- Poruka
- 13.834
Najbolje da izaberu nekog iz vlasti, Dacic je poznati zenskaros. Dete ce biti ekstra muzikalno i vesele naravi.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje da izaberu nekog iz vlasti, Dacic je poznati zenskaros. Dete ce biti ekstra muzikalno i vesele naravi.
Šalu na stranu- zašto lezbijke ne bi imale djecu? Niz njih to sigurno želi, samo ne mare baš za muškarce....
To mi izgleda prirodno. Materinstvo je većini žena prava priroda, dok očinstvo za muškarce nije nekakav nagon.
I ja smatram da žene više žele decu nego muškarci pogotovo kada dodju u 30 godina jer njima je to biološki i ograničenije. To nema veze kod njih sa opredeljenjem ili stavovima, većina jednostavno ima jaču želju za tim od nas. Zato ima više samohranih majki nego očeva.
Mрачак је у ужем избору за донатора генетског матријала, као и маринац
neka od njih dve je poturila guzicu.
не знам да ли пратиш те трендове, али у принципу жена само и може да остане трудна са мушкарцем.
Usvojiće dete, nije sve u plodjenju.
Па, по закону мора да буду бар три понуђача!A hoće li sjeme biti odabrano preko javnog tendera?
Plavojka mi ne deluje kao tipična lezbejka. Brnabina žena može lako navatati nekog dasu preko noći.