Ана Брнабић постаје мајка

Šalu na stranu- zašto lezbijke ne bi imale djecu? Niz njih to sigurno želi, samo ne mare baš za muškarce....
To mi izgleda prirodno. Materinstvo je većini žena prava priroda, dok očinstvo za muškarce nije nekakav nagon.

I ja smatram da žene više žele decu nego muškarci pogotovo kada dodju u 30 godina jer njima je to biološki i ograničenije. To nema veze kod njih sa opredeljenjem ili stavovima, većina jednostavno ima jaču želju za tim od nas. Zato ima više samohranih majki nego očeva.

Ako se premijerka odluči na takav korak želeo bih da joj čestitam na odluci i poželim laku i uspešnu trudnoću :ok:
Tada bih građanima čestitao na prvoj trudnoj premijerci u istoriji sveta što je svakako značajno , no ako i nije prva trudna premijerka (nešto mi iz malog mozga kljuca da je tako nešto možda i postojalo) onda je sigurno prva trudna lezbejka premijerka u svekolikoj istoriji vaseljene što je jedan prestižan kuriozitet.

I ja smatram da žene više žele decu nego muškarci pogotovo kada dodju u 30 godina jer njima je to biološki i ograničenije. To nema veze kod njih sa opredeljenjem ili stavovima, većina jednostavno ima jaču želju za tim od nas. Zato ima više samohranih majki nego očeva.

Evo što je napisala jedna Amerikanka (lijen sam da prevodim)....

I’m not wild about other people’s kids. Sure, I like some of them alright, but that’s about it. It’s totally different with my own.

From the moment I got the positive pregnancy test result and knew there was a baby growing inside my body, I loved them. The feeling intensified when I could feel the baby moving. With both pregnancies, I willingly underwent bed rest and godawful medical procedures to halt preterm labor, because I loved the child and wanted her, and for the second pregnancy him, to make it into this world as close to full term and as healthy as possible.

There’s no adequate way to describe the outpouring of love I felt when my children were born. They’re worth every long hour spent walking and singing to a colicky baby, every sleepless night rocking a sick child, and all the extra work that children bring. They bring more joy than worry, and more love than work. I wouldn’t ever go back to life without my children, even if I could. They’re worth everything. I’d die for them if it ever became necessary.

Yes, women are made to be mothers. Some women are defective and don’t make good mothers. For the rest of us, motherhood is an incredible completion, an ultimate meaning in a meaningless world.

Mрачак је у ужем избору за донатора генетског матријала, као и маринац

Ne znam dal se mogu mesati pacovi i stakori

- - - - - - - - - -

neka od njih dve je poturila guzicu.

Mislis da vole zguza?

Zapravo verujem da vole da ga prime

- - - - - - - - - -

не знам да ли пратиш те трендове, али у принципу жена само и може да остане трудна са мушкарцем.

:hahaha:

nikolic-seselj-vucic18032017-e1489823798322.jpg

Back