Ана Мирковић о Вучићевом говору тела током обраћања: Имали смо збуњеног и уплашеног човека, коме се тло дрма под ногама

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.527
...

Što bi rekao @Jugoslav Čvarak ...psiholozi tu imaju posla...:zzzz:

Ана Мирковић о Вучићевом говору тела током обраћања: Имали смо збуњеног и уплашеног човека, коме се тло дрма под ногама

https://n1info.rs/vesti/vucicev-gov...je-vlada-situacijom-ili-ga-je-ona-nadvladala/
http://www.nspm.rs/hronika/ana-mirk...senog-coveka-kome-se-tlo-drma-pod-nogama.html
Да ли сте знали да имамо 250.000 невербалних гестова? И да само седам одсто поверења у оног који говори стичемо на основу онога шта каже, а чак 93 одсто на основу оног што несвесно покаже.

„Ово кад прикрива уста, то је увек симбол лажи, то је буквално увек ‘немој да излазе те речи из мене’. Ово? То је симбол лажи“, оцењује психолог Ана Мирковић
Screenshot-20241213-075442-Chrome.jpg

...

Poslednja izmena od moderatora:
Bas juce pricaju senilne penzionerke, od kojih je jedna moja majka...
Poenta njihovog slaganja,je ma nek mi je cerka i ku.rva, ali da nije najgora u selu, tj okolini,tj gradu...

A pri tome,vreme,jer kao da one nisu odgajile izuzetno fino vaspitane cerke,pristojne stvarno, sto ne mogu da kazem za trenutno ponasanje njihovih majki ,tj tih drugarica moje majke...

Propast medju penzionerima sa njihovom logikom, ali ni deca im nisu bolja... (osim cerki tih penzionerki,koje ja znam bolje negosto ih znaju one same...uostalom moja majka pojma nema ni za mene, da sam bio i sta sam bio, niti pozicije,niti sposobnosti , ama blage veze nema ,osim da sam njeno dete koje je pazljivo , ali to da je ona busna u svakom smislu u odnosu na moje standarde,organizacionom, socijalnom, bezbednosnom, manipulativnom, mocnom, antikriminalnom... to blage veze nema...

Zašto bi se plašio neko ko drži sve poluge moći u zemlji? Da je ovo demokratska zemlja, pa da se plaši da može da izgubi na demokratskim izborima. Ali upravo je on ugasio demokratiju u Srbiji. Izbori su samo pro forme i uvek se zna ko će da pobedi. Tako da, nema nikakvog razloga za strah.

Zna po sebi sta bi, zato mu radi guza, ko meduza, zna kako su radili on , Seselj i Sloba...malo malo pa neko nestane u mraku....On je togledao ,nije radio,ali ni Vulin nije bio bas cvecka u to vreme, i Ljubisa je par puta bio upleten u neke nestanke...a Ljubisa i Vulin, nisu bas tata i sin...ali...

Zašto bi se plašio neko ko drži sve poluge moći u zemlji? Da je ovo demokratska zemlja, pa da se plaši da može da izgubi na demokratskim izborima. Ali upravo je on ugasio demokratiju u Srbiji. Izbori su samo pro forme i uvek se zna ko će da pobedi. Tako da, nema nikakvog razloga za strah.
Tako su govorili i za Tadića pa ipak izgubi.Usledilo je njegovo postizborno luzersko obraćanje prepuno besnila,srdžbe,kmečidbe,cvileža i cmizdrenja.Najviše je bio besan na Vojislava Koštunicu :mrgreen: Možda se i vama posreći pa i Vučić jednog dana izgubi.Kažem možda jer verovatno neće.U stvari neće sigurno.U njegovom slučaju biologija će odraditi posao.Sa 89 više neće moći da bude predsednik.Neće se ni kandidovati.

Poslednja izmena:
ničija nije do zore gorela

Basnoslovno nas zadužuje milijardama evra kredita, od kojih pre svega finansira svoju zločinačku organizaciju, kupuje birače pred izbore, kupuje naklonost policije i vojske jeftinim stanovima, a sada pokušava i da kupi studente
- GOTOV SI bitango PUKO SI i brojiš dane do robije!

Back