Ана Брнабић реаговала на клетве упућене Александру Вучићу

Sensei

Master
Moderator
Poruka
89.776
677z381_677z381_5-668fc2ed3e067.jpg

Ана Брнабић (Фото Влада Србије - С.М.)

Председница Народне скупштине Ана Брнабић реаговала је на скандалозно писање „Нове С“ о клетви коју је Мунира Субашић упутила предсенику Србије Александру Вучићу.

„Ево га Александар Вучић је крив што му је Мунира Субашић рекла да ће га Алах казнити (да не улазимо уопште у помињање његове деце и унучића, да то оставимо сада по страни). Он је Гебелс, а изјава "Алах ће га казнити" је племенита. Свет окренут наглавачке. Тако када су у Братунцу, бака Славки убили мужа и две ћерке, и то у њиховој кући, а не на ратишту, њој су рекли, у Хагу, да је то, више-мање, ОК јер су (ваљда) учествовале у одбрани тог села. Убијене са леђа, у својој кући. И тако, у Хагу, проглашене за легитимне мете Насера Орића. И тако пролазе дани, месеци, године...а ми само још да почнемо да њачемо да би показали да су нас свели на праву меру“, написала је Брнабићева на свом званичном Икс профилу.

https://www.politika.rs/scc/clanak/622837/Ana-Brnabic-reagovala-na-kletve-upucene-Aleksandru-Vucicu

U pravo su naširoko i nadugačko priča o novom zakonu koji će takve stvari strogo da kažnjava. Ovo je odličan primer za sve.

Postoji video sa izjavom g. Subasic . Sve drugo je laz.
Не постоје већи злотвори од обожавалаца геноцидног манијака насера орића.

Poslednja izmena od moderatora:
Na stranu politički angažman dotične Munire,zloupotrebe njene organizacije ,tragedije i sve oko nje, žena bukvalno nije klela ovaj put. Ima direktno snimak šta je pričala od reči do reči.
Izmislio psiho jer zna da 90% plebsa neće poslušati šta ova priča i usvojiti njegovu verziju koju je on eto malo "prilagodio" i "rastumačio" za svoje potrebe pa ekipa brnaba i vučević i lojalni mediji bustovali na "nivo atentata na decu i pazi sad...nerođenu decu" :lol: . Mi smo toliko navikli na te nenormalnosti, dramoseriju i preterivanje da se niko više i ne cima kada patetiše udarnički. Čak nam i smešno. A to je natragičniji deo priče u stvari.

Ima direktno snimak šta je pričala od reči do reči.
Samo što ga ni ti nisi gledao.
Priča kako su deca gledala kako im ubijaju očeve, kako im siluju majku, kako im
siluju sestru - a gde su ta deca to tačno gledala?
Priča kako su deca preživela genocid, samo ne objašnjava kako su to "preživela".
Pobegla sa streljanja?

Spominje kao sve majke na svetu - pa što se ne pojavi
u Bratuncu da se solidariše sa srpskim majkama?

Samo što ga ni ti nisi gledao.
Priča kako su deca gledala kako im ubijaju očeve, kako im siluju majku, kako im
siluju sestru - a gde su ta deca to tačno gledala?
Priča kako su deca preživela genocid, samo ne objašnjava kako su to "preživela".
Pobegla sa streljanja?

Spominje kao sve majke na svetu - pa što se ne pojavi
u Bratuncu da se solidariše sa srpskim majkama?
Jel to kletva Vučićeve dece?
kakve veze ovo tvoje ima sa temom o kojoj se radi u uvodnom postu?

Meni prodaješ vašu stranačku demagogiju. Da li si normalan? :lol:

Konkretno citiraj gde kune Vučićevu decu i preti ubistvom "najmooooonstruoznije ikada " što reče Brnaba.

Munira je politički aktivista koja živi od svoje tragedije i to svi znaju, ali gde kune Vučićevu decu da nam predsednica skupštine i ekipa padaju ovako u trans?

Poslednja izmena:
Jel to kletva Vučićeve dece?
kakve veze ovo tvoje ima sa temom o kojoj se radi u uvodnom postu?
Koliko puta da ti ponavljam da nisi uopšte gledao taj video, da se ne blamiraš
bespotrebno tako gloopim izjavama.

Meni prodaješ vašu stranačku demagogiju. Da li si normalan? :lol:
Ne, nego ti citiraš gazdinu demagogiju, bez da si uopšte video ili pročitao bilo
šta od njene izjave.
I još pitaš mene da li sam ja normalan?

Konkretno citiraj gde kune Vučićevu decu i preti ubistvom "najmooooonstruoznije ikada " što reče Brnaba.
Niko nije rekao da je klela Vučićevu decu, ne laži tako besramno.
Rečeno je da je spominjala Vučićevu decu (kao što i jeste).
Kakve veze imaju njegova deca sa onim što se desilo u Srebrenici, šta ima ona da im želi
dobro ili zlo, koga briga za to?
I šta ima ona da deli proročanstva o tome ko od Alaha treba da očekuje kaznu?
Jel to poziv vehabijama za atentat na Vučića?

Vidim da nisi upućen, da loopetaš napamet, pa da probam da te malo prosvetlim:
To za Vučića je rekla u intervjuu koji je dala za "danas", ko priča o nekom videu?
Preporučujem ti da se prvo obavestiš gde je neko rekao nešto i šta je tačno rekao
pre nego što nastaviš da se bespotrebno blamiraš u svojoj slepoj mržnji :mazi:

Munira je politički aktivista koja živi od svoje tragedije i to svi znaju, ali gde kune Vučićevu decu da nam predsednica skupštine i ekipa padaju ovako u trans?
Munira je zaradila debelo na svojoj tragediji, 2 kuće, džip, njive, plaćaju joj preko 4.000 maraka mesečno.
Ali ipak nije imala dovoljno para da ode u Bratunac, da izrazi saučešće srpskim majkama...

Koliko puta da ti ponavljam da nisi uopšte gledao taj video, da se ne blamiraš
bespotrebno tako gloopim izjavama.

Ne, nego ti citiraš gazdinu demagogiju, bez da si uopšte video ili pročitao bilo
šta od njene izjave.
I još pitaš mene da li sam ja normalan?

Niko nije rekao da je klela Vučićevu decu, ne laži tako besramno.
Rečeno je da je spominjala Vučićevu decu (kao što i jeste).
Kakve veze imaju njegova deca sa onim što se desilo u Srebrenici, šta ima ona da im želi
dobro ili zlo, koga briga za to?
I šta ima ona da deli proročanstva o tome ko od Alaha treba da očekuje kaznu?
Jel to poziv vehabijama za atentat na Vučića?

Vidim da nisi upućen, da loopetaš napamet, pa da probam da te malo prosvetlim:
To za Vučića je rekla u intervjuu koji je dala za "danas", ko priča o nekom videu?
Preporučujem ti da se prvo obavestiš gde je neko rekao nešto i šta je tačno rekao
pre nego što nastaviš da se bespotrebno blamiraš u svojoj slepoj mržnji :mazi:

Munira je zaradila debelo na svojoj tragediji, 2 kuće, džip, njive, plaćaju joj preko 4.000 maraka mesečno.
Ali ipak nije imala dovoljno para da ode u Bratunac, da izrazi saučešće srpskim majkama...
Nemoj Bole...nemoj srati...:lol:

"Predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić oglasila se na društvenim mrežama povodom kletvi koje je na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića izgovorila Munira Subašić.

Kako je navela Ana Brnabić, radi se najstrašnijim pretnjama:

"Munira Subašić izrekla je do sada najmonstruozniju pretnju - i ne samo po život predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, već direktnu pretnju po život njegove dece i njegovih još uvek nerođenih unučadi......."

Na stranu politički angažman dotične Munire,zloupotrebe njene organizacije ,tragedije i sve oko nje, žena bukvalno nije klela ovaj put. Ima direktno snimak šta je pričala od reči do reči.
Izmislio psiho jer zna da 90% plebsa neće poslušati šta ova priča i usvojiti njegovu verziju koju je on eto malo "prilagodio" i "rastumačio" za svoje potrebe pa ekipa brnaba i vučević i lojalni mediji bustovali na "nivo atentata na decu i pazi sad...nerođenu decu" :lol: . Mi smo toliko navikli na te nenormalnosti, dramoseriju i preterivanje da se niko više i ne cima kada patetiše udarnički. Čak nam i smešno. A to je natragičniji deo priče u stvari.
Neverovatno koliko mi skakucu po nervnom sistemu sve više i više Vučić a posebnmo Brnabicka

Nemoj Bole...nemoj srati...:lol:
Daj, ne khenjaj, ne ponavljaj idiotizme tvojih idola, ne blamiraj se bespotrebno.
Evo ti izjava Brnabićke:
2024-07-13_213350.png

A evo ti izjava g-đe Munire:
- Mrtvi se ne mogu vratiti, ali ipak i on ima svoju decu. Mora da misli na to.
Nije samo njegov život važan, važan je život njegove dece i njegovih unučadi -

upozoravajuće govori Munira
I dodaje da on "neka očekuje od Alaha kaznu".

Da li si sposoban da shvatiš šta ta izjava uopšte znači?
Crtanje mete na čelo njemu i njegovoj deci?

I koj moj ima ona uopšte da pominje njegovu decu?
Nek se lepo vozika u svom džipu, nek uzima pare od izdavanja kuća i neka troši
opušteno one pare koje dobija iz inostranstva...

Back