla na njihove videe.Dr. Kuzovic, Dr. Slobodan Komazec, Miroslav Paravinja, Dr i prof. Ivan Pajovic, Prof. Davor Kalajzic....
Pogledaj, ja sam danas postao clan ...barem onako formalno, razmisljao sam pa cemo videti sta i kako.Nisam ih slusala, moram priznati, ali obraticu paznju kad budem naisla na njihove videe.
Nije Milo Lompar tamo, sad sam pogledala.Pogledaj, ja sam danas postao clan ...barem onako formalno, razmisljao sam pa cemo videti sta i kako.
Da, video sam kasnije mislio sam da jeste...ali su mu uputili poziv.Nije Milo Lompar tamo, sad sam pogledala.
Ne, pratim Dragasa odavno, nekada sam ga cenila malo vise, ali je potpuno skrenuo u paranoju i nerealnost. Nije to moj fah.Da, video sam kasnije mislio sam da jeste...ali su mu uputili poziv.
Uputili su i poziv tzv opozicionarima i niko nije prihvatio ni da odgovori.
Ima clanova koji se nisu javno indisponirali jos uvek, mislim na javne licnosti.Ne, pratim Dragasa odavno, nekada sam ga cenila malo vise, ali je potpuno skrenuo u paranoju i nerealnost. Nije to moj fah.
A Milu Lomparu su upucivali poziv mnogi, cak i "Mi - snaga naroda" ali nije hteo, zato me je zacudilao kako sad u Mobi odjednom.
Pa dobro neka imaju, meni su oni nerealni.Ima clanova koji se nisu javno indisponirali jos uvek, mislim na javne licnosti.
A ovako za sada imaju oko 10 000 clanova.
Koga briga za region, sta bulaznis ti ?Ako padne Vucic, pasce i Srbija a sa njom i ceo region!
Ne bulazni srbija ce pobediti tj srbi ce pobediti u srbiji.Koga briga za region, sta bulaznis ti ?
Vucicu su dani odbrojani
onda su i svima nama dani odbrojaniKoga briga za region, sta bulaznis ti ?
Vucicu su dani odbrojani