Quantcast

Ana Lalić posle puštanja: Uverena sam da radim pravu stvar

Poruka
7.285
download (1).jpg
 

Neno

Poznat
Moderator
Poruka
9.625
https://www.rts.rs/page/stories/ci/Коронавирус/story/3131/koronavirus-u-srbiji/3910602/rojters-video-klinicki-centar-vojvodine-koronavirus-novi-sad-.html

Red je da se u ovoj temi zabeleži i prava istina o Kliničkom centru Vojvodine. Video u linku potpisao je Rojters (za one koji još uvek to ne znaju ).
Ne znam stvarno, ko još može reći da radi neku ispravnu stvar, ako se oslanja na ove tako bezočne i gnusne laži? Mrzim lažove a pogotovo one koji to smišljeno rade. Je li to pošteno prema svima onima u toj klinici? Zar će sutra ti što rade da se priklone onima koji naručuju sve te laži i pišu o njima sve najgore?
Imam u toj klinici nekoga od bliže familije, i iz prve ruke takoreći mi je rečeno da je ta "vijest" za cirkus, za naivne i neobaviještene.
 

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.204
SOROŠEVCI U SRBIJI PODVILI REPOVE: Tramp najavio stavljanje Antife na listu terorističkih organizacija
2 juna 2020..(Srpski telegraf),Predsednik Amerike Donald Tramp rekao je u nedelju da će njegova administracija uvrstiti pokret Antifa na američku listu terorističkih organizacija zbog nasilnih protesta posle ubistva 46-godišnjeg crnca. Njegova odluka biće težak udarac za finansijera pokreta, multimilijardera Džordža Soroša, čiji pipci sežu i do Srbije.

Korisnicima društvenih mreža upala je u oči promena na Tviter nalogu potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić. Naime, ona je sa naloga obrisala reč antifa, pa su korisnici prokomentarisali da se očigledno „uplašila Trampovog gneva“. Drugi pak smatraju da je samo obrnula ćurak pošto vidi kuda vetar duva u politici svetskih sila.


Poznavaoci antifa ideologije kažu da se oni bore, između ostalog, i za nekontrolisani priliv migranata, ne osuđujući uzroke njihovog masovnog egzodusa. Promovišu multikulturalnost, nepostojanje granica, a fašistima smatraju sve zagovornike nacionalnog suvereniteta, uz neizbežne napade na „diktatore“ Donalda Trampa i Vladimira Putina.

Ukratko, zalažu se za ukidanje tradicionalnog društva i to vrlo nečasnim metodama i akcijama, koje neskriveno promovišu nevladine organizacije pod Soroševim okriljem.

Blisko su povezani sa udruženjem CANVAS, organizatorom takozvanih obojenih revolucija, a čiji je istaknuti član Srđa Popović, ideološki tvorac Otpora devedesetih godina prošlog veka.

-Naravno da je tzv. antifa pokret u stvari globalistička udarna pesnica, maskirana u priču o demokratiji i ljudskim pravima. I njihovi sledbenici u Srbiji bore se za „multikulturalizam“, shvaćen kao melting pot, lonac za topljenje, koji treba da ukine sve nacionalne razlike.

Oni se bore za uništenje porodice kroz trijumf tzv. političkog homoseksualizma, za prava migranata, čije migracije organizuje Soroš, itd. Agresivni su u rušenju nacionalnih država i uspostavljanju globalnog totalitarizma.

I kod nas i u svetu reč je o onome što Slobodan Antonić zove „NVO levica“ i antifa manekeni. To su foliranti iz više srednje klase koji glume pobunu, a služe globalističkim gospodarima – kaže prof. dr Vladimir Dimitrijević.

Srđa Popović plaćeni prevratnik

– Naši antifa likovi su beznačajni da bi bili pomenuti, a ljudi poput Srđe Popovića, jednostavno, plaćeni su prevratnici koji rade za globalnu imperiju. Dakle, antifa je jedna vrsta globalističkog postmodrenog, soft fašizma, koji ne želi drugo i drugačije, osim ako u pitanju nisu gej-prava i prava životinja. Najbolja odbrana od njih je izgradnja istinski demokratskog društva, zasnovana na vladavini zakona – smatra prof. dr Dimitrijević.


 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.