Ana Lalić: Zna se ko u Novom Sadu organizuje i instruira horde koje proganjaju ljude

Casual Observer

Legenda
Poruka
64.586

Ana Lalić: Zna se ko u Novom Sadu organizuje i instruira horde koje proganjaju ljude​

Izvor: nova.rs

Gošća podcast-a "Dobar, loš, zao" ove srede bila je Ana Lalić, novinarka i predsednica NDNV.

Ona je govorila pod kakvim pritiscima i pretnjama ona i njen kolega Dinko Gruhonjić žive poslednjih nekoliko nedelja. Ana je ubeđena da nije u pitanju neka grupa ludaka, koja se slučajno okupila i odlučila da zagorčava život nekim tamo novinarima.

Kako kaže, to su organizovane horde, vrlo dobro instruisane, a i zna se u Novom Sadu ko ih obučava za te „stvari“, a to je izvesni Marko Bosanac.

https://nova.rs/podcast/ana-lalic-z...zuje-i-instruira-horde-koje-proganjaju-ljude/

Zanimljiv angažman nepokolebljive borkinje za novu vojvođansku naciju Ane Lalić, možda bi se povodom ovoga (video na linku) trebalo zapitati zbog čega svi dosadašnji protesti u Srbiji nisu dali nikakvog rezultata?

Poslednja izmena:
Šta je moguće i realno očekivati od pokreta koji u svom vođstvu imaju i Anu Lalić, Dinka Gruhonjića i Milu Pajić?

049B4BEB-3FBC-4842-B7BF-5ACFA6B67F7B.jpeg

D82A7799-019E-47E6-9770-D6B7688628EB.jpeg

гарфилде
само сам те питао када си задњи пут био у Србији?
Ако нећеш да ми одговориш-ти онда лепо реци,нећу
и нећу те давим више.
и
одакле ти куцкаш..америка или канада,
шта, скупа ти авионска карта до СРБИЈЕ?

Ana Lalić: Zna se ko u Novom Sadu organizuje i instruira horde koje proganjaju ljude​

Izvor: nova.rs

Gošća podcast-a "Dobar, loš, zao" ove srede bila je Ana Lalić, novinarka i predsednica NDNV.

Ona je govorila pod kakvim pritiscima i pretnjama ona i njen kolega Dinko Gruhonjić žive poslednjih nekoliko nedelja. Ana je ubeđena da nije u pitanju neka grupa ludaka, koja se slučajno okupila i odlučila da zagorčava život nekim tamo novinarima.

Kako kaže, to su organizovane horde, vrlo dobro instruisane, a i zna se u Novom Sadu ko ih obučava za te „stvari“, a to je izvesni Marko Bosanac.

https://nova.rs/podcast/ana-lalic-z...zuje-i-instruira-horde-koje-proganjaju-ljude/

Zanimljiv angažman nepokolebljive borkinje za novu vojvođansku naciju Ane Lalić, možda bi se povodom ovoga (video na linku) trebalo zapitati zbog čega svi dosadašnji protesti u Srbiji nisu dali nikakvog rezultata?
sponzori ane lalić i gruhonjića u najboljem svijetlu
...

Da li bi se pre bilo kakvih izbora, bilo eventualnih vanrednih ili redovnih možda trebalo jasno i glasno ograditi od takvih kao što je Dinko Gruhonjić i njegovih stavova?

Pogledajte prilog 1640529
Pogledajte prilog 1640530
da odmah bude jasno..moje osobno mišljenje...Gruhonjić u jednom smislu govori a šta možemo priznati govori vrlo pozitivno na jednoj univerzalnoj razini ali na drugoj pokazuje odbojnost prema srbiji,srbima,i smatra ih kancerom koji je prepreka prema nekoj univerzalnoj balkanskoj i inoj međuljudskoj ljubavi...vrlo me podsjeća da ne ulazim u neku dublju analizu na USA koji u svojoj geopolitičkoj borbi koristi termine ljudska prava,jednakost,demokracija...itd a na drugoj strani podržavaju genocid i etničko čiščenje palestinaca dok licemjerno padobranima šalju hranu istim žrtvama a pri tom te iste žrtve budu ubijen njihovim bombama.
...
ukratko gruhonjić misli da je sukob u jugoslaviji uzrokovan srbskim hegemonizmom iako bi se i da je to istina u istim okolnostima isto ponašali i hrvati,bošnjaci,slovenci itd...mi ne možemo negirati ljudsku prirodu koja teži za moći bilo nacionalno bilo osobno
...
hrvati,bošnjaci,slovenci,srbi NISU isti narod niti imaju isti mentalitet niti zajedničku povjest...kao što je rekao ćirjaković zapadna povjest nije i povjest srba već im je bila povjest grka,sirijaca ili jordanaca...
...
gruhonjić nije nikada svoje srpstvo ako je srbin prihvatio kao dio srpskog svijeta,kulture,sjećanja jer su njemu duhom,mentalitetom bliži hrvati,slovenci jer u biti njegovi preci su ratovali za hazburšku monarhiju,austrougarsku,možda i za NDH kao službenici ili dio regularne domobranske vojske on je u biti prijelazna etapa krunjenja srpstva prema nekoj drugoj osobnoj indentifikaciji...to je živi dokaz kako su srbi pravoslavci luburići nekada u predvečerje otomanske okupacije u hercegovini postajali katolici a zatim njihovi pripadnici sudjelovali u pogromu i genocidu nad pravoslavcima.

Soroševa NVO u akciji medijske podrške svojim stipendistima Dinku Gruhonjiću i Mili Pajić:

Pogledajte prilog 1640539
Pogledajte prilog 1640540
Soroš finansira Vučića, a ne nesposobnu opoziciju i Vučićeve protivnike!
zašto bi. gubio vreme i pare i finansirao neke koji će tek nekada eventualno doći na vlast pa da preko njih sprovodi svoj uticaj u Srbiji, kad može da finansira one koji su već na vlasti i koji ispunjavaju sve što im se kaže?!
kao što sam na drugoj temi već napisao...
aha... a Soros je inace sisao vesla, pa je tako skupio bogatstvo od desetina milijardi $ i moze da folira kako ko hoce!
sigurno ne moze, a pogotovo ne takav retard kao sto je Vucic!
stvar je tu jasna... gura mu u dzepove €$£ i ovaj radi sve sto mu se kaze...
nevladine organizacije? moze
p*deri? moze
Kosovo siptarima? moze
litijum? moze
vojvodina madjarima? moze
oruzje Ukrajini? moze
Srbi genocidan narod? moze
moze! sve moze! samo puni dzepove i dalje!

Што би рекао Сотоњак Панонски: "све је то УДБА!" И Ана Лалић, Динко Грухоњић, Вучлер, Јешић, Чиплић... Сви они живе ко бубрег у лоју "борећи се за народне интересе".

takoe., i aleks soros i aljek musliu su prijatelji, i `to prisni, sad cemo mi trampovci da ih raskantamo sve, pa taj finansira elijensku invaziju i na ameriku, ja ocekujem da trampov rezim raspise poternicu, znamo mi odlicno ko je zasluzan za ovu invaziju sa juga, seronja puko milijardu na kamalu i corak, tramp ce mu se osvetiti sto je napao ameriku sa imigrantima, ide na crnu listu, a aljek nejaki bolje neka brise sve one dokaze/slike sa cvikerasem aleksom, samo neka se hvali sada sa orbanom da su prijatelji

Poslednja izmena:
гарфилде
само сам те питао када си задњи пут био у Србији?
Ако нећеш да ми одговориш-ти онда лепо реци,нећу
и нећу те давим више.
и
одакле ти куцкаш..америка или канада,
шта, скупа ти авионска карта до СРБИЈЕ?
Da li možda imaš i neko mišljenje o ovome?

Сорош, Вучић и Тачи планирали да мучки поделе Србију, идеја је опет на столу!

Soroševa NVO u akciji medijske podrške svojim stipendistima Dinku Gruhonjiću i Mili Pajić:
ja mislim da si ti sns bote sorosev placenik, kao i tvoj gazda aljek siftar, a oni su valjda stipendije vec potrosili, ne studiraju i dalje, taj gruhonjic je mator da prima stipendiju jos uvek, mala mila mozda?

Back