Ана Брнабић се хитно огласила: Сазнаћемо ко стоји иза покушаја обојене револуције и лажи, ти људи ће морати да одговарају, а Србија неће стати

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Banovan
Poruka
36.341

Ана Брнабић се хитно огласила: Сазнаћемо ко стоји иза покушаја обојене револуције и лажи, ти људи ће морати да одговарају, а Србија неће стати​

Председница Владе Србије Ана Брнабић огласила се поводом кампање која се на друштвеним мрежама води против Српске напредне странке са циљем ширења дезинформација и политичке дестабилизације земље.

Брнабићева је најавила да ће надлежни испитати ко пласира овакве дезинформације као и да ли је порекло кампање инострано или се ради о грађанима Србије. У сваком случају, кривци ће морати да одговорају, најавила је председница владе.
- Ово је једна у низу бруталних, срамотних и лако проверљивих лажи. Циљ је дестабилизација Србије, уношење хаоса и панике међу становништвом. Ово је књишки пример покушаја обојених револуција. Неће проћи. Србију ћемо одбранити сви ми заједно - радом, љубављу, посвећеношћу - објаснила је премијерка.

Како је навела, Србија неће стати пред оваквим субверзивним активностима.

- Надлежни органи морају да провере ко све стоји иза пласирања оваквих лажи - и из земље, и из иностранства, и сви ти људи морају да одговарају. Толико дугујемо нашој земљи, нашем народу и свим нашим грађанима. Србија не сме, и никада неће, стати! - поручила је Брнабићева.
https://www.politika.rs/scc/clanak/555519/ana-brnabic-twitter-sns

""Obojena revolucija'' kada narod izadje na ulicu protiv Vucica u velikom broju ?
230519101234-05-serbia-mass-shootings-gun-violence-protest.jpg

Mrzim kad neka politička figura izlazi pred narod ovako.
Maaa... Ano, Ana Brnabić... tebi je super; imaš brainstorming-e, i kao..
Sestro, brate, šta god da si.... nemoj mi prodavati maglu za poverenje. Nemoj mi tu prodavati maglu, za maglu je vreme davno prošlo,hajd' ga pogodi. Davno prošlo!
Niko ne zna.

neka raspišu izbore i eto rešenja...ako nastave ovim putem demonizovanja političkih protivnika moglo bi to vremenom da dovede do krvoprolića..lično sam protiv revolucija zato što na njima obično dođu još gori od onih koje je narod želeo da počisti revolucijom....mislim da je građanski rat nemoguć, ali moguće je višemesesčno mučenje sa sukobima policije i demonstranata i sve većom spiralom nasilja i govora mržnje...moguće je da se kao na Euromajdanu pojave snajperisti Cije, Mosada, Mi6 ili ko zna koga ko bi nasumice ubijao ljude da optuži vlast ili opoziciju i da ih sukobi....samo nemam utisak da će toga biti jer ovde su obe strane čini mi se ispostave zapadnih službi...na novim izborima možda se pojavi i neka nova normalna opcija...

Mrzim kad neka politička figura izlazi pred narod ovako.
Maaa... Ano, Ana Brnabić... tebi je super; imaš brainstorming-e, i kao..
Sestro, brate, šta god da si.... nemoj mi prodavati maglu za poverenje. Nemoj mi tu prodavati maglu, za maglu je vreme davno prošlo,hajd' ga pogodi. Davno prošlo!
Niko ne zna.
pre neki dan fotosop i kliberenje narodu u lice, a sada obojena revolucija, vise im nije smesno posle propasti kontramitinga?
""Obojena revolucija'' kada narod izadje na ulicu protiv Vucica u velikom broju ?
sns rukovodstvo je na nekim drogama, vidim i dezinformer kao papagaj ponavlja, obojena, a kontramitoing je bio onda crno-beli, mrak, propas'
narod ih ne voli, osim da uzme 2000 din sendvic, i ne popije otkaZ, I SADA CE DA JURE SUBVERZIVNE ELEMENTE PO AMERIKAMA, upisacu se od smeha... odo u ilegalu

обојене револуције
„То су неки који траже нешто – тако се обраћа грађанима Србије који су изашли на улице због трагедија које су се десиле. Не разговара се са тим људима тако што кажете да су они олоши, хијене, а онда кажете – па ајде, ми ћемо да разговарамо. Председник Србије није схватио да до дана данашњег да ниједног момента није показао да је председник свих грашана Србије, него само оних који га подржавају. То и даље показује. Каква власт, обојена револуција? Па људи су изашли зато што их је мука натерала, страх да ли је сваки грађанин сигуран у овој земљи, да ли ће нам деца сутра бити безбедна у школи, шта ће гледати на националним фреквенцијама, шта ће бити на насловним странама таблоида“, навео је Алексић.https://srbin.info/politika/orlic-u-klincu-sa-voditeljem-na-rts-u-dali-ste-im-tri-puta-vise-vremena/

- Надлежни органи морају да провере ко све стоји иза пласирања оваквих лажи - и из земље, и из иностранства,

Кинески лист: НАТО би могао да покрене рат у Србији због неуспеха у Украјини

neka raspišu izbore i eto rešenja...ako nastave ovim putem demonizovanja političkih protivnika moglo bi to vremenom da dovede do krvoprolića..lično sam protiv revolucija zato što na njima obično dođu još gori od onih koje je narod želeo da počisti revolucijom....mislim da je građanski rat nemoguć, ali moguće je višemesesčno mučenje sa sukobima policije i demonstranata i sve većom spiralom nasilja i govora mržnje...moguće je da se kao na Euromajdanu pojave snajperisti Cije, Mosada, Mi6 ili ko zna koga ko bi nasumice ubijao ljude da optuži vlast ili opoziciju i da ih sukobi....samo nemam utisak da će toga biti jer ovde su obe strane čini mi se ispostave zapadnih službi...na novim izborima možda se pojavi i neka nova normalna opcija...

S tim sto i izbori su navodjeni kako strancima odgovara...pa ovde nikad nije ni bilo postenih i nepokradenih izbora...

...

Da su sluzbe radile svoj posao i nisu stitile vlast nego drzavu i narod druga bi se danas prica pricala.Evo ako ja radim protiv Srbije i naroda neka mene prvo uhapse za primer drugima.Ali ja sam poslednji problem, cetiri puta sam mogao poginuti a da jesam niko mi hvala ne bi rekao samo sam majci skratio zivot pet godina misleci o meni i jos dvojici brace hocemo li se zivi vratiti dok su drugi bezali od mobilizacije a danas svi rade uzivaju ja na birou tolike godine nema posla, nisam u SNS-u ili SPS-u.Da molim necu radim nesta drugo ali znam kad bude sledeci poziv Otadzbina zove mrs u pizzdu materinu Otadzbina i onaj koji mi poziv donese.
Napustam drzavu ili idem u zatvor.

Pametni ljudi na krsti su ukazivali na povezanost anomaličnih ličnosti sa psihičkim poremećaima a vi niste verovali. "Tlja " govorili ste vi "ljubav je ljubav , nije bitno ko koga hebe " .

Pametni ljudi na krsti su ukazivali na povezanost anomaličnih ličnosti sa psihičkim poremećaima a vi niste verovali. "Tlja " govorili ste vi "ljubav je ljubav , nije bitno ko koga hebe " .
e, da je nama jedan erdogan, ne bi to tako moglo, jer nema da unidju perverti u njegovu stranku/vladu
lgbt carstvo isto na haparatima, prc: Homoseksualci se neće ‘infiltrirati’ u tursko rukovodstvo

Predsjednik Recep Tayyip Erdogan, koji sebe predstavlja kao branitelja tradicionalnih islamskih vrijednosti, još jednom je označio opoziciju kao “LGBT” i insistirao da se liberalna zapadna ideologija nikada neće “infiltrirati” u njegovu vladajuću stranku ili njene saveznike.​

Ана Брнабић се хитно огласила: Сазнаћемо ко стоји иза покушаја обојене револуције и лажи, ти људи ће морати да одговарају, а Србија неће стати​

Председница Владе Србије Ана Брнабић огласила се поводом кампање која се на друштвеним мрежама води против Српске напредне странке са циљем ширења дезинформација и политичке дестабилизације земље.

Брнабићева је најавила да ће надлежни испитати ко пласира овакве дезинформације као и да ли је порекло кампање инострано или се ради о грађанима Србије. У сваком случају, кривци ће морати да одговорају, најавила је председница владе.
- Ово је једна у низу бруталних, срамотних и лако проверљивих лажи. Циљ је дестабилизација Србије, уношење хаоса и панике међу становништвом. Ово је књишки пример покушаја обојених револуција. Неће проћи. Србију ћемо одбранити сви ми заједно - радом, љубављу, посвећеношћу - објаснила је премијерка.

- Надлежни органи морају да провере ко све стоји иза пласирања оваквих лажи - и из земље, и из иностранства, и сви ти људи морају да одговарају. Толико дугујемо нашој земљи, нашем народу и свим нашим грађанима. Србија не сме, и никада неће, стати! - поручила је Брнабићева.
https://www.politika.rs/scc/clanak/555519/ana-brnabic-twitter-sns

Pogledajte prilog 1350931

Ko to majmunici drma kavez?

Ne moze ovako da se prica - mora da se kaze KOJA JE TO KONKRETNO LAZ IZRECENA, a ne ovako sve neodredjeno.

I bas me zanima kako ce da odgovara neko ko je iz inostranstva plasirao lazi u Srbiji!!! :dash: Glupost ranga "podici cu borbenu gotovost", ili moj favorit "terorista dovezao BLINDIRANI automobil (koji je posle nestao jer je apsolutna nebuloza) PUN ORUZJA (atentator ispali max 3 metka i nosi najlaksu mogucu pusku ili pistolj a ne tonu oruzja) i EKSPLOZIVA i ostavio ga 200 m od kuce VELEIZDAJNIKA (atentator dodje, obavi posao i ode, a ne da doveze sumnjivo vozilo puno naoruzanja i eksploziva i ostavi ga tako danima na 200m od kuce zrtve)".

Mandrilica, IQ: -264

Poslednja izmena:

Back